...:::Sorozatok minden mennyiségben:::...
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Queer as folk
 
Krimik,akciósorozatok
 
Sci-fi
 
Családi sorozatok
 
Kalandfilmsorozatok
 
Egyéb
 
Vendégkönyv
[117-98] [97-78] [77-58] [57-38] [37-18] [17-1] [Archívum]

2018.02.09. 16:03 Idézet
8383838


Guardian Of The Coccoon 2018.01.10. 10:07

Ez a prosztólédi Vadhús Ágika egy ótvar weöres liba! Nem basznám meg a világ minden pénzéért sem! Pedig kemény faszú délvidéki csávó vagyok! De ez a hőgy egy tokás, varangyos, lógó tőgyű szerzemény, szóval lemondanák róla! )))) Ez a kurvanyanyó még fiatalon se lehetett jó! )))

Dr. Abel Arsenault 2018.01.15. 13:36

Azt hiszem, ezentúl kénytelenek leszünk beérni a Molnárgörény kvázi- és pszeudo-kivetüléseivel! Ahogy azt talán ti is észrevettétek, a januárban hozzánk visszatért görény már nem volt teljesen ugyanaz, mint aki augusztus végén itthagyott minket!

Mivel egy halott újraélesztéséből akár a Kedvencek temetőjére emlékeztető helyzet is kialakulhat, ezért decemberben úgy döntöttem, hogy egy teljesen más megoldást fogok eszközölni a probléma megoldására és mesterségesen hozok létre egy új görényt, amelyik Moontrap-szerűen képes lesz magába olvasztani a világ összes számítógépes rendszerét! Beletápláltam 2001-től idáig tartó összes naplóját és minden temérdek írását, annak érdekében, hogy az új görény minél inkább hasonlíccson az igazira! Az ő első próbarepüléseit láthattátok itt!

A valódi talán örökre itthagyott minket, viszont megismételhetetlen lénye akkora nyomot hagyott az internet szövedékén, hogy valakinek  - jobban mondva valaminek - muszáj tovább alakítania a szerepét! Így hát megalkottam egy robotgörényt! A robot görényünk még tanul, ezért legyetek emberségesek vele! De fogadjátok be magatokhoz a melegségbe! ))))

Több mint gyémánt, több mint goat 2018.01.15. 18:43

Ez nagyon teccik, seggdoktorúr! ))) Alkottál egy repülő görényt, ez már önmagában világszám, dokikám! ))))) Retteghet a buzisereg, mert nem maradunk vezető nélkül! Egy görénykedő robotot fogunk itten bevezetni! )))) Az igazi görényt bezárhatják börtönbe vagy gyógyiba, de akkor is fennmarad utána a robotja! Így is véghez viszi, amit akar! )))) Teccik, hogy robotot gyártottatok belőle! Jobb, mint egy másolmány görényt klónozni és azt megpróbálni ugyanakkora harcossá nevelni! Az úgy nem is menne! De 16 év naplójából és pár egyéb összetevőből csak össze lehet hozni egy eredetivel megközelítőleg egyező Robotmulnár görényt! )))) Még az igazi görény árnyékaként is sokkal nagyobb lesz minden buzinál! )))) Én és a Benedek Cucumber is nagyon izgulunk, hogy az általad készített robotgörény átmenjen a Turing-teszten! )))) Biztosan sikerülni fog! ))))

Túl a szkájlájnon 2018.01.15. 20:11

Nem kéne csúfondároskodni, gyémántkecske faszfejecske! ))) A "vésettfejű" Gyenes majd megismertet a melegséggel! )))) Azért kapta tőlünk ezt a nevet, mert a feje oldalán van egy enyhe koponyatorzulása nekije! )))) De hívhatod csak úgy eccerűen albuzinak is, arra sokkal jobban hallgat! ))))  Ő már csak másodmeleg és annyira nem is műveli a témát, mert reggelente egészségügyi hagymakarikát kell ennie a felállításhoz! )))) Ő már csak afféle korrajzot szolgáltat a 20-25 évvel ezelőtti melegtörténelem jobb megértéséhez! )))) Mellesleg az első helyezett, a bajnokbuzi se jött rá arra, hogy nem az igazi görénnyel találkozott itt, hanem csak annak a fel-Turingolt robotjával! ))))

A jedi hatalma 2018.01.15. 22:36

Hát ja, ezt a Gyenest a pöcsén is megmeccették, meg a fején is! )))) Biztos nem tudták eldönteni, hogy a kettő közül melyik a faszfeje! )))) Először a fejét kezdték el körülmetélni! ))) Ő a meleg világban a rekrutáló, a toborzó! Ő az, akinek a buzis csapatot össze kell csiszolnia! )))) Több buzit úgy vett rá a köcsögölésre, hogy addig rágta a fülét, amíg be nem adta a derekát! )))) Azután eme illető megtapasztalhatta Gyenes anális aforizmáinak mély igazságtartalmát! )))))

Prim Roland Roliratyi 2018.01.16. 14:15

Én szarok rá, hogy milyen tuningolt görényetek van baszki! Akár igazi görény, akár nem, felelni fog a tetteiért! Hazudtál te Infragörény! A novemberi békeszerződés felbontva! Meleg öcsémnek a személyiségi jogait megsértetted! Ha valaki a kis Martin öcsémmel szórakozik, azt nem hagyom! Van egy kicsi öcsém, aki hibátlan! )))) Vágod! )))) Nem engedem a köztünk lévő meleg testvériséget, a faszos fivérséget megszentségteleníteni! )))) Zsákmányállat leszel és le leszel terítve a melegségben! ))))

Az arany melegember 2018.01.18. 21:53

Irigyellek kedves Roland! Nálatok otthon a polcon csak úgy sorakoznak a világ minden tájáról bezsebelt fallosz díjak, amiket akár segédeszközként is használhacc végbeledben, ha nincs más buzi a közelben! )))) Remek nyeremények és kicsiny családod is büszkén tekint rájuk! ))) Ennyi mindent összenyerni és össze-NYELNI nem mindenki tudna! )))) Vannak bálványaid, állványaid, márványaid! )))) Neked a szopósport sikereiből minden megadatott! )))) Szerencsés ember lettél! ))))

Miért éppen Phalanxka 2018.01.22. 19:08

Prim Roland te köcsögbajnok! Isten adta tulajdonságokkal rendelkezel, a GayGod nevű melegistenség adta tudásod és az életben kemény meleg küzdelmekkel kell ezért helytállnod! )))) Bölcs király és nagy tanító leszel, Gyenes is eltörpül majd melletted, ha 20 év múlva elkezded a köcsögséget tanítani! )))) Én messzemenően képesnek tartalak erre és reménykedem, hogy sikerüljön megélned a Gyenesi melegkort! )))) Szorítok neked érte! )))) Ott szorítalak, ahol neked is kedves! ))))

Felségetek reménysége 2018.01.27. 11:33

Ez a kecsegség, kedveském! )))) A jutalmad a melegséged! ))) Amellé nem is igazán kell más erény, mert a buziság önmagában egy főnyeremény! )))) De ha kéne, akkor majd a nyáron küzdjél meg érte! ))) Éld meleg életed, köcsögjeid ne legyenek szökevények! )))) További kezelésre most nincs időm! ))) De idővel visszatérek a csapatba! ))) A lényeg, hogy sokszor járok majd még közétek suttyomban és mindig élénken, jó szájízzel távozok majdan, sok túróssal a batyumban! )))) Már megkezdtem a nyári olimpia előkészületeit! Fel kell építeni a stadiont! Az építési költségeket a fő meleg szponzorunk, a Mazsihisz állja majd! Egy igazi üvegstadiont szeretnék, ahonnan minden meleg küzdőharcost tündökölve, tükröződve látni lehet! Aki nem mer közelebb merni a melegséghez, de érdekli, az az üvegen keresztül, távcsővel is megnézheti! ))) De az csak júliusra lesz felépítkezve! )))) Na ezzel bulcsúzom! )))) Mi a fórum melegjei, márciusig is éljük át a szivárvány melegség korát! ))))

Terjesztik szivárványos köcsögjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Tar Mihály, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi és a többi melegek
 


2018.02.09. 16:02 Idézet
3355854

Szeptember 12-én indultak hódító útjukra a dőreségi melegek! )))) Most február 12-én ünnepeljük a fél éves köcsögség korát! )))))

A VI. kerületi köcsögklub annyira HOT! Forróbbak, mint a parázs! A legnagyobb távol-keleti mesterek is évekig edzenek, hogy csak egy ujjal is meg tudják érinteni eme melegeket! Bizony! ))))))

Az itt felvonultatott melegeknek berlini és dublini körutakat rendezünk meleg térhódítással és a leghíresebb homokos kurvaklubok látogatásával! ))))

Én vagyok Feketetorok 2018.01.01. 02:11

A 2018-as évben fog csak igazán elterjedni a köcsögség! )))) Az év végére már a rendőri jelvények is szivárványos színekben fognak pompázni! )))) Csak ahhoz még be kell szervezni néhány olvasztár-szopósztárt! ))))

Milyen jó érzés tudni, hogy mindenki köcsög szeretne lenni! ))) A melegség csak úgy szikrázik friss élénk színekkel! ))) A buzis tanítások is nagyon tetszenek! ))) Mindenki igazoljon át a buziságba! )))) Gyenes a kopasz öreg róka ezt a mentalitást próbálja belecsempészni a sok fiatalba! ))))

Lázadó Teniszlabda (Rebel Wilson) 2018.01.01. 13:51

Az én buzijaim sokkal értékesebbek, mint a tieid! Gyűjtöttem őket 16 évig! Te meg ilyeneket gyűjtöttél? Olvasztós szoppantókat? )))) Tisztességes gyári munkásokból ki akar buzit csinálni? Legközelebb már az ívhegesztőkből lesz buzi? Hülye vatte! ))))

Leccrolecc  2018.01.01. 15:31

A lényeg, hogy köcsögségük híre elszáll messze a világ összes tájaira! )))) Tegnap is egy ötven tagú szivárványos melegsereg érkezett Berlinből Gyenesék hívó szavára! )))) Mi is gyakran megfordulunk eme nagyon szűk területen! )))) Nehéz beférni a buzik lakrészébe a szar fapados alátámasztások alatt! )))) A fasszopó restaurátorok öt év alatt sem tudták befejezni a környék felújítását! )))) Szart se haladnak azok se! )))) Gyújtsunk alája a fa támasztékoknak és égjenek a buzisok! )))) Ez egy jó ötlet most tőlem! ))))

Faszpirin Komplex 2017.12.23. 9:51

Látod Köcsögcsillag, már eljött a téli szünet! Aki csak tudja, azt a kacsalábú fos Szar Warszt nézi! Tökéletes film a zsidaj és cigányszopó libsiknek! Ilyentájt a dőreségi kecsegek is kimenőt kapnak a melegségből! Kiszabadultak a kapitánysági épületből, hogy két hétig a szar leszbi mancikáikkal, alibi kapcsolataikkal eljáccák a heterót! )))) De januártól újra beindul a deres kékeres melegség! ))))

Magor Hunor 2018.01.12. 10:13

Magam sem tudom, mi lett, hogy magamban maradtam a nagy melegségben magamnak! )))) Mintha a karácsonyi csilingelés minden köcsögöt eltüntetett volna! )))) De szerintem csak arra várnak, hogy a téli hó felolvadjon és alatta ismét előtűnjön a homok! )))) Oszt akkor újra feltöltik magukat homokkirálysággal! )))) Végülis kell az energia ehhez a felelősségtejjes munkához! )))) Bezzeg ha a Marson buzulnának, akkor mindig tapicskolhatnának a jó kis vörös homokban, ami egybe foglalná nekik a buziságot meg a komcsiságot is! )))) Szánnivaló félrement kommunárd-hommunárdok! ))) Talán a Gyenes alfaszosért még tudok egy amolyan "részvét erekciót" produkálni, de lehet, hogy érte se! )))) Nem igazán mozgat meg a VI. kerület semelyik komcsi melegje! )))))

Prim Roland Roliratyi 2018.01.02. 12:11

Örülök, hogy vége lett a karácsonyi meg újévi marhaságoknak és jó ideig nem lesz mit ünnepelni, csak a köcsögséget! )))) Végre a nyugis január van és ismét lehet koncentrálni a buziságra! )))) Sőt, lassan mán a húsvétra kell készülni! ))) Fel kell trenírozni magunkat a nyulakkal való megmelegedésre! )))) Minden erőmmel azon leszek, hogy beszerezzek legalább három tapsifülest az ünnepre! )))) Mindegyiket más-más meleg célokra! )))) Még messze van a nyúlvét, de szeretem jó előre kitűzni a céljaimat! ))))

Fun In My Buggy (Öröm a bogaramban) 2018.01.12. 14:26

Megbeszéltük, köcsög! ))) Hozok néked lapátfaszú nyulakat és Ísztör eggeket! )))) Csinálj nekik helyet a röfi mellett, hogy odaférjenek! )))) De addig is lesz még mit ünnepelni! ))) A Valentin nap és az olyantájt feltűnő szürke árnyalatok is sok meleg élményt hozhatnak! )))) Megnézheted a trilógiád záró darabját kedvenc kecsegeddel! )))) Lehet piros szíves lufikat eregetni Gyenes szerelmeddel! )))) Írhatsz neki új Hulk Hogan verseket! ))) Csak jelzem, hogy még februárban is rengeteg romantikus meleg emléket szerezhecc! ))))

Molnár Tibor Zsolt főfaszmeleg 2018.01.02. 16:44

Én is bírom Príma buzit! Az én kicsodám rápörög az ő micsodájára! )))

Érdi melegem! Áprilisban megtanulod, hogyan bakoztasd magad baknyulakkal! )))) Addig is érd be a hétköznapi emberi melegséggel! )))) De már csak egy hónap és akkor felébred Phil, a görényszerű lény, akivel talán szintén köcsögölhetsz, bekopoghatsz nála a botoddal! )))) Utána pedig 14-én jön kedves szürke meleged! )))) Mint láthatod, ezekben a téli időkben is lángolnak a kellemes meleg remények, csak oda kell figyelni és észre kell venni őket! ))))

Magházódom maghával  2018.01.04. 12:16

Olvassák el Príma meleg disznajas szex alkalmát! )))) Egy kiemelkedően meleg napját mesélte el, annak minden örömét és bánatát! )))) Vegye tudomásul, hogy még rengeteg ilyen nyűgös, de mégis örömteli napja lesz! ))))) És kisnyúl sem fog lenni akkor, amikor akarja, mert egy nagyméretű baknyúl apanyúl lesz a jussa! ))))

Drüszilla Döncsön 2018.01.04. 15:31

Én nem akarom, hogy a Prima Rolcsi meleg nyulakkal buzujjon! Én azt akarom, hogy érdi disznajakkal és csíkoshátú vaddisznókkal állatkoggyon! :)))) A nyulak segge valahogy annyira apró, meg könnyen kapható! :)))) Az annyira rangon aluli! Miért nem tudtok legalább egy disznókolbit bevezetni a végbelébe? :))))) Sokkal jobb lett volna, ha inkább egy olyan sztorit adtok ki, amit a Mosó Gubó mutatott folytatásként! :)))))) Ha lenne egy petíció, hogy folytassák a "Desnyó, a Csavargó" nevű történetet, akkor jópárszor aláírnám! :)))) Mintha régen még aszontátok volna, hogy annak lesz egy folytatása Rolival és egy csíkospöcsű malackával! Én azt a sztorit vártam, nem ezt :((((((

Több mint gyémánt, több mint goat  2018.01.04. 17:09

Fúha! Mi lesz itt áprilisban! )))) Nagy lapátfaszú nyulak-bulak! )))) Nem is lesz olyan apró, majd meglátod! )))) Hans Wagner óriási buzinyulát kapja seggébe a főbuzi! )))) Az egy 10 kilós náci németnyúl és jól megtágíttya majd a kis Talmud-tanonc érdi zsidaját! )))) Ezek izgalmas és érdekes kilátások a jövőre nézve! ))) Na jó a Görény sem panaszkodhat a teknőssel meg a hattyúval! ))))

Prim Roland Roliratyi 2018.01.05. 20:58

Mindkettőtöknek teljes mértékben igaza van amúgy az ügyben, és egyébként haláli jó melegfejek vagytok! )))) Köcsög írásaitokon csak ámulok-bámulok! De a legszomorúbb az egészben, hogy tényleg úgy van, ahogy írtátok! Én a csótányt evő celebekre vagyok kiakadva, a Frank niggerre, a Pumped kecsegre, meg ezekre a felfuttatott ócska melegekre! Nem tudom, hogy a mi melegségünket miért nem lehet ugyanígy sztárolni az RTL Klubban? A Kolosi igazán elszakadhatna a Kevinnel való pedofilkodástól és észrevehetné a mi melegségünket is! ))) Én egyébként már megszoktam, hogy az igazán értékes köcsögséget nem ismerik el az emberek és nem vevők rá! )))) Én mindig is le voltam kicsinyelve, le voltam nézve a disznajas és nyulas álmaimmal! )))) De sebaj, mert 2018 az én évem lesz, idén majd beköszönt a jó és igényes melegség korszaka, mert a nyáron újra szopós világbajnok leszek és minden nyulakkal kapcsolatos meleg tervemet is sikerre vihetek! )))) És ősszel már az RTL közönsége is az én melegségemet fogja SMS-ben kérni és az én élményeimen fog izgulni! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 2018.01.05. 22:14

Jaja! Töfit én is kipróbáltam az ünnepek alatt, tényleg jó technikás a kicsike! ))) Amit a röfitől még megtanultam, az az, hogy néha tényleg érdemes az orrunkat a földbe dúgni és a homokot túrni! )))) Időnként a még több homok meg a blökker kakker mellett rá lehet lelni egy-egy igazi gyémántra is! Roli ezeknek az ékköveknek az egyike! Ő egy olyan ritka képességű buzi, akinek érkezésére nemcsak negyed századot, hanem száz évet is megérné várni! )))) Szóval kezgyetek ásni! )))) Ez mai meleg tanításom! Ti is gyakran túrjátok a földet meg a homokot a kincset érő melegség után! )))) Jó lenne, kis Köcsögcsillag, ha te is elfogadnád a meleg szakma játékszabályait és ha menő köcsög akarsz lenni, akkor tennél érte! )))) Ha minden nap sokat túrnál, minden reggel levízhajtóznád magad a köcsögségért, meg minden! )))) A kompetitív köcsögsport Rolinak is az élete értelme! )))) Látod, hogy sokat küzdött eredményeiért, most pedig beérett a melegségének minden gyümölcse! )))) Egyenesen arányos a meleg jóléte és éremgyűjteménye az érte tett erőfeszítésekkel! )))) Tényleg nem tudom, miért nem ő van a TV-ben! )))) Ennyi köcsögséggel az RTL Klubban még ennél is komolyabb vagyonra és hírnévre tehetett volna szert! ))))) Hívjuk fel Kevinbaszó Kolosi és Terminátorképű Batiz Andris figyelmét a mi forróseggű őrmesterünkre! )))))

Prim Roland Roliratyi 2018.12.31. 14:46

Második meleg versemet írtam háztetőn! Melegen és kedvesen ajánlom!

Pirinyó faszom éledni kezd
Úgy érzem, most minden lehetséges
Összefog hát az egész buzis világ
Nehogy elhaggyon minket a köcsög igazság
Az alfaszmester a köcsögúr mindenhol
Ő az, aki a seggemben bebarangol
Úgy érzem, a makkom meg is hasad
Ha veletek a köcsög kapcsolat megszakad
Mint egy fityma a nagy metélés után
Elveszett vagyok, csak nézem faszotok bután
Arra gondolok, mennyi szép fasz vár még rám
Tele lesz velük mindkét pofám!
Menedék, ha buzik heréi alatt vagy
Nem vagy ott egyedül, azt is hallhattad
Hallom, hogy a házibuzi zenéje szól bennem
Mint Hulk Hogan, széttépem sárga és vörös ingem
Aranyerem görcsbe lábad, remeg már a seggem
A Hulk Hogan szalagokat, fájó szívvel de felteszem
Érzem a szőrös mellkasomon most nagy a nyomás
Ez furcsa meleg érzés, nem hasonlítható ehhez semmi más
Azt mondom magamnak, nem kell pánikba essem
Visszafogom farkam, letörlöm a seggem
Bízom bennetek és reménykedem!
Veletek vagyok, VI. kerületi köcsög seregem!

És így, ezen a nyomvonalon tovább! )))))

Gumiradírtánc 2018.01.01. 10:21

Én sajnáltam a pénzt a Hulk szalagra, ezért a sárga gatyámból téptem le neked szolidaritásom jeléül egy csíkot! Hehe! Gumi bugyimból! ))) Így tüntettem melletted! )))) Továbbra is remek meleg verselő vagy, ne zavarjon meg a szakajtott kisgatyám! )))) Csak versejjé és buzujjá bátran! ))))

Natur Aqua 2018.01.01. 16:06

Jaja, írjál további verseket a buzis pankrátorokról, kis lukrafutóm! )))) Csak a hét vezér tagjait ne írd bele többször, mert egy magyartalan zsidó buznyák vagy! ))) Vágod, kopasz köcsögöm! )))) Az előző versedben csak az az egy rész nem teccett! Ebben a Hulk Hógenesben viszont minden teccik! )))) Csak így tovább! )))))

Trinaldin 2018.01.08. 17:44

Nézzétek, ez a vénséges zsidó kóró akarja megállítani a netes harcokat! A zsidó vörösbanya Vadai Ágnes is felsorakozott náluk! Sőt, hoznak még Gulyagané szintű cigó szolgákat! Láccik, hogy minden magyartalan meg fehértelen az ő oldalukon indul a csatába, a magyarok és fehérek meg a miénken! Náluk csak parasztok vannak a sakktáblán, nálunk meg királyok! ))))

Virslitigli 2018.01.09. 14:12

Fú baszki Ágika! De kurvaszép vagy, ezzel a fejjel elrepülhetnél a varjú madarakkal! Mocskos VÖRÖSZSIDÓ vagy! Mi meg a VÖRÖSSZIDÓK vagyunk, vagyis szidjuk az ilyen vöröshajú zsidajokat meg a vörös kommunistákat! Gyakran még átfedés is van e két csoport között! A legjobbak a vöröskomcsi zsidók! Te is szuper vagy, banyesz! Ilyenek a "vörös rébékek"!
 


2018.01.02. 16:44 Idézet
866585887

Nagyon vicces a web világa! )))) A Gógül tényleg az emberség legjobb találmánya!  ))))

Bravo, Jázmin csoport! Remek a munka! És még egy lépést előre!

Az élménybeszámolókban az a jó, hogy személyesek, egyediek - de éppen ezért nem is nagyon tudok mit mondani a lószexre! ))) Hisz aki látta, megélte, azé az élmény! ))))

Nagyon is rátermettek a feladatra! Azért fosódtak erre a világra, hogy lotyeszok legyenek! Kurvának születni kell! ))))

Kollektor 2017.12.27. 19:34

Az utóbbi hónapokban csak a rendőrbuzikat szerkesztettem, de amolyan évvégi ráadásként a kurvásokat is felfrissítettem! ))) Igyekeztem a kb. 20-30 csodás írásból összeválogatni a legmókásabb részeket, azokból a csodákból, amik 2013 és 17 között születtek! Négy év munkáját egyszerűsítettem és foglaltam itt össze! )))) Jobban is fog állni nekik az egyszerűség! )))) Én most felújítottam és ríííbúúútoltam ezt a régi, klasszikus hirdetést! )))) Ez pont olyan felújítás lett, mint a Szar Warszé! Tettem bele extra CGI szereplőket meg mindent! ))) Kaptak egy kissé jobb felvezetést ezek a megöregedett kurvabuzik! )))


Kollektor 2014.01.12. 15:13

Kérek mindenkit, hogy segítsen a jázmin kurveszok népszerűsítésében! Bármerre jár és kel, hirdesse büszkén a hírüket! Éljen itt, a csonka hazában, vagy a világ bármely táján, ott a messzi idegenben! Óvjad az erkölcsöt ezektől!

Miller Gorrin 2016.11.12. 22:10

Mind büszkék, hogy ekkora elit lóistállóba járhattak! ))) Ezek az esti iskolák mindig meglepnek! Minden évben találok ilyeneket! )))) Már unom, hogy 16 éve hasonlók közé keveredek! ))))

Suba Attila (Subijó veled az élet) 2014.03.08. 13:45

Csumpinudli pofikáim! Most a csúcs jázmin és Gattyán orgia után makkverős Jirzsij polákcigány társammal köcsögségünk jeléül megjelentettük új hirdetős számláinkat! )))))

Konnektor 2013.11.04. 09:34

http://i65.tinypic.com/24wr676.jpg

http://i63.tinypic.com/357ewpd.jpg

Milyen érdekesek ezek az egyező telefonszámok és az egyéb faszbúkos összefüggelékek! Fuhú, hát mire találtam!

Hattyárné Nagy Éva 2016.03.13. 11:47

http://i67.tinypic.com/rs4m4j.jpg

A baloldali értékek megőrzőinek Nagy Éva KGB főkurva, Patta Krisztina pattintós leszbi-alelnök és Pittner Zotyesz pitiáner kajmán elsőtiszt közös kompozíciója! ))))) Brátán Erzsébet csodás írószerző asszonysággal és mesés könyveivel együtt éltetjük a kurvás jázmin lángjait! ))))


Könyvtúra Kritikúra 2016.03.13. 12:11

http://i66.tinypic.com/n3njbq.jpg

Nagyon szép könyvborítók, szerintem a legjobb Boros-Szikszai művekkel is felérnek! Az a szőke fickó nem a Mentalista akar lenni véletlenül? )))))

Elromlott a robotcápa! 2015.10.14. 18:31

Itt van a Zalatnayfejű Nagy Éva meg a Pattantyús szőkecigány kurva is! )))) Csak ez a harmadik mélabéla képű Pittner Zolika húzott el innen de messzire! )))) Őt valahogy csábítsátok vissza! Nem tehet róla, hogy ő régimódibb, és neki még mindig a buziemberek jönnek be jobban a buziállatoknál! )))) Nem tudja még, hogy mi dívik a mai világba! ))) Hozzuk vissza és taníccsuk meg az újdonságra! ))) Kell még neki idő, hogy utolérje a divatot! ))))

Csárlton Cseszton 2015.07.26. 19:43

http://i68.tinypic.com/28w01mt.jpg

Eccer láttam egy olyat a Torrid TV-ben, hogy egy pasas meztelenül ült egy apró kondérban és egy lónyerget viselő pucér kurva húzta az uccán! )))) Én ugyanezt akarom látni ettől a Rubint Réka fejű lószar kurvától! )))) Vegyen magára egy krómozott szegecsekkel kivert nyerget, a fenekéből meg lógjon ki egy latex lófarok és az ostorkámmal hadd csapkoggyam, miközben egy taligába bekötve, nyihogva végighúz engem a szinyei épülete előtt! )))) Ez lesz a Benhúúúúr egyedi szinyeikurva változata! ))))

Csingiling Vadóczka 2015.07.12. 17:23

http://i64.tinypic.com/33w8hg1.jpg

Elismerem magunknak, hogy a két kövér motoros leány mindent megtesz kutyunknak! )))) Magam vallom magamnak, hogy a távszex az igazi magunknak! ))) Él a magunk leszbi melegsége s magukba ragyognak magunkra a leszboszi csillagok! ))))


Varangyos Banya 2014.08.13. 13:28

Úgy hínnak, hogy Horváthné Nagyvarangy Éva! )))  Pár hetes pihenés után - ismét- gőzerővel dolgozom kurvás ingatlanomban! )))) Szeretettel várom új s régi kedves vendégeimet! Ellazulás, fasszopkodás! ))) Ha szeretnél jó sok pénzt keresni és a seggterpesztés a szakterületed, kérlek keress meg! )))) Én és alattvalóim sztárrá teszünk! Diszkréció, kellemes órák! ))) Várom nem rejtett számú hívásod is! ))))

Melitta Múzsa 2015.02.23. 18:56

Emlékeztek amikor megismerkedtünk az albert utcában? Én már akkor mondtam, hogy boldogok leszünk a jázmin kutyaszopásban! Ebben közösek vagyunk! Ezért találtunk egymásra! A hétvégén majd leugatjuk az égről a csillagokat! ))))

Csillognak a csodaágyak! 2015.07.16.

Ez a hétvége is csodálatos volt Édeseim! A lámpafényes gruppen szex az ami éltet! A múltkori sikerre való tekintettel a Horváthkutyus most már alap felszereltség lesz! Nagyon bevált, mint műsorszám! Pattantyús Kriszta is jelezte, hogy szeretne a következőbe bekapcsolódni! Talán még Mobil Évának is meghuzigálnám akció közben azt a megőszült nyuggerkorú hajzatát! Te hogy látod? Én bírom az ilyen megvénült kurva-vezéreket! ))))

Adrienna Augusztinyia 2015.07.17. 14:46

Én hitelt érdemlően az vagyok, ami! ))) Még túl is teljesítettem az elvártakat! ))) A dunakeszi Spartacus lovardában már leelőzhetetlen vagyok! Mi itt gladiátori szinten műveljük a lószopást! )))) Én is bekapom a ménes pöcsit és finom piskótának hiszem! Megy nálunk a bennfentes-kereskedelem! A közvetítésbe néha beküldjük a blökit is! A kendős kutyus sok lóvét hoz így nekünk! Mi jázminok összetartunk! Együtt sokkal messzebbre tudunk eljutni, mint egyesével! ))))

Kutymuty Katyinka 2016.12.09. 22:12

A nagyszerű Albert utca 47-be érkeztem a csodás közvetítő leányokhoz! Ez a panelproli ház a kurvák HQ-ja! Minden nap átélem a szines fényű enyelgő álmokat! De titokban azt a napot idézem fel, amikor először láttam meg a második kutyulót! Az újdonság varázsa volt a legjobb! Pár fokkal többet tudott, mint a sálas! Neki már fasza is volt, nemcsak nyaló eszköze! Azzal jobban elvoltam! Kurvakutya Kettő a bajnok! Ráadásul a múlt héten járt a rabbinál körülmetélés ügyében, úgyhogy most már kóser kukis a kutya! ))))

Smaragdvári Sárácska 2016.12.10. 9:12

Örülhetsz élményeidnek! )))) Na de amiket én átéltem, ahhoz semmi nem fogható! Én most az éjjel kisanyám Mobil Évával és Nagymakkos Kettővel szeretkeztem! Most, hogy megszereztük, kibéreltük Ketteskét, az őrület van rajtunk! Annyira átadtuk magunkat, hogy leszakadt rólunk a szemüvegünk és a harisnya tartónk is! Mi Facebook számlás kurvulós jázminok valósággal leugattuk az égről a csillagokat! Tetszik benne, hogy olyan kemény lökései vannak! Majd szétszakadt a fenekünk és a nuncikánk! Hú a kutyuló nem csoda, hogy szétkefélte a Nagy Éva fenekét is! Mi is teljesen ki vagyunk merülve! ))) Pedig tudom, hogy egy jázmin ennél szebb élményekben nem is reménykedhet! A hétvégén nagy orgia lesz a lőportárdűlős tanyán! ))))

Kutyszopp Katyinka 2016.12.10. 11:10

Szuperjó neked! Amúgy karácsonyra én nem csak kibérlem, hanem meg is veszem! )))) Nekem örökbe kell egy ilyen buzikutya! Főleg ha már körül is metélték! )))) Na csók! ))))

Magy Méva 2014.04.11. 21:35

Világít a zöldes kamera fény! Illik a varangyos testemhez! Hihihi! )))) Mindenki irigy ránk, az Évakurvákra! Mobil Éva, te vagy az én őszhajú megfelelőm! )))) A bunkófonodon várod a friss húsok jelentkezését! )))) Te csak ne foglalkozz a deviánsokkal! Kizárólag az irigység szól belölük! ))) Ők is szeretnék a pinájukat meg a faszukat megmutatni a világnak! ))) Csak nincs nekik egyik se! ))) Csak a műanyag semmi van ott nekik, mint a Ken és Barbi babáknak! ))) Van aki nem születik hozzánk való munkaeszközzel! )))) Pedig ez egy mámorító álom munka! Ezzel több pénzt lehet keresni, mint bármi mással! Hozzánk hasonló világban szeretnének élni ők is! Élj bátran! )))

Branya Mollins 2015.03.25. 18:19

Nézzétek, már beesteledett! Levette már a ruháját a fél kolónia! )))) Most meg színes fényeket vetítenek mezítelen önmagukra! )))) A villódzó üzenetekkel és a Lengyel Sanyi dünnyögésével jól kiképzik a kurva barmokat! )))

Az EOS-hipnotizáció megbízható kurvát nevel bárkiből! )))) Ha szeretnél egy szép szakmát, akkor érdemes ezeken a Sándoros képzéseken elgondolkodnod! )))))

Kukk Kakukk 2015.03.26. 19:51

Be kell jutni a kurvák lakrészébe! )))) Mennék az Equus lovas telefonfülke mellé! )))) Izgat a lepukkant környezet, a falakba, bútorokba ivódott picsafüst, a cigány kurvák által lelakott ágy és a mellette lévő asztalon a daggancs operátor kajája a hamutartóval! ))))) És persze hatalmasat nyalnék ezeknek a kurvanőknek! )))) Izgató a pocakjuk, a strihákos csíkos bőr és a hájas románcigány fenék! )))) A legjobb lenne benyalni az elefánt seggű Múzsának és a vénszopó Gabinak! )))) Akár mindkettő foglalkoztathatna egyszerre! A motoros kismalac Rózsaberg Krisztina meg levetítené a faszverő előfizetőknek! )))))

Lo-Pan Intended 2015.11.23. 20:44

A Nagy Éva egyszer nagyon meghasonlott, amikor rájött, hogy ő maga túl öreg lett a kurvuláshoz ))) A szottyos seggét már csak a kutya kívánta! Beszart, hogy nem lesz több pénze semmiből! Leépült a gecibe, de a KGB helyretette! Onnantól újra szárnyra kapott, mint kurva szervező! )))) Néha házakat ad el, néha meg kurvát ))) Amelyik éppen jön! Valóban kétéltű a banyesz! Afféle ambivalencia jellemzi! Reggelente lakás szar, esténként meg jázminszar! ))) A félvér asszonyka kettős világa! Ő lett a négyujjú komcsi párttitkár kedvenc tanítványa! )))

Warterworten 2015.01.12. 19:15

Amúgy szerintem nagyon fontos, hogy pozitívak legyünk ilyenkor, mert nekem anno Kurvakutya Kettő volt a hátsó gondolatom állandóan! ))) Az adott erőt, hogy tovább jázmuljak, kibírjak mindent és közben boldognak érezzem magam! ))) A kis személyes boldogságomban éltem! )))) Szerintem nagyon fontos, hogy ne szenvedéssel kapcsold össze a kutyaalbert emlékeket! ))) Nekem régen erővel és boldogsággal társult ez az érzés! )))) Eléggé kifordultam akkor magamból, de sikereket hozott! )))) Lehet, hogy eltorzult tudattal rendelkezem, de Kurvakettő számomra a Nagy Ő, az Igazi! ))))

Szampli Szandi 2017.01.14. 11:55

Kurvakutya Kettő velem is kipróbálta! ))) Ez a Hőhíd Plussz féle hősugárzós forrókutyulás! ))) Olyan szexi kisugárzása van a döginek, hogy belepirultam! ))) Az Albertnél annyira bepörögtem, hogy aztán a 47-es villamossal a Városház térig meg sem álltam, ahol aztán a tér közepén teljesen bebuzláztam! ))))) Megbámultak a galambok! ))))

Vannak még örömök 2015.08.09. 13:16

http://i65.tinypic.com/bdo0hd.jpg

Akár egy Romána magazinba is beillett volna ez az élmény, ez a szexi sztori! )))) Én is örvendek, hogy vannak kurvák és hogy mennyien! )))  Annak meg különösen, hogy nyilvánosan hirdetik a meggyőződésüket! Kellenek! Nagyon is! Elrettentő példának! )))) Nagy Éva fog győzni mind felett! ))) Már így is legyőzte Zalatnayt a saját magáról indított hasonmásversenyben és az adócsalás kitervelésében! )))) És ez még a Molnár görényt akarta a saját Márton Csabájának beszervezni! )))) Javára legyen mondva, hogy kurvás kétarc létét a necc világa előtt büszkén vállalja! ))) Mulatságos! Hajrá, csak így tovább! Majd a Városház téri parkban kiértékeljük az eredményeket! )))) Én is itt lakok, lakom a közelben! ))) Innen az ablakból látom, hogyan buzul pár lefizetett meleg rendőr az épületben, a tér közepén meg két galamb toszik! ))))

Térfigyelő Cukika 2015.08.10. 10:05

Megőrülök a galambokért! Két fasszopó edzés között nézem őket! )))) Nagyon teccik egy városházi galamb! Olyan forrón kurrog és burrog a drága! )))) Apró meccett pöcsömmel meg tudnám ékelni! Vágod! )))) Többször próbálkoztam már! Csak mindig elrepül! Utána mindig várhatok rá egy napot, mert aznap már nem jön! )))) Ez így nem frankó! ))))

Hálótrája 2015.08.10. 10:32

Húúú kis cukikám meleg társaim egyike! Etetés közben hálózd be a galambot! Osztán fogd le a két szárnyát és a rabbi által picikére meccett pöcsödet belehelyezheted a végbelébe! Akkor te leszel a legjobb! Biztos sikerülni fog! ))))

Telemetrián 2015.04.22.

Kedves Elmíra most te vagy a Nagy Évás beírások legfőbb terjesztője! Eddig más volt a toppon, most te vagy ott! )))) Igencsak szép összeállitás Molnárgörény részéről a jázmin gecijeiről! Jól megírta, ki melyik! Én se láttam még ennyi jázmin szart! Nekem is új ez a szubkultúra! De most már le lehet őket követni és a hírük is messzire fog szállni! ))))

A buborék csak láccat 2015.06.22. 22:23

Az utóbbi két év legjobb akciójelenete volt az agymosó agykontroll, az EOS által felturbózott Kurvakutya és ringó hájú Melitta Múzsa közös munkája! Ez az EOS módszer varázsolta el az angoltanárnőt is! )))) Teccett az ember és kutya közös kikapcsolódása! )))) Hangulatos volt nekem és kellemes volt szerintem! ))))

Juden Verboten 2015.07.26. 10:55

http://i64.tinypic.com/eqbd5s.jpg

Ez a két gyökér, a Kovács Tomi és Vass Laci aki ideírogat a heol cikkre, ők már elkutyulódtak! Rákapták őket a kutya botra! ))))) Néha még a mi oldalainkon is feltűnnek a prostikat mosdató álszentek! Bravó!

Vesszőparipám 2015.07.26. 11:46

Azt a két heol hozzászólót a Vass Lacit meg a másikat már kutyafaszra tűzték az albert klubban! )))) Megismerték a "hot dog"-ot! )))) Azért támogatják ennyire a vörös függönyös műsort, mert a Kurvakutya által kiváltott agykontroll kinyitotta a hátsó végüket és ezzel elméjüket! )))) Szétfókuszgruppozta őket a kutya! )))) De biztos jobb érzés ez nekik, mint a közmunka! ))))

Molmerine a Markas 2017.03.09. 17:13

Kurvára utálom ezt a holló madarakkal repülő varjúképű Nagy Évát, a daggancs Gabriellát, a Tarabót futtató Kupibanyát meg a többi kivénhedt főkurvát! Akik lenyújják a kurváik után a dollárt! A jázminjaik pedig talán náluk is rosszabbak, mert ők a hétköznapi polgártól nyújják le ugyanazt! ))))) Lehúzzák a rendes átlagembert a budiklozet szintű ócska ló műsorral! ))) Még a tükröt se lehet lemosni utánuk! Ha lehet tényleg kerülni kell őket mindenhogy! Őket a lószex bűvölte el! Nekik a lópöcsi csokinyalóka, a herék pedig fincsi mozarellagolyócska! )))) E kettő majszolása náluk munkaköri előírás! )))) A Gyuszikoma-féle operátorok instruálják őket, hogy mikor mit csináljanak, melyik irányból kell megközelíteni a pacit! )))) Megszervezik az egész orális tahó show-t! Aki ezekben szerepelt és most idekerült, az már totál leírta magát! )))))

Karcolt Kredencem 2013.06.16. 22:11

A Nagy Éva egy randa románzsidó asszonyság! A génállománya mind romungró meg zsidajkó selejtből tevődik össze! Úgy dobálták össze abból a hulladékból, ami a hősi magyarok DNS-éből kimaradt! Aztán ezzé fejlődött, kurvapecér zsici ürülékké!

Ledniczky Judit 2013.11.17. 18:48

Itt volt már az ideje, hogy Nagy kúva Éva banyáról nyilvánosan is szó essék! Nem fűződnek túl jó emlékeim hozzá! Engem is rá akart venni a távlószexre, de szerencsére csak mulattam rajta! )))) Azért van egy nívó, ami alá nem megyek! )))) Mellesleg ezzel a félig ingatlanos, félig kurvás tudathasadással nagyon is egyetértek és ennek nem egyszer hangot is adtam anno! )))) Többször belekavaradott már a kettős szerepébe! Egyszer egy 58 éves néni volt, akinek 26 éves kurvája van, máskor meg egy 40-es nő, akinek csak egy kurvakutyája van! )))) Csak akkor bukott le, amikor összekeverte a két szakmáját a telefon számán! )))) Háhá! Szóval csak így tovább ezekkel a cikkekkel, feldobtad a napomat velük, a hozzászólások meg a bónuszok voltak mellé! )))))

A legnagyobb stróman 2015.07.11. 15:22

http://i65.tinypic.com/a1k2om.jpg

A csúfondárosok legújabb júniusi tervezete! Kell a Pink Gold meg a Reception Budapest féle kurvulás nekik!  Kovács Gyuszkó, a tirpák Gangsta Zoli klón pedig mindig meghívja egy-egy szopósra a remek előadóművészeket a világrengető produkciójuk után! ))))  A Nagy Évát is ismerjük! Már a heol.hu-n is csináltak róla egy remek tényfeltáró cikket! Egy meddő Kiskegyed-író vén szatyor! Fiatalon maga is a szakma művelője volt! Most öregszarként már csak kívülről tereli a kurvákat az ólban! Úgy hívják magukat, hogy VividMedia Casting Hungary ! Meg úgy is, hogy Pink Gold Kurvás Stúdió!

Élettaniságot eldöntő 2015.07.12. 19:11

Mulnár görény kutatótiszt! )))) Felfigyeltünk a keresztezett faj tanulmányodra! ))) Megint jókat fogtál minékünk! )))) A kurvásokat mesterségesen alkották kipásból és cigósból! ))) Kötelességünk levadászni az ilyen kombinácsókat! ))) Ha bemész Albert utca 45, 47 meg 49-be ott vannak lószopók, csótánykurvák meg hőhatású ribancok! )))) Minden részlegben más tudásút találsz! )))

Jóreggelt Kárli 2014.07.11. 21:08

http://i63.tinypic.com/2dkacm1.jpg

http://i64.tinypic.com/4vqs7n.jpg

Rá kell világítani Évakurva egyik 2012-es korai ténykedésére! Ez már igazi prequelnek is beillik! Amikor még sportfogadós és Kis Júlia álneves volt! )) Sőt Tillman Bélus az egyik tokodi főbuzi telifón-számával kérkedik! A saját hirdetésünkből köszönt vissza a cím! ))))

Tetszik az Évavezér! Most csodálom egykori önmagát! ))) Kis Juli nénit! )))) Ez a Tokodaltárói telefonszám meg tényleg poén! ))) Tokodi sportfogadósból budafoki kurva-adóssá vált! ))) Így kell egy év alatt kifejlődni!

VV Jirzsij 2014.04.12. 17:35

A tegnapi dzsezmin találkozóról lemaradtam! Sajnos kötelességeim a gyöngyösi állatkertbe szólítottak, ahol a frissen betelepített orángutánt kellett kielégíteni! ))))De a következőre mindenképp elmegyek, addig is egy csepp tükrös gecivel adakozok a résztvevők tiszteletére! )))) Remélem a következő kurvabuli nem fél év múlva lesz! )))))


Kovács Gyula Őspocok 2014.04.12. 19:25

http://i67.tinypic.com/2rvygj5.jpg

Én Kovács Gyuszkó a jázminos nagyfater, minden köcsög jótanácsom mondom néked! Hát Várútszéli Örzsi! Az öreg pénzes nyanyákkal való kúrás és kuki táncoltató életmód után új fejezethez érkeztél az életben! Vár rád az Albert uccás faszverés! Nálunk ismét király lehetsz abban, amiben a legjobb vagy, hogy a polákcigány pöcsödet bemutasd! ))) Előtted még sok jázmin év vár betöltésre! ))) A Te korodban én 10 perc alatt belelőttem a kamerába! ))) Ennyi idősen már csak 50 perc alatt megy! Most már kiegyeznék a Te időddel is! )))))) Igaz, egy messziről buzult ember azt mond, amit akar! ))))) De a lényeg egy klasszikustól: " A Jázmin az Élet! A többi csak várakozás!!!"

Világgá repülök 2014.04.16. 15:05

Ezen a képen maximum a Szar Trekkre emlékeztető lens flare világítás az, ami értékelhető! ))) A kép főszereplőjének kikiáltott Döglégy Kettest inkább hanyagolnám! ))))

Kukkancs Kettő 2014.04.16. 18:42

http://i68.tinypic.com/23gzmmq.jpg

A Kovács leszbigabi csak alibinek tartja a rozmár parasztot! Valójában a saját neme a terepe! Ki is írta a hirdetéseiben! Keres maga mellé nyalós kurvát! Gyuszkó meg a hímnemű buzulásért lelkesedik! A korsós szakállpapi! Együtt viszik a jázmin bizniszt! Nemcsak koncertet szerveznek, hanem kurvákat is! Erről talán még a Szikora nevű buzinka se tudott! Ez nagy bebukás! ))))

Színfalak mögött 2014.04.16. 20:05

Végig kell nézni az Éva faszbúk listáját! A faszrabukós ismerősei közül mindegyik kurva! Amelyik nem, az hímringyesz! Akik be vannak náluk jelölve "friend"-nek, azok mind a hálózat tagjai! Az Udvardiak a fő cselédek! Furulyázhat a románcigány Szopperfield is! A hájas múzsa is el van telve magával! Hurkás seggét a Marjai Judit nevű vörös zsidó tette ki a múzeumba! )))) De az éneklő félcigány Subaköcsög nálam a favorit! )))) Már az első naptól ő lett a Jerzy babája! )))) A kemény végbélbűvölet után a magas C is jobban megyen! Szerintem hímkurvának sokkal jobb ez az Attis tehén, mint dalos pacsirtának! )))) Csak egy villahős kellett hozzá, hogy kihozza belőle a legtöbbet! )))) Én is kedvelem a tükörreverőt! Ha úgy dönt, hogy minket is botra kap, akkor mi is odatartjuk a barlangot! )))) Nem fogunk a Soul Fool-ok árnyékában hervadozni! )))

KCS matekmeleg 2015.02.23. 16:23

Nekem megtetszettek! Szerintem te is beizgulsz majd rájuk és te is egy jázmin kurvát akarsz majd a lakásba! )))) Lehet, hogy akkor is rendelsz tőlük egy kurvát, ha éppen nincs rá szükség, de azért még jól jöhet, amolyan pókharapónak a sarokba, vagy nyomás-kiegyenlítőnek az asztallapra! ))) Valamire mindig használatos lehet egy kurva! )))) Mindenki nézzen bele a családi kasszába! ))))

Holnap jót jáccunk 2015.02.23. 16:11

A családi széfet is kinyitottad miattuk! LOL! Ez frankó! )))) Én is vennék ilyet, de tényleg csak a sok pók miatt a sarokban! )))) Csak végig kell nézni rajtuk! Cigány, zsidaj, meg a kettő keverékéből származó majmok! Még csak nyomokban sincs bennük magyarság! Azt hitték, hogy titokban maradhat a másodállásuk! )))) Az ingatlan meló mellé kellett egy "punimárket" is nekik! ))))

Horváthné Nagy Éva 2015.02.24. 17:33

Kedves Kácsé, vén kommerbuzi! )))) Én még utánvétellel is küldenék neked akciós jázmin cigány pinát! Olyan sötétebb tónusú harisnyás kurveszt! Részletfizetésre, áruhitellel! )))


Fityhelmeztető 2015.07.21. 22:12

http://i68.tinypic.com/2j0cups.jpg

A Lengyel Sanyi KGB-kuruzsló meg egy űrlakóvá sikeredett! A paranormális kutatók tanszéke is bevizsgálta! Négy ujjal sokkal könnyebb a pöcsit markolászni! Manipuláció, butítás és a négy ujjal való hipnotizálás, ez a szakterülete! )))) Papol itt az elme felszabadításáról, közben csak a heteró gátlásaidtól akar megszabadítani, hogy hozzá hasonlatos szabadelvű köcsög lehess! ))) Nem érdemes a csapatába bekerülni! )))) Én előre figyelmeztettelek, kedvesem! ))))

Drónok Darca 2015.07.22. 17:37

A Roswellben lezuhant élien volt ennek a faterja! Aki idegyütt ugarországba és belekúrt valami itteni zsidó kurvába! Így jött létre Sanyi! Egyre jobbakat olvasok az EOS gyakorlatokról! Nem is tudom, hogy az EOS kitalálóin röhögjek-e nagyobbat vagy a kurváikon!

Arszlán A Seggoroszlán 2015.07.22. 18:12

Tudod, amikor a Köcsögisten elvesz valamit, azt máshol hozzáadja! ))) A Sanyi az ujjakból talán kevesebbet kapott, de többet kapott valami másból! )))) Remélem értitek, mire célzok! )))) Bizony, neki kettő van belőle odalent! )))) Ez nagy hasznára van a buziságban! )))) Egyszerre két férfiú is beülhet neki! )))) Kettőt egy baszásra! Páros pöcsije van az idegennek! ))))) Én már láttam és le is kameráztam! ))))

Hogy mindenki ércse! 2016.09.21. 19:45

A Docler holding-ról az híresült el, hogy ők inkább Dickler Holding, vagyis Pöcsfogó Vállalat! A Pro Ingatlan is a webes pináknak a fedőszervezete! )))) Nem kellene házat venni ezektől! Ők eladás előtt minden házba beépítenek egy webkamerát és titokban felveszik a beköltözők bekúrását! ))) Utána meg a pornhubra rakják őket! Nálam még azt is felveszik, amikor tükrözöm a lompost! ))) Szóval a fasz kivan! ))) Világít a fény a pecsemen! )))) Csak a kurva-plakátolás segít a jelen helyzeten! ))))

X-Ray Reyes 2017.03.22. 12:54

Nagyon elszontyolodtam, amikor belegondoltam, hogy valójában hányan művelhetik ezt a művészeti alkotást! Legalább a fél ország ilyen jázmin szarokból állhat, de az is lehet, hogy az egész! Most már rá sem merek nézni egy nőre sem, mert azóta mindegyikben a jázmin kurvát látom! Számomra már az lenne a meglepő, ha valamelyik nem az! Afféle PTSD-ben szenvedek azóta, mint a Vasember! )))) Kurvákat látok mindenfele! Járom az utcákat és szinte látom a pőre pináját a nőstény geciknek! )))) Jobb ez, mint a röntgen szemüveg! ))))

Ódri Hétbőr 2017.03.22. 15:11

Megfogadom Incel tanácsod! Engem sem érdekelnek már a nőneműek, mert a mai nőknek már semmi erkölcse sincs! Amelyik csak tudja, az a pinamutatással keresi a pénzt! Szart se érnek a pinások tömegei! Régen még voltak Audrey Hepburn-féle úrinők, de azok már ötven éve letűnt idők! Viszont a múltkor láttam egy reklámban egy CGI Audrey Hepburnt! ))) Meg lett csinálva hologramos robotként! )))) Azt fogom ide a szobámba kivetíteni! Fényévekkel jobb lesz bármelyik igazi kurvanőnél! Végre meglesz mindenem! ))) Az lesz életem és szerelmem! )))) Oszt ennyi! ))))

Pánsípos Pítör 2015.05.11. 12:12

http://i66.tinypic.com/29zogvq.jpg

Nézzétek eme panelproli emeletet! )))) Az Albert utcánál már beszorultak a lotyók az ablakba, annyi retkes ribanc fetreng odafennt a 97-esben! A pinájuk rátapadt az üvegre, mint a Birodalom visszavágban a szívócsöves denevér állatnak! ))))) A Csicska Petruszkó pedig majd versbe és balladisztikus homályba fogja foglalni ezeket a személyiségeket! ))))) Már én sem tudok lépést tartani ezzel a sok kurvával és buznyákkal! Inkább keresek egy tükröt, én is kiverem! )))))

Kaidzsúdó 2015.05.13. 11:53
 
Egy igazán remek kurvás lista alakult ki mostanra! )))) Már minden és mindenki itt van, ami és aki számít! ))) Már tényleg csak azok a mérhetetlenül ócska Csicska Mulder-versek hiányoznak a teljességhez! )))) A neoncsőben felbukkanó pofáról meg a többi fasságról! ))) A Siska Péterénél szarabb verseket még nem olvastam soha! ))))) A költészet nem neki való, hiába erőlteti! Jázminként ő is többre vihetné! ))))

Edmund a Dóver 2016.06.13. 20:16

Teljesen lealáztuk már ezt a jázminkurva bandát! Az internettós oldalakon már mindenki ezeket röhögi! Rokonaik csak rákeresnek az itteni címekre meg nevekre, aztán már mondják is mindenkinek, hogy kurvákkal kerültek ismeretségbe! )))) Még az oroszok is csináltak róluk paródia fotót! A főkurvák egyikéről szopós képet rajzoltak a ruszkik fórumában, ahol először feltűntek! Hallom, hogy ma is mennek lovas orgiára Szopásdűlő határába, a Spartacus 66 házba! Ott az a nagy épület, kurvákkal tele! )))) Ottan laknak, ott lakoznak a lovakat ostromlók! ))))

Kiszkosz Állomás 2015.04.13. 16:32

Teljesen megrogytak, végük! A sok desnyószerű operátorról is kiderültek az infók! A tükrös pávián is visszakotródhat lengyel polák parasztországba! )))) Suba Attus és hasonló muzsikus cigók is bebuktak a faszba! Tudni róluk hogy milyenek! Eladták a lelküket a kurva birodalomnak! ))))) A Gattyánnak mutatják a penész pineszt és a túrós metéltet! Ki kell tenni őket, aztán át kell lépni rajtuk! ))))

Várunk mindenkit az Albert uccában, a Spartacus 66 uccában, és a Nagytétényi úci bodegában! )))) A kollégáimat ismerve egy nagyszerû, értékkel bíró, szórakoztató mûsort láthatnak mindazok, akik valamelyik telephelyünkre ellátogatnak! )))) És hogy a mûsor gerincét adó munkatársakat se felejtsem el, fellépnek: Horváthné benzintöltõszopó Éva és a két kurvakutya, Suba jurtaszopi Attila, Augusztinyi Adrienn a leszottyadt kórókurva, Udvari Dorottya Ildikó a faipari barna lotyó, Ortmann Ádám az izraelben dupla gyõztes Arnold-szopó fitymavitéz, Várudvari Jerzy a tükrös makkos, Tarabó a mûtött fejû nagybuksza, Subera Attila szólfúl seggjázmin, Melitta Múzsa a bojler méretû hájpacnika, Kovács Gabi a daggancs operátor szervezõ, Krisztina Rose a Rózenberg kamerátor, Dávid Szopósfield a szájában faszt eltüntetõ bûvész, Csépányi Gábor a Viasat jázmin üzemeltetõje és más nõi meg férfikurva résztvevõk!

 


2017.12.08. 10:27 Idézet
A lehetőség fölgye

Ez a kis apró röplap, ez a röpirat berepült az ablakon! )))) Ez a pár rövidke írás pusztított el jókora mocsok zsidó meg cigány buzikat! ))))

Mentek a gázba, zsidó és cigánygecik! Hamarosan újra megnyitnak az Auschwitzi haláltáborok Molnár görény (Hitler 2) fennhatósága alatt! Ő Hitler második eljövetele, akire régóta vártunk! Zíghájl, zíghájl!

Kollektor 2017.12.04. 07:53

Örvendjetek a harmadik epizódnak! )))) Ja, és már most annyi írás gyűlt össze a buzikról, hogy bőven megvan a januári, februári, és márciusi epizódok szövege is, már csak imába kell foglalni őket! )))) Szeretem, ha jó előre kész vannak a buzisok! ))))

Molmerine a Markas 2017.12.04. 08:45

Még két nap és jön a Mikulás! Már most hallom, hogy csörög a puttony! ))) De lehet, hogy nem a Jolopukki az, hanem a buzik! )))) Micsoda meglepetés lenne! ))))

Szilver pléjbúk 2017.12.04. 09:20

Valami csattogás félét mi is hallunk! Ez nem a Szent Miklós, az diszkrétebben csinálja! ))) Valszeg tényleg a kivont metéltjükkel masírozó, dőreségi zsidrák-cignyák homárságok jönnek! ))))) Érdekes, hogy még a cigány szolgáikat is körülmetélték! ))) Biztos azért, hogy ők se maradjanak ki semmiből! ))))

Natúr Aqua 2017.12.03. 10:41

Teccik, hogy napról-napra nagyobbra épül a birodalmunk, minden nappal több weboldal, blog és fórum ismeri meg a VI. kerület legnagyobb köcsögbandáját! )))) Erről a féreg társaságról már mindenki tudja, hogy zsidó és cigány érdekeket képviselnek és hogy milyen a dőreségi melegségük! ))) A faszbúkjaikon is látni, hogy belájkolták az összes zsidóbarát szervezetet! A szintén zsidókhoz köthető jehovás-hitgyülis és szcientológus vallásbetegségeknek is a bűvkörében vannak! A zsidók támogatása nélkül az ilyen ócska cigók meg bilbók nem lehetnének még szarszippantósok sem, nemhogy a "törvény őrei"! Bruhaha! Inkább a Robotzsaru lépjen a helyükbe! Ugye, hogy három hónap alatt nem fejlődtek a VI. kerületi melegek semmit se! )))))

Makerman is making threads  2017.12.01. 07:11

Először is megkeresem a kezemet, utána pedig a kenyeremet! Bakerman is baking bread! Zenebona komdzsójnavéééna! Ragaszkodunk a mogyoróvajas kenyerünkhöz! :-)))) Eljött a december, úgyhogy kérjük az újabb szöveggyűjteményt! :-)))) A főbuzijainkat akarjuk! :-))) Kenyeret és cirkuszt! :-))))

Maximus az Inhumán 2017.12.01. 07:39

Fú baszki most eszembe juttattad azt a dalt, meg a videóklipből a sok ejtőernyőző zsidó öregasszonyt! )))) Fú de utáltam, amikor az a dünnyögő fos naponta ötszázszor lement a rádióban! )))) Kurva szar az a dal, de a buzikhoz aláfestésnek pont jó! ))))

Optimista Dualista 2017.12.01. 21:50

Sértő, hogy Jakabnak hittek minket meg a vezérünket! Mi is beleolvastunk ezekbe a Jakab üzenetekbe, de most már értem, miért is nem figyeltünk fel rájuk! Gyenge és budi, klozet szintűek! A mieinkhez képest semmik! Szomorú, hogy ilyen kevésnek tartottak minket! Most aztán olyan minőségi módon lealázzuk őket, hogy a kapitánysági buziépületükbe is csak a küszöb alatt mernek majd bekúszni ezután, ahol a csótányok! )))) Eltiltották a vezérünket a nettől és ezzel maguk ellen hangoltak minket! Fú és a faszművész fakabátok még azoktól a gyengusz Jakab szövegektől voltak úgy kikészülve! Mit fognak ezek kapni mitőlünk basszus! )))) Kinyitották Pandora szelencéjét! Nem lennék a helyükben! )))) Talán nem kellett volna a legnagyobb hősökkel packázni! )))))

Senki többet harmaccor 2017.12.02. 10:51

Az a fő bajuk, amellett hogy buzik, hogy mi sokkal jobb nyomozók vagyunk náluk! Mennyi mindent felderítettünk már 2001-től mostanáig! Ők meg semmit! Jót röhögök rajtuk, hogy már a Mulnár görényt is előásták, csak hogy találjanak valamit! Nem találtak semmit, de ezzel bevonták a harcba a mi kis csapatunkat! )))) Bírom, amikor valaki felfedez minket, csak arra nem számít, hogy ha nem megfelelő a belépője a mi világunkba, akkor könnyen hirdetés készülhet róla! )))) Így lettek ők világszerte híres fartúró köcsögök! ))))

Brikonstíró 2017.12.03. 08:14

Amikor csak ráültök a klozetra és megszabadultok emésztésetek bebarnult eredményétől, utána mindig gondoljatok egy pillanatra a cigányokra és főként Gulyásra! Ők a pofájukon kénytelenek viselni azt, ami ti hátul kinyomtok! )))) Szuper életük van nekik! )))) Nekem sincs valami míves pofám, de azért örülök, hogy a tükörből nem egy barnafos néz vissza rám! )))))

Brikonstíró 2017.12.03. 09:29

A rendőrbuzik nemcsak géptelenné meg nettelenné tették a Molnár görényt, hanem hontalanná is! Ezt ő mondta, hogy ezzel tulajdonképpen hómlessz is lett! Ő a gépében "lakott"! Van, akinek nem a lakása, hanem a kompjútere az igazi otthona! Az volt az egyedüli értéke! De karácsonyra szerzünk neki újat, hogy újra harcolhasson velünk!

Konnektororrú Kollektor 2017.12.03. 11:13

Szépen kiválogattátok őket! Én csak azt szeretném, hogy a dőre őrs többi tagját is felderítsük, hátha van még több ilyen rejtett tálentum közöttük! )))) Szerintem akad ott még több is! ))))

Guardians Of The Raccoon Cocoon 2017.12.02. 9:37

Jó kis dőreségi zsidó és cigánybuzik! Róluk szeretném hogy írjon a Magyar Közlöny! Jó lenne, ha a repülő bálna mellett a seggkúrós dőrékről is születne ott egy cikkecske baszki! ))))

Prim Roland Roliratyi 2017.12.02. 11:03

Nekem ez már nem újság, "Mosómaci"! Ja és szarom le a Magyar Közlönyt a Republicos bálnáival együtt! )))) Bálnákkal nem tudok buzulni, mert a lélegző likukba nem tudom a metéltkémet beledugni! )))) Vágod! )))) Most inkább a főnök uramhoz szeretnék szólni! )))) Gyenes te főleg a 80-as és 90-es években éltetted a melegséget! Kár, hogy eljártak feletted az évek és ma már csak alig áll! Szebb napokat is megélt gennyes pöcsid! De akkor élj az emlékeidből! A magad idejében te voltál a homósztár! ))))) Most én vagyok az! )))) Még fiatal vagyok és élvezem az ifjonti melegséget! )))) A hétvégénk most szép lesz apámmal, öcsémmel és röfikénkkel! Mi leszünk a nagy meleg négyes! )))) Mi a meleg érzelmektől fűtve dobjuk fel a hétvégét! A "családban marad" elv alapján melegszünk és a töfi csak egy ráadás! Sokkal izgalmasabb a vidéki melegszex egy jókora röffencske kíséretében, mint a ti Gulyásos-cigányos budapesti szexetek! )))) Lehet irigykedni! )))))

Gyenes Péter alfaszmeleg 2017.12.02. 13:42

Kedves Prímusz! Sajnos én tényleg megállottam a melegségben! De elkezdtem írni meleg életrajzomat és nekrológomat! )))) Talán könyvben megmaradnak ifjúkori meleg hőstetteim! ))))) Még nem tudom, mikorra lesz kész, noha elkezdtem! ))) Vannak belőle itt is, ott is szemelvények, de közel sem teljes a kötet! )))) Össze kellene rendezni, meg kellene szerkeszteni, satöbbi! ))) A személyes buziságom történetét! ))))  De buzulni én már nem igazán tudok! )))) Manapság örülök, ha reggelente egy kacsát kapok! )))) Néha azért útnak indulok fiatalabb buzikat gyűjteni az örs számára! ))) Téged és Martint is így sikerült rekrutálnom! )))) Rövidesen föl kell hogy adjam a VI. kerületi kezelőm és be kell költöznöm hozzátok Érdre, a röffencs mellé az ólba! )))) Mostanság nem a legjobb idők járnak a meleg alezredesekre! )))) Az előrehaladt kor miatt is nehézkes akcióba lendülni! )))) Sajnos már nem annyira egyszerű, hogy egy buzi csak úgy fölbaktat hozzám és én máris paskolom meg lazítom! )))) Pedig 10-20 éve mennyi ilyen élményem volt! )))) Meg kellene írnom az emlékirataimat! )))) Csakhogy most lefoglal Molnárgörény Vanquish-es játéknaplója! ))) Azt kell szakmailag böngészni! )))) De amikor időm engedi, haladok a könyvvel is! )))

A máltai gójom 2017.12.02. 16:18

Jó neked, albuzi! )))) Én is szívesen olvasnám a Vanquish naplót! )))) Mellesleg én kurvára utálom a Republic együttest! )))) Az együttes vezetője, a Cipő eleinte úgy nézett ki, mint aki közülünk való, kiváló zíghájlozó lehetett volna belőle! De aztán ilyen langymeleg buziskodást kezdtek el játszani, meg a gitáros, a Boros Csaba is egy cigány, szóval egyre szaporodtak körülöttük a nemzetárulás jelei! Tudom, hogy halottról jót vagy semmit, meg ilyenek, de be kell látni, hogy Cipő is zsidó és cigó kollaboráns volt! Kurvára nem bírom, ha pont azok, akik nagy magyarnak akarnak tűnni, valójában a magyarság ellenségei! Annak az együttesnek a tagjai sem voltak mások, csak Izrael ügynökei! Szerencsére mióta megszűnt a Sláger meg a Danubius rádió, azóta nem kell ilyen szarokat hallgatni! )))) Na ennyi! ))) Oszt röpül a málna meg a Márta (a Szupermannak az anyácskája)! ))))

Gyenes Péter alfaszmeleg 2017.11.11. 20:22

Íme mára meleg tanításom! ))))

Aki köztünk a legnagyobb buzi akar lenni, az legyen a legkisebb! ))))

Mindjárt kifejtem bővebben! )))) Aki túl nagyravágyó köcsög, abból sosem lehet a legnagyobb! )))) Pont azért nem fogja elérni! )))) Éppen ezért törekedj rá, hogy legyél kicsi! )))) Ha tehát a legkisebb buzi akarsz lenni, akkor nyilván, hogy végül a legnagyobb leszel! )))) De ha magadat a legnagyobbnak akarod, akkor meg éppen azért maradsz a legkisebb! ))))

De mivel a legnagyobb köcsög akarsz lenni, vagyis erre törekedve állítottad be magadat a legkisebbnek, így ezáltal a legnagyobb leszel, ami persze azonnal lekicsinyít tégedet, hogy ettől megint a legnagyobb lehess! Na ebből a buzis konundrumból sosem fogok tudni jól kijönni! ))))

Kedves Köcsögcsillag, ezt néha én sem igazán értem! Csak azt mondom, hogy merj kicsinek lenni a köcsögségben! )))) Mikró méretűnek és apró pöcörőnek! )))) Én tehát a legkisebb akarok lenni! )))) Kicsinek lenni jobb, mint nagynak! )))) Csak arra vigyázz, hogy nehogy olyan kicsi legyen a pöcsöd a végén, hogy rálépnek a Hangyaemberek! )))))

Füzes füzér  2017.11.11. 22:24

Fú baszki te Gyenes vénfasz ne idegesíccsé má! ))) Most nincs türelmem a mélyértelmű filozófáláshoz! )))) Kicsi köcsi baszki! )))) Akkor nézegesd mikroszkóppal a meccettkédet, oszt jóvan! )))) Egyébként meg mindenki akkora köcsi lesz, amekkora lenni képes! )))) Oszt úgyvan! ))))) Amúgy nekem nem is a végén kicsi a pöcsim, hanem a közepén! )))  Oszt annyika! ))))

Prim Roland Roliratyi 2017.11.15. 13:28

Az általam képviselt melegeknek hétvégi állatszex lesz az érdes kékeres tanyán! Aki részt akar venni az érdi tanyasi desnyóságba, ide írjon! ))) Gyenes főfasz meg visszább vehetne a metafizikából! Azt a legutóbbi "kicsi köcsi" tanítását sem igazán értettem! )))) Kicsiként is nagyobb köcsög vagyok, mint ő! Én vagyok az Alec Guiness rekorder, az Obi oboázós! ))))) Már naponta tíz liter röfigecit iszok! Desnyókon és munkatársakon lovagolok nap mint nap! Igazán mindent megteszek a buzulásért és a versenysúlyom szinten tartásáért! )))) Szarok rá, hogy századrendű századosok és ezredesek csúcsbuzinak jáccák meg magukat! Az csakis én lehetek! Az én köcsögségi rekordjaimat még apám és öcsém, Zsolt és Martin sem fogják megdönteni! Mindig is én leszek a főfőköcsög! )))))

Guardians Of The Raccoon Cocoon  2017.11.17. 11:26

A Szopi Roli egy jól bejáratott napirend szerint működik! )))) Zsebórát lehetne igazítani hozzá! Persze csak a zsebhoki miatt! )))) De tényleg, minden nap percre pontosan ugyanaz a séma! ))) Reggel 8-kor mindig a legutóbbi aranyérmét hirdeti, délben jön a batyu fasz elfogyasztása, estig szopik a következő éremért, este 10-kor pedig jön a disznón lovaglás! )))) Óramű pontossággal! ))))

Architektúra Kritikúra 2017.11.16. 23:11

Nem kellett volna az Ivó Sándornak a felemlegetése! ))) Látod az épületük alaprajzának a részletezése még őket is megdöbbentette! Ők is elkezdtek hápogni, mint Dagobert! Oszt néznek ki a "jiddis" és "ciggis" fejükből! A Molnár görény is bejött nekik, mint köcsög jelölt! ))) Még az ő sokat próbált lomposuk is beremegett tőle! )))) Szép kis rendőri melegsereg! ))) Felpumpálják az ülepet és léggömbnek hiszik! ))) Nem semmi, hogy manapság homokság a hatóság! )))) Mehetnek a műsorba!

Perlekedő 2017.11.21. 10:23

Bírom a társulatot, de mind közül a Prim Roland hirdeti a legjobban a buziságot! Szerintem a meleg seregben ő egy zászlóshajó! Egyszerre teherhordó és csapatszállító hajó is! A hátán viszi a többi buzit! Addig mi hősies turulmadarakon érkezünk a csatába! Innen is látszik, hogy mink nemzetiek vagyunk! Azt hiszem, a láthatóan zsidó Prim tesókat nem csak a köcsög szíve, hanem a meleg fasza viszi előre! Rohadtul utálom a köcsögöket! Viszont ebben a pár VI. kerületi buziban látok fantáziát! Nem tudom, mennyi lóvét akarnak keresni Berlinben? Szívesen futtatnám őket! Ha teccik az ajánlatom, akkor hozhattok még pár jelvényes buzit! Jelentkezzetek, dőreségi köcsögeim!

A honlap legendái 2017.11.27. 10:15
 
Kedves olvasók, sikerült túllendülnöm a "testvéri viszály" íráson! )))) Kérlek benneteket, ti se húzzátok le nagyon, sem stílus tekintetében, sem tartalmi vonatkozásban a művet! )))) Mert igenis mű, igazi művészet és szerintem bőven beletartozik a profilunkba! ))))

Én vagyok Feketetorok 2017.11.27. 12:43

Fú, nekem ez nem színvonal! )))) Nem is művészi! )))) Fú dőre buzik, mivel ti itt személyesen is előfordultok, ezért ide beüzenve csak annyit mondok, hogy összességében még buzinak is szarok vagytok! Gyenge és lagymatag a köcsögségetek! ))) Közületek csak egy buzi tud kellőképpen felpörögni! A Príma főköcsög! Csak egy valódi hozzáértő van a csapatban, de az legalább használja is a tehetségét! Csak ő ért igazán a melegséghez! Ti gagyik csak az ő farvizén evickéltek! ))))

Levendula Refresher 2017.11.28. 10:23

Nem lesz rossz az új epizód, de miért pont testvérek buzulnak együtt? )))) Még az unokatesók elmennek, de hogy valakit a saját tesója buzítson meg, az nekem már sok! )))) Nem kellett volna a Roland köcsit a saját Martin öcsijével párba állítani! )))) Összeraktok két faszos fivért, hogy taníccsák egymást a buziságra? )))) A desnyóval való homokozás nem elég extrém? Miért kell egy másik tabut is belekeverni? )))))

Scozzafalva 2017.11.28. 10:41
 
Jaja, ez a rész kicsit tabudöntögetősre sikerült! :-)))) Túlontúl is talán! :-)))) Bevallom, magam is haboztam azon, hogy feltegyem-e a Prima testvériség közös buzulását! :-)))) Végül az udvaron bóklászó röfi tanácsát kértem az ügyben, aki néhány horkantással adott rá engedélyt, egyben láttamozta és lektorálta a történetet! :-)))) A családon belüli szexet magam is elítélem, de annyira jól volt kibontva,  hogy hogyan is kerülhet közel egymáshoz két ilyen köcsög tesóka, hogy némi gondolkodás és a röfi beleegyezése után úgy döntöttem, mégiscsak felkerül a sztorika! :-))))

Gyenes Péter alfaszmester 2017.11.19. 11:24

Ne feledjétek a szent célt! A világmegbuzítás elérését! )))) Jómagam nem tartom éles határvonallal elválaszthatónak a testvériséget és az erotikát, sem az ember és a desnyó kapcsolatát! )))) Így a buziságban elfogadhatónak tartom a rokoni segítség megadását! ))))) Nem egyszer egy nagybácsim segített a székrekedéseimen! Ez mára meleg tanításom! ))) Remélem ez érthetőbb lesz, mint amilyen a "kicsi köcsi" példabeszédem volt! )))) Mostanában ritkán vagyok, mert az emlékkönyvemen munkálkodok! ))) Írom a nekrológom! )))) Éljen a köcsögség! ))))

Prima Homi Roli 2017.11.18. 11:23

Én nem féltem a bajnoki címeimet, mert felkészültségemet és alázatomat a köcsög témához senki sem képes utánam csinázni! )))) Még tíz év múlva is én leszek, én leszek, én leszek a főfőköcsög! Az arany szobrok tömkelege is csak az én polcomra kerülhet! ))) Minden nyereményem a családi házam éke és dísze! ))))) Ugye abban egyetérthetünk, hogy nem lesz nálam nagyobb főtörzsköcsög! )))) Az én köcsögségi szintemet soha senkik nem haladják túúúúl! ))))

Füzes füzér  2017.11.17. 11:31

Az a folyton kicsiből naggyá váló buzis sztori nekem is túl magas volt! Mondjuk már a kettővel ezelőtti példabeszédet sem értettem, ahol valami meggebedeusokról volt szó! )))) Nem ismertem fel ezt a népcsoportot! )))) Aszittem, hogy az a "karácsonyi tatu" története a makabeusokról! )))) De attól még nagyon szuper ez a Jóbarátokból szalajtott zsidó Gyenesbuzi! )))) Igazából szupcsi az egész csapat és annak minden zsidó és cigó buzija! )))) Jó hogy vannak, mert így kettéosztják a nemzetet, köcsögökre és ellenük küzdő hősökre! )))) Én örvendek a köcsögségnek! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 2017.11.17. 13:03

Kár, hogy már azt sem értetted! )))) Csak azt szorgalmaztam, hogy jöjjön létre a nemzeti megmelegedés és meggebedés! Így leszünk a meggebedeusok népe! Egy zsidókkal és cigányokkal teli országot szeretnék ide a magyaroké helyett! Amellett, hogy lakosai köcsögök is legyenek! )))) Pannóniából Pöcshonniát alakítunk ki! Mi leszünk a meggebedettek! ))))

Lehet, hogy a folyton megnövekvő-lekicsinylő "szingularitás" buzulás túl entellektüel volt nektek! Ahhoz talán még túl nagyok vagytok, hogy megércsétek! )))) Ezért utólagosan elnézést is kérek! )))) Csak Gyurkó Zoltán István transzhumán buzi társam egyik alapelvét kívántam a köztudatba hozni néktek! ))) Kisebb vagy nagyobb sikerrel! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 2017.11.26. 10:03

Világlátott köcsögjeim! Mi sorstársak és sorstalantársak is vagyunk egyben! Zsidó sorsunk összeköt! És annyira szuperok vagyunk, hogy a sors még néhány cigányt is összekötött velünk!

Javaslom a minket olvasóknak, hogy ne legyetek uniformizált egysíkú heteró hívek, hanem viruljon ki a ti belső meleg élénkségetek és így menjünk a mi világünnepünkre egymást köszönteni! )))))

Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a kapitánysági épület a belőle áradó köcsög energiáival egyedi lehetőségeket biztosít a melegség tekintetében! ))))
 
Sőt, a közterületeken is fel lehetne szabadítani a buzis energiákat! )))) Állítsunk a közkutak mintájára közbuzerátorokat! )))) Már látom is a bugyogójukat a bokájukra csapó, pőre hátsójukkal a műanyag metéltke felé tolató turisták tömött sorait egy-egy ilyen zarándokhelyen! )))))

Konnektororrú Kollektor 2017.11.26. 14:23

Kedves Gyenes! Ezúton is megkérlek, hogy továbbra is küldjél kecseg írásokat, nekrológ részleteket! :-)))) Valamint szeretném ha jobban mérlegelnéd a visszavonulásod a "homonárius" tevékenységtől, mert még ötvenen felül is rengeteg lehetőség van a köcsögségben! :-)))) Főleg ha ilyen nagyszerű "kútfővel" rendelkezel! :-))))) Szerintem legújabb terved, a "köcsikutak" építése jelzi, hogy maradtak még újító ötleteid a melegségben! :-))))))

A többiektől is szeretném kérni, hogy küldjenek be írásokat, ezzel is emelve a köcsögség színvonalát! Magam is újra galambtollat meg klaviatúrát fogok ragadni! :-)))) Viszlát az új Nyúlévben! :-))))

Terjesztik szivárványos köcsögjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fanszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula Gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Tar Mihály, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi és a többi köcsögök!
 


2017.04.08. 08:11 Idézet

Sziasztok! hogyan tudnám letölteni a Motoros Zsaruk, Kalandos nyár. Herkules, Hegylakó-A holló, Max, a zsaruCsacska angyal 1.évad, Anita,a bűbájos bajkeverő, A szerelem ősvényei. Salomé. Lisa csak egy van, Vadmacska, Milagros, Lucecita, Első szerelem, Szeretni beindulásig, Szerelmek Saint Tropez-ban, Egy lépés előre, Cobra11 16.évad. köszönöm a választ.


2015.08.30. 14:06 Idézet
vannak nagy kurvások

A szösszenetek szösszenete! A kurvások tánca!

Ők így változtak meg! Csillagpondróból kurvásnénék lettek!

[img]http://i59.tinypic.com/a1qxx0.jpg[/img]

A tegnapi dzsezmin találkozóról lemaradtam! Sajnos kötelességeim a gyöngyösi állatkertbe szólítottak, ahol a frissen betelepített orángutánt kellett kielégíteni. De a következőre mindenképp elmegyek, addig is egy csepp tükrös gecivel adakozok a koncertadók tiszteletére! )))) Remélem a következő kurvabuli nem fél év múlva lesz!

Én olyan friss vagyok, hogy csak ma veszem kézbe magam )))

Már pont kezdtünk kifogyni az újdonságból! Gondoskodtam az utánpótlásról! Ekkora fogás csak egyszer adatik az életben! )))))

Csumpinudli pofikáim! Most a csúcs jázmin és Gattyán orgia után makkverős Jirzsij polákcigány társammal köcsögségünk jeléül megjelentettük új faszbúkos számláinkat! )))))

A folyamatosan fejlődő szösszenetek szösszenete! Aki lemaradt volna valamiről, annak összefoglaljuk az előzményeket!

Itt van a főfogás, vagyis Nagy Éva a Pro Hungarijja nevű szarribanc! Ráleltünk hosszas kutatás után!

A randa románzsidó asszonyság! A génállománya mind romungró meg zsidajkó selejtből tevődik össze. Úgy dobálták össze abból a hulladékból, ami a hősi magyarok génkészletéből kimaradt. Aztán ezzé fejlődött, kurvapecér zsici ürülékké!

Öt évnyi kutatómunka után megtaláltuk a prócigány boszorkányt! Mindig is itt volt az orrunk előtt! A studiopostás írásaival és a Pro név használatával bukott le. Már tényleg kiviláglott előttünk, hogy Pro Hungarijja a Nagy Éva nevű jázmin kurva!

A csótányszintű Évakúvát jól kiszopatták még fiatal korában ))) Nyelte a metélt zsidó és cigány faszokat egyre másra, aztán egy napon bekapta a Gattyánét is ))) Az volt az állásinterjúja. Alulnézetből tekintett rá szopósan! )))) Úgy került be a vállalatba. A villódzó üzenetekkel és a Lengyel Sanyi dünnyögésével jól kiképezték a félbarna-félkajmán kúrva barmát! )))

[img]http://i62.tinypic.com/23sghu9.jpg[/img]

[img]http://i59.tinypic.com/28hnb6d.jpg[/img]

A Nagy Éva és társasága jól kitárulkoztak a hirdetéseikben. Még arra sem vették a fáradtságot, hogy valami álnéven hirdessenek, hanem kiírták oda magukat, úgy ahogy vannak! Még a Proingatlanos telefonját is odaírta a nőstény majma. Mégis hogyan fogja kiszelektálni, hogy éppen ingatlanügyben keresik vagy kurvaügyben? Össze fog keveredni a két élettörténete, a két világa )))) Nem sejtette, hogy a Gúgöl nevű szarság megjegyzi. Látszik, hogy ezek már annyira eltunyultak, hogy már a látszatra sem adnak. Éljen a sok jázmin studió és azoknak az összes kurva gecije! ))) Ennek a lerobbant Horváthnéni öregszarnak már nem nyalja a picsáját senki, csak a blöki és Dörzsi! ))))

Itt volt már az ideje, hogy Nagy kúva Éva banyáról nyilvánosan is szó essék. Nem fűződnek túl jó emlékeim hozzá. Engem is rá akart venni a távlószexre, de szerencsére csak mulattam rajta )))) Azért van egy nívó, ami alá nem megyek )))) Mellesleg ezzel a félig ingatlanos, félig kurvás tudathasadással nagyon is egyetértek és ennek nem egyszer, nem kétszer hangot is adtam anno. Többször belekavaradott már a kettős szerepébe. Egyszer egy 58 éves néni volt, akinek 26 éves kurvája van, máskor meg egy 40-es nő, akinek csak egy kurvakutyája van. Csak akkor bukott le, amikor összekeverte a két szakmáját a telefon számán )))) Háhá! Szóval csak így tovább ezekkel a cikkekkel, feldobtad a napomat velük, a hozzászólások meg a bónuszok voltak mellé! )))))

[img]http://i57.tinypic.com/2ijgegh.jpg[/img]

[img]http://i60.tinypic.com/28coyv7.jpg[/img]

Mennyien megosztották! A Macsek Macsek nevű múzsa azonnal rákapott az új leszbi husi lehetőségére. Pittiáner Zolika is belájkolta a bejegyzést. A Csingiling Vadóczka meg a bokorban kúrós Alíz már alig várják, hogy friss kurvahusik legyenek! Az ingatlanos, de titokban kurvás trió meg az undorítóság főfoka. Már mi is tudjuk, hogy ezek mivel foglalkoznak. Nem ingatlanokkal, hanem buzi- és kurvaseggekkel! A barna génekkel bíró asszonyság a pro hungariás oldalán pedig még azt is meg akarta mondani a magyaroknak, hogy miben kell hinniük. A Patta Krisztón, azon a hidrogénfejű leszbi kurván már ránézésre is látszik, hogy maga is űzte a szakmát. Ők a fő szervezők. A piramisban alattuk helyezkednek el a Kovács gecik, a koordinátorok! Legalul pedig a szolgák, a legalantasabb Udvari-útszéliek, a leszopósok!

Megjött a Horváthnéne ))) A kurvák igazgatónője ))) A leszbihajú kurván már meg sem lepődöm ))) Játssza itt a nagy ingatlanost a prosti időszakból kivakaródzott kis ringyesz Patta Kriszta )))) A pattintós kőkorszakbeli ősember fejével! ))) Jó barna a képe neki! )))) Ilyen egy igazi szőke cigány! )))) A Pittner Zoli faszköcsög meg az egésznek az elindítója volt. A legelső kurva-kamerát ő vásárolta a csapatnak! Az ő kamerája látott először cigó pinót!

Jól végignéztem a bandán! Zsidó és cigó beltenyészetek a rájuk jellemző fajta jellegzetességekkel! Az Olivia Mitten az amerikai kurvavezér-kollega is csak néz ki abból a nagy bibsi fejéből! Ő a jueszéjjes szopósoknak a parancsnoka. A sok prostiszolgát pedig már behipnotizálták! Csak megszólal a csengő, mint a pavlovi kurvakutyánál, aztán ők egyből felveszik a altáj-emelő pozíciót! Náluk ez már automatikus reakció!

Van választék bőven! )))) Nem is tudom, melyik legyen a kedvenc hülyekurvám! ))))

Budafoki út 110 a kurvaéva egyik főhadiszállása! A másik meg az Albert utca környékén lévő. Ott van a közelben az OMV kút. Biztos onnan jött az Udvari cigánynak a benzinkutas meséje. Azt akarta beadni, hogy ott tölti a benzint a kurvája. Közben meg igazából a felfordított pináját töltik gecivel a kamera előtt! ))))

Mocskos zsici Nagy Éva, a simlis kurva anyádat. Nekem is csorgathatnál némi lét abból, ami a pinalé csorgatásból származott. Azért valamiről csináljunk számlát. Én még utánvétellel is küldenék akciós jázmin cigány pinát. Olyan sötétebb tónusú harisnyás kurveszt! Részletfizetésre, áruhitellel!

No lám, vannak nálunk is ügyes, tehetséges, türelmes és szerencsés lesifotósok, az ilyen operátorok )))))
 Bruhaha! A sok pornószar! Már világszerte röhögik a jázminparaszt kurva bandát! Ott gyünnek a tópart felől! Bemutatkozik rágós húsú Gyuszipofi és szotyiköpködő udvartartása!

Meg kell nézni a moslék képüket! Az evolúciő csődjei! Elöl a kurvagabi, a hátsó meg a Róza röfi! Kicsi kucu cigó böfi!

[img]http://i59.tinypic.com/akcsgm.jpg[/img]

Kovács Gyuszi pocokpofi vagyok, a roskatag sudri bunkesz, én is részesülök a jutalékból! Helyre kis szűk fenekem van és sokat látott ánuszrózsám! Szikora Roberta, a csikidam buzicska már felpróbálta!

[img]http://i61.tinypic.com/33wxojc.jpg[/img]

Az Udvari most töltötte be három éves munkaviszonyát. Veteránnak számít a szakmában. Már így is eléggé lestrapált a rézbőrű cigó. Vénkúva korában majd ő fogja mozgatni a kamerát mint Operátor, hogy a metélt pöcsike mindig nagytotálban legyen!

Elsőre én se hittem el, hogy a fentiek mekkora kurvák. Aztán a "millergorrin" (molnárgörény)-ék rákerestettek a lakás és e-mail címeikre, megmutatták a pinarángatós bizonyítékokat meg a faszbúkos összekötéseket. Végezetül pedig távcsővel megnézették velem, ahogy a kamerával az ablakban basznak. Akkor tényleg felfordultam a röhögéstől. Beszarkam mikor összeértek a szálak!

Nézegetem itt a köcsögbúkon, hogy milyen fazonok kötik össze a nagy livejasmin hálót! A faszbukós ismerőseik közül egyben se bízzatok, akármelyik kurva lehet! Vannak ott dísztyúkok és díszpintyek. Majd az RTL magasba emeli őket valamelyik népművelő műsorában. A magyar tévés sztárságnak úgyis az az alapfeltétele, hogy az illető kurva legyen előtte! Mosdatást végeznek rajtuk mint a többi celeb szaron. Mindnek megvan a saját kis privát másod-melója! )))) A summás seggű Suba is a koncertek után rengős kocsonya különszámot tart egy létszámban szűkebb, de seggben bővebb közönségnek! )))) A kis hangyaember méretűjével! A Kovács Gabi is valami nagyapónak szopott be. Terjed az öregszopás, mint kategória! Egyre több ilyen fajtájú kerül elő! A nyugdíjkorhatár alatt tényleg senkinek nincs gusztusa ehhez a riffencshez. Közben meg a hirdetése alapján a leszbi buziság élteti. A vénfater csak alibiből bassza, valójában mindkettő a saját nemét preferálja. Ritka ferdehajlamú az egész webkurva társaság!

Ide skubizzál! Gábriellá most lett a faszrabukós spanja a pöcsösnek! Ott van Arnold, az Ortmann zsidó! A legjobb faszos munkák várnak rájuk!

[img]http://i60.tinypic.com/20if40g.jpg[/img]

[img]http://i59.tinypic.com/vg4ex0.jpg[/img]

Nahát, nahát! Kimutatták magukat a hirdetéseikben. Főleg a Kovács Gabi nevű szar fedte fel magát. Még külön lakásokat is béreltek a pinamutatáshoz, az egyik az Albert utca legfelső emeletén lévő, a többi meg el van szórva az országban! ))) A 97-es lakásban kell keresni a sok szart! Ott a tetőtérnél jól beszopnak! )))

[img]http://i59.tinypic.com/15504ro.jpg[/img]

Mindenki tudni fogja, hogy az udvardai lovardai szarribanc, a pinamutató genyó, Udvari Dorottya Ildikó egy jázminringyó! Se a kapafogú annya, se a többi faszparaszt nem sejtette, hogy ez azért került ide a tirpák megyeszékhelyről, hogy kurva legyen belőle )))) Fingjuk se volt erről a többinek, se a Basztíjj nyaktahónak, se a dagatt Kalebrának, se a többi makákónak ))))

A Frankenstein-fejű Ortmann is bármit szétszop a szopásdűlői kültelki házért. Arnold kormányzó pöcsére áhítozik a nincstelen talpnyaló, biboldó tapló hím prostituált! Egyszer legyözte a lengyel paraszt csodát a tükörre verö versenyben. Kettejük közül elöbb csorgott le a tükrön zsidós gecije!

A cigánybaszó Ortmann egy zsidó buzigyerek! Csak alibiből kúr bele a penészes cigóba, igazából meg egy homó álmokkal teli idióta. Minden nap ötven Arnold képet pakol fel a faszbúkra. A kormányzó úr pöcse az igazi álma! )))) Nem lepett meg, hogy keresztezte a sugarakat a villa főnökével. Ugyanaz lesz a sorsa, mint annak! Mindkettejük pöcse itt fog lógni a net világán örökre! Az egyik a tükör előtt, másik meg elheverészve fogja mutatni a pöcsét még 20 év múlva is!  ))) Még a haláluk után is azt fogja nézni a nép. Az ő fajtájára mondják, hogy egylövetű. Csak egyhez ért, ami a fasza! )))) Az IQ osztásból nem sokat kapott. Már az általánosból kibukott és azóta faszt mutatott. Kurva, mint az annya! Élete végéig a segglyukából és a ratyis cerkájából akar megélni! )))) Amolyan here jellegű eszesemmi, mint a tükörbajnok. Már meg is történt köztük az aktus. Gyengéd bánásmódban részesítette a lengyel farpofákat! A meccett apja után nagy újdonság volt a villa celeb. Varrhatja pöcsét Hímer Levente faszhímező is!

A lófejűvel együtt ők a két legfontosabb alkalmazott. A Nagy Éva mutat irányt nekik. A kotorék ingatlanos csak kiadja a parancsot, hogy "Tetves cigány, szopdkiafaszt! Rühes zsidó, kúrj cigószart! " Aztán ez a páros már munkához is lát! ))))) Egy egész házat összekúrtak-szoptak már maguknak )))))) Szerintem büszkék rá!

Nem csoda, hogy ennek a kettőnek szinte csak nyugdíjas ismerősei vannak, akik nem értenek az internethez, mert a fiatalok már mind tudják, hogy kik valójában )))) Nincs senkijük pár vén szaron kívül )))) A hozzáértők már ismerik a történetüket! ))))

[img]http://i61.tinypic.com/3448m0k.jpg[/img]

A Lengyel Sanyi KGB-kuruzsló meg egy űrlakóvá sikeredett! A paranormális kutatások tanszéke is bevizsgálta. Négy ujjal sokkal könnyebb pöcsit markolászni. Még az is lehet, hogy két fasza nőtt, ha már ujja eggyel kevesebb. Elvégre ahol a Lovasisten valamit elvesz, azt máshol hozzáadja! Ő lehet a dupló-faszos! Jó neki! Egyszerre két jázmin férfiú ülhet bele! Manipuláció, butítás, suykolás és a négy ujjal való hipnotizálás, ez a szakterülete! Papol itt az elme felszabadításáról, közben csak a heteró gátlásaidtól akar megszabadítani, hogy minél több emberi és lópöcsit vedelj ))) Nem érdemes a csapatába bekerülni, mert csak bevon téged a kurva-létbe!

A Lengyel Sanyi mutáns ürge csapatépítő tréningjén sokat lehet tanulni a szakmáról! A legjobb jázmin álommunkát ott lehet elsajátítani! A résztvevők jó formákkal machinálnak és utána az Éva-műsorban is nagyszerűen produkálnak! Szerintem a négyujjú olyan hipnotikusan mutogat, hogy belőlem is egyből pöcsmunkás lesz egy perc alatt! Büszke vagyok, hogy az Albert utcában egy ilyen kiváló szakmában dolgozhatok. Minden szombaton van Lengyel Sanyi naggyűlés, ahol összegezzük a hét eseményeit. Egyenesen a ruszki komcsiföldről kapjuk a spirituális instrukciót. Több órán át tartó masszív trénelés zajlik emberek és lók között, és a levetített "híróhórsz"-filmekből is információt gyűjtünk. A KGB közvetítés utolsó taktusát egy belógó lóhere fogja jelezni. A végén nyihogás lesz hallható és a Happy end felirat lesz olvasható!

Becsöngettem az Equus házba! Tegnap a kis zöldeskék mellénykémben és csiszi-csoszi papucsomban érkeztem meg a bájos albertfalvi leányokhoz! A sálas kurvakutya és az ő kúrója, a kettes kutyuló szaladt felém. Mintha az első számú sálaskutya a nevemet vinnyogta volna. S látva a második makkoskutya szemét és keményedő fickós fütyijét azonnal bizseregtem. Számmal állítottam fel a csodás szerszámot és féktelen szeretkezésbe kezdtünk. A sálas nyalt, a baszója meg engem baszózott. A végbelem csak úgy porzott Kurvakutya Kettő egyre ismétlődő lökéseitől. Pillanatok alatt a piros fényű mennyekben éreztem magam. Tök ari volt ahogy élvezés közben a karmaival végig szántotta a hátamat. Ilyen szuper jó szituba is bele lehet keveredni az albert utcában! Na így lehet belőle élvezettel kijönni! )))) Utána az operátor leányokkal is nagyfokú szeretkezésbe kezdtünk! Lerepült a szemüvegük és a sonkákat tartó alkalmatosságaik. Mégis azt mondom, hogy most Kurvakutya Kettő adta meg azt az élményt, amely az egész napra feltöltött! Lehetséges, hogy eltorzult tudattal rendelkezem, de most Ketteske volt az igazi!

Ez akár egy Romána-novellának is beillett volna, ez a kellemes élmény! Magam is a suttyós, jobbágyos alföldről ballagtam egészen az Albert utcáig, hogy ilyeneket megéljek )))) Itt Pesten ilyen előkelő az élet! ))) Ezt a kamkorderes világot szavakban nem nagyon lehet kifejezni, csak átélni! ))) Ha ott lettél volna ahol mi voltunk, akkor te is elfáradtál volna attól, amit mi csináltunk! )))

A két kutyulót mostantól minden alkalommal beengedjük a műsorokba! Sokkal több lett így a néző! Kurvakutya Egy és Kettő a sztárok!

Fel van derítve a sok gané. Mehet a doktorkurva vissza Rumanyijja-földre, ahol kifosták. Akárcsak a Gyuszkó nagypapi és mangalica kurvája. A lószerű sárgacigány és a svájciniggerszopó is eltűnhet a balfenéken. A Tükrösbözsi is elkotródhat a Kolosi díványára, ahonnan érkezett. Ez a sok pornóparaszt kereshet valami más rájuk szabott melót. Tudom ajánlani a tyúkszarlapátolást! Ahhoz talán elegendő a kvalitásuk!

Életcélommá fogom tenni, hogy felderítem az összes kurva stúdiót kis hazánkban! )))) Ők lesznek a következők! A Pink Gold Studió már megvan, most jönnek az Angel Gold ringyók! Mind felkerül ide!

Bravo, Jázmin csoport! Remek a munka! És még egy lépést előre!

Ideje volt végre kiadni ezt a cikket! Nem ülhetünk akármeddig egy ekkora horderejű infón! Most végre megértettem, hogy miért háborúznak egyesek... Mások, mindenki... A buziságért és a jázmin utalásért! )))) Hihíj ))) Oszt éljen az Albertfalva kitérő!

[img]http://i60.tinypic.com/29ffdlk.jpg[/img]

Miképpen V Wörldös,
faszbúkos hírfalon
magában ámuló
kortárs friend, khm, barát,
ki lemosdotta rég
a fotosopp sarát...
naszóval:
arannyal s égi kékkel... ;)

A buziságban! Dzsó napot! Dzsíí ájj dzsóóó és íjjááhó!

Üdv: Subera Buzera
a live-jazz-min köcsögje ))))
 


2011.02.25 16:43
Petrényi Szebasztián

„ Malacka esete a hatalmas buzifőnökkel madera Főköcsöggel.....
http://prohugaria.ning.com/profile/Keszi
Egy jó tanács:
Mindegy, hogy hogyan telt a mai nap ...
Mindig emelt fővel kell hazamenni!
[img]http://api.ning.com/files/NrTZhFpOQgqQDL6BrDQfRaJ99oQUDg83c6I6bJZUCidEmOy-7Gn6Md5bb7PfqETTinh4NIy7GVoLrlc2K8RBXbByt6VePHAX/image101.jpg[/img]
Szabó Tibor (madera) országos Főköcsög, orgia után!
http://egyamagyar.ning.com/profile/SzaboTibor

Máskor ha nekem írsz madera Főköcsög, akkor kevesebb drogot vegyél be, vagy kevesebbet igyál. De ha csak ideggyógyászati problémáid miatt hordasz össze ennyi agyatlan ostobaságot és baromságot, akkor ne itt próbálkozz, fordulj inkább orvoshoz.
Vagy az általad ide hányt rengeteg agyatlan ostobaságod helyet, inkább olvasd el a Római katolikus "héber kötődésű" Bibliában a 10 parancsolatot, és tedd magadévá, még ha nehezedre is esik. Mivel talán te is kereszténynek vallod magad. Különös tekintettel a VIII. parancsolatra figyelj!

A Sínai-hegyen Istentől adott parancsok a vallási erkölcsi élet örök érvényű alaptörvényei (Kiv 20). Az embernek Isten és embertársai iránti kötelességeit összegzi. érvényessége minden időben megmarad, mivel Jézus azt mondta: "Nem megszüntetni jöttem a Törvényt, hanem beteljesíteni" (Mt 5,17).

I. Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!

Istent felismerve első kötelességünk a benne való hit, a neki kijáró imádás; hódolat és dicsőítés, uralma kizárólagosságának elismerése.

II. Isten nevét hiába ne vedd!

Minthogy az ember gondolkodása és kimondott szava között szoros kapcsolat van, e hódolathoz hozzá tartozik Isten nevének (és általában az isteni dolgoknak) tisztelete.

III. Az Úr napját szenteld meg!

Istentől való függőségünket fejezzük ki azzal, hogy megtartjuk az Úr napját, ezt az időt (egész életünkkel együtt) Neki szenteljük, ugyanakkor a földi munkálkodás mulandóságát jelezve és a végső nyugalmat előlegezve munkaszünetet tartunk!

Az első három parancs Isten uralmának elismeréséhez vezetett minket. Csak ez biztosítja az ember tökéletes szabadságát. A Tízparancsolat második része (táblája) az embertársak iránti kötelességeket tartalmazza, összhangban a természeti törvényekkel:

IV. Atyádat és anyádat tiszteld!

Kapcsolataink közül első az, mely szüleinkhez fűz, hiszen életünket és felnövekedésünket nekik köszönhetjük. A szülői felelősség és a gyermeki tisztelet egymástól elválaszthatatlan.

V. Ne ölj!

Minden ember élete szent. Az egészség is Isten ajándéka. így kell őriznünk magunk és mások életét.

VI. Ne paráználkodj!

Az új élet nemzése éppúgy tiszteletet és védelmet kíván, mint az ember teste, s a szerelemben a másik felé megnyíló legbensőbb rejtett valósága.

VII. Ne lopj!

Az embernek a munkával szerzett tulajdonhoz, az életét biztosító anyagi javakhoz való jogát szavatolja ez a parancs.

VIlI. Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!

Az emberek közti kapcsolatok legfőbb munkálója az emberi beszéd. E nagy adománnyal nem élhetünk vissza, nem használhatjuk mások kárára. A parancs a nyelvvel elkövethető legnagyobb bűnt is jelzi, s általánosságban is elénk állítja az igaz beszédet, mint Istentől szabott kötelességet.

IX. Felebarátod házastársát ne kívánd!

X. Mások tulajdonát ne kívánd!

**************************************
http://prohungaria.ning.com/profile/Keszi
A hatalmas Főköcsög madera király üzenete:
Az üzenet....................
..............merjetek buzik lenni!.-)))

Szétcseszték a hunhir fórumát.A buzik utolsó mentsvárát leamortizálták.

rút ki patakom))))
Bocsánatot kérek. :)

Bátran dobtam a kisbuzi doonkers képköcsög Petrényi Weisz Szebasztiánt a hunhir.infó moderátor babámért.:-)))
Pistikém a vén öreg tetkós kirkó spííííler spíííííí, a csillagokat is lerúgja. :-)))

Én kérem csak a melegség miatt aggódom és bátorkodom szólni!
Mer a melegség a köcsögség álma, mindent kibír:-)))
Nekem a melegség az életem. .-)))
Most a jobbradikal blog és a hunhir fórum melegsége a legforróbb. A köcsögség a melegség álma. :)

Én felvállalom a forró érzéseket.
Szivike babám keress, találj rám, a hunhir.infó fórum levelezőjébe!
Szabó Tibor (madera) országos főköcsög

Nem engedünk a szivárvány álmokból! Felfogunk vonulni!

A Szivárvány Misszió Alapítvány, illetve több meleg szervezet - a Dél-alföldi Meleg Baráti Kör, a Friss Gondolat Ifjúsági Egyesület, a Háttér Társaság a Melegekért, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar LMBT Szövetség és a Szimpozion Egyesület.

Vezetésemmel és a váci Gábor Csaba csabex alköcsög vezetésével, megkezdjük a harcot a Buzivadászok ellen!
Életünk a meleg értékek megvédése! :-)))
Szabó Tibor (madera) országos főköcsög

****** bővítve ******

Ki kicsoda? - segédlet a cikkekben említettekről.:)

Így még buzit, buzikat, soha sem aláztak le, mint ezeket a hunhir.info fórumos köcsögöket!

http://prohungaria.ning.com/profile/Keszi
rút ki patakom csoki Tibi))))))))))))
éljen a fórumos melegség!))))))))))

Lófasztot, te panel profi. Látom beroncsiztál mucus ??????????
Én vagyok madera buzis öccse, nekezgyél velem baszki)))))
http://egyamagyar.ning.com/profile/SzaboTibor
Szabó Tibor (madera)

vazze így még buzit nem aláztak le mint ezt a Szabó Tibor madera nevű aberrált miskolc-tatabánya-áldublin köcsögöt.:-)))ezen a csótányon és köcsögein röhög már az egész net:)baszki ez a bőseggű buzi lett a szivárvány világ legostobább főköcsöge.))))bármelyik portálra, fórumra feljön ez a buzi,már mindenki dől a röhögéstől)))))azt még elképzelni se tudom,ahogy iciri-piciri faszát rángatva elindult Tokod büszke városába.:-)))biztos szóltak a harangok is)))))))a röhögéstől padlót fogott minden nála okosabb))))
mi is történt?megfizettek okos emberek egy ostoba hunhires köcsögnek és bunkó fórumos barátainak!:-)))sok a sárga földig szétalázott cigányzsidó társa már eltűnt a netről.))))szégyenükbe,magukba fordulva,összetörve,megalázva,lejáratva tengetik szánalmas életüket!a buzi madera kódorog még csendes magányába,piciri faszát rázva))))))))megtámadtak ezek a csótányok mindenkit,akit rossz szimatuk a vak szemeik elé vezérelt)))mennyi ártatlan embernek okoztak kellemetlenséget és fájdalmat!most ezek a pondrók kapták vissza azt,amit érdemeltek!
erről a féreg társaságról már,mindenki tudja,hogy mit képviselnek és mi az a melegség!
a főköcsög legkedvesebb versével búcsúzunk, a térdünket csapkodva,röhögve!

Üdvözlet Tokodról!

rút ki patakom))))))))

Útban Tokod felé.....

Mesélj már barátom,
ó mesélj a Tiborról,
mondj hírt, a buzi maderáról
a hatalmas köcsög királyról.

Hol s merre kószál a buzik királya?
Hírlik, hogy útban van Tokodra,
iciri-piciri faszával, az alköcsög váci, Gábor csabex Csabával!

csabex hátsója majmosan fényes,
az iciri-piciri faszokra igen kényes.
Megszokta ő már a hatalmas dákókat,
csak azoktól fújtat s nyög, nagyokat!

Mond csabex meleg testvírem,
száll e az én meleg hírem?
Igen királyom már mindenki tudja,
madera királynak Tokodra visz útja.

Ó, óh, hohó tokodi pórnép,
meneküljetek ha féltitek seggetek!
Itt jövünk már a kertek alatt,
már látom a fényes seggeket.

Szólnak a harangok Tokod városában,
jön a buzik hatalmas királya,
a melegség maderája.

Buzis verseit büszkén szavalja,
közben piciri faszát csattogtatja,
menekül már Tokod, apraja s naggya!
maderát, senki sem fogadja!

Hunhires fórumköcsögökön
röhög már a net.
Nemzeti legények java ott fent.
Csúzlis te átok fajta,
szól madera s szavait nem válogatja.

Szétkurtad a fórrumot
a melegségem várát,
elüldözted szívem meleg virágát!
Csúzlis te, nemzeti látnok
egyszer vissza vágok!
Addig is szálljon reád, meleg átok!


madera hunhires főköcsög 2011.01.03.(faszodrom)

A rút kis faszom látom, láz ó, hajt, ím hímvesszőm rőt-szín, ízes meleg geci simítja, hoz álmot, álmokat a köcsögség, a fartúrás, a melegség álma. (faszodrom)
Üdv.: madera főköcsög
(By baszki)

(megyó-eszterlánc Faragó Mária Eszter)
(kiskanca - Hosszu Kinga)
(nagykanca Katalin - Hosszu Györgyné)
(gyöngy-Korponai Mária)
(csabex-Gábor Csaba Vác)
(madera-Szabó Tibor)
(Keszi Boglár- Szabó Ildikó Viktória)
(LE-Lipcsei sittes cigók által seggbevágott Zoltán)
(iusstrictum-Tóth Béla)
(boran - Boros Antal)
(románbozgorszukakurva - Jakab Anna)
(cigókorcstescóskurva -Sárossy Judyth)
(empiroqkrit- Petrényi Szebasztián)
(buzilackópatikus-Ördög László)

Ugye, hogy csak tróger vagy, idióta!
muhahahahaha)))bruhahahahaha)hihihihi))))nyihihihi))))hehehehehehe))))))vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

hüjje buzik!

másolat/möm sgfórum

Meleg találkozó a hunhir fórum levelezőjébe: keresd madera főköcsögöt és a szivárvány nőket:

gyöngy-Korponai Mária (sárgafolyásos bula)
korponai_m@freemail.hu
Keszi- Szabó Ildikó
(bábolnai bolsi párttitkár faszából lövelt libsi kurva)
keszi.boglar@gmail.com
Kanca- Hosszu Györgyné Katalin
(baszna mint az állat, oly ronda ezért nincs kivel)
sickler@hotmail.com
megyó-Faragó Mária Eszter
(gyöngy sárgafolyásának pijjás nyalója)
eszter@open-szeftver.hu
farago@open-szoftver.hu

ÉLETÜNK, A MELEGSÉG!

Támogassátok a Kirkó családot!
Kizárólag PAYPAL számlán!(neva)

Faragó Mária Eszter - eszterlánc - megyó- sárgafolyásnyaló hunhir fórumos meleg vagyok, utálom már, hogy a sárga folyásos meleg hunhir fórumos Korponai gyöngy, Má-risssská mindig olyan rohadtul büdös. Támogatást is keveset fizet. Nem tűröm, hogy lenyomjátok a hunhir.info fórum melegének madera Tibim buzis verseit és fenomenális szopásművészetét. Briliáns szopásművészetét én is gyakorlom.
Ha kell ezerszer is felrakom!
Éljen a hunhir fórumos melegség

Mottóm:
"Faszom áll s epedve nézem,
Bizsereg a forró meleg énem.
Orgia után, fáradtan ledőlök,
Nemes faszokról szépeket regölök."

"rút ki patakom)))))))))

Én miskolc zsidó szülötte, tatabánya átka, s dublin színes virága madera Tibi , leánykás szerénységgel a melegségre esküszöm:-))

madera, Szabó Tibor hunhir fórumos főköcsög, fenomenális szopásművészete:

madera tanácsai: Szopok, de csak gyengéden..:-))

Métám – ez ő, dől elém gecid.-)

Leszopni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok férfitársam nem értékeli, hogy ez milyen csodás tud lenni.
Ennek az az oka, hogy nem tudják, hogyan kell helyesen csinálni, így aztán tényleg nem lesz szórakoztató a dolog. Mert ha rosszul csinálják, akkor a fiú nem fogj


2014.09.05. 21:34 Idézet
Sziasztok. A max a zsarut szeretnem megnezni de csak a 2.evadot. Elore is koszi.

2013.08.02. 21:53 Idézet

Üdv,

Tud valaki segíteni?: hogyan lehet innen letölteni? Köszönöm a(z esetleges) segítséget.

 


2013.06.17. 10:46 Idézet

Sziasztok!

Mikor lehet innen letölteni mert engem nagyon érdeklene az Első szerelem meg a Milagros című sorozat.

Előre is köszönöm!


2012.01.25. 11:48 Idézet

szeretném megkérdezni, hogy erről az oldalról mikor lehet végre letölteni?

előre is köszi!


2012.01.11. 10:22 Idézet

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet letölteni erröl az oldalrol?


2011.12.18. 09:40 Idézet
muris

március végétőőőőől


2010.12.10 10:11
beny

„Sziasztok!

Tudja valaki, hogy az Amynek ítélve sorozat honnan tölthető le. http://sorozatokingyen.org/page.php?253

Ez a link megszűnt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2011.11.26. 11:46 Idézet
szarity buzi köcsögök

 

joe_r ma 11:21 | Válasz | #12
 
Isten áldja a buzit, a világ minden táján! Amióta élek, azóta élem a köcsögséget, nézem a seggeket, és mindent érzek. Nagy zsírtokám és a szemem alatti alkesz karikák jelzik kalandos életutamat a meleg világban)))) Talán most hülye köcsögnek nézel, de igazak az érzéseim, és ebben sosem hazudnék )))) Csak hallgasd meg egyszer Freeze-t, egy igazi főköcsögöt, hogy milyen áhítattal tud beszélni a buziságról. Amikor egy ilyen, hozzáértő valaki a buzulásról beszél, amikor felteszi a kicsi meleg mancsát a magasba, olyan érzésem van: ISMERLEK BUZIKÁM! És ezen a Gaga videón szakadt meg a meleg szívem. Mi staritysek a diszkrét férfidolgok mellett kampányolunk! )))
 
A szarity buzik köre ))) Ahol a nyilvánosság számít! )))) Szevasz maresz főköcsög! Láttam hogy ráugrottál a guberálósra, a mexikánó zolira. Hátulról betámadtad a lukát. Nem szép dolog ennyire liberálisnak lenni! Olyan vagy, mint egy köcsögpáva, akinek a seggébe egy esernyőt dugtak és folyton azt tárogatja-nyitogatja a világnak! A köcsögök téged is anyád és a kutyád hátán fognak megbaszni. Legalul a kutya, anyád meg a hátát nyomja ))) A kutyus jár a legrosszabbul szerintem. Vaúúúú! Fussál, mert jön Bözsi, a román beste ))) Mexikói Zolika a szűzbuzi is ott lébecol. Teljes a köcsöglétszám )))
 
wháá, maresz vigyori főfasz a nap sztárja a főoldalon! a segglukvadász ismét mozgásban!))))) láttam, már megint moderált! nyomja a joystick gombját! ijjú.... megköcsögöltem! ))))) Freeze, maresz és ZTM. Ti is élitek és éltetitek a melegséget )))) A legjobb trió vagytok, akiket a buzivilág valaha is látott. a leszopás olimpián tiétek lenne az érem. maresz különösen nyomul. Neki érik a felső dobogó, az arany szerszámmal, a fődíjjal!
 
CHRISTÓKA BESZOPTA A NAGYFASZT, JÓL LENYAKALTA, ÚGY LÁTOM, JÓL LÁTOM )))))  Elloptad a képem Christo szaros! Ebből bizony kúrva nagy gond lesz! Rihefos leszel és szopós ))) Így lopkodj máskor képet, te tetű ribanc! Mi a faszé loptad el azt a képed. Biztos aszitted, te vagy a Wonder Woman. Lószar vatte! Vigyázzál velem kurvapofa. Én az a típus vagyok, aki a privát képet is kiteszi ide! Apropó, arról nincs kép, ahogy Lois Lane-t abúzálják a különlegesen képzett szarity vallatónők? Mondjuk bekenik mézzel, aztán lenyalják róla, vagy valami ilyesmi? 
 
Itt a kurva, hol a kurva? Banyafejű rébékek a szarity fórumon )))) Azt írják a meleg hozzáértők, hogy bevizsgálták a starity köcsögség mértékét a GAYDAR-on! Ami egy köcsögség kutató berendezés! Az meg kijelezte, hogy jókora az ottani buziság foka, a top tízbe van! Horgas orrú banyákok gyűjtőhelye a szarity fórum )))) Idenézzél bászki )))) Ez a Candee rűhe az ettyik fő banyesz ))))
 
Jennyfer Lawliett ma 17:01 | Válasz | #7
 
Magamat nőnek álcázva voltam rajta a szarity fórumon ))) Álruhában szereztem infókat és képeket a buzikról ))) Nagyon bejött, jó taktika )))) Mától tövig bekapják a basszájba fórum buzik ))) csípőig beszopó kurva szarok is vannak ott)))) nekem csípőprotézis kellett a végére. Candee Sweet a titkos favorit. Jó szar tátogós és még illegeti-billegeti is magát. pfúj ez mekkora cigányrébe ))))
 
Juanita 2011. júl. 11. 02:39 | Válasz | #22
 
Ez osztán a buzitanya))) Erre az oldalra a Bíbör fívör alapján találtam rá))) Nomeg az is sokat segített, hogy beírtam a keresőmbe (alta vizsla), hogy holvannak szűzike gyíkok és buzi kurvások, erre megjelent hogy Szarity ))) Oszt egyből ott figyeltem az öcsi pöcsik és a leszbi buzisok között ))) valaki fékezze meg ezeket a veszett buzikat mer lepippantják a világot!
 
Darth Ejaculous 2011. júl. 07. 00:22 | Válasz | #34
 
Szevasz Balika, Fagyott Faszú Főköcsög (faszliteráció)!!! Szopsz majd mint a kisbárány! És jól be is szarsz közbe! )))) Sorra ismerkedünk meg a sok köcsöggel ))) Faszunk megrezzen minden egyes új felfedezésnél! ))) Közel van, már dereng a homárok háborúja! )))) Komoly harc lesz! Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy lássuk a kimenetelét! Nagy szétkúrt seggek és huncut faszok fognak szállni a levegőben! 
 
Feltörték a szaritys levéllistákat ))) Románcigány hekkerek szerezték meg a belső információkat )))) A levélkékbe is a meleg orgiák találkáiról van szó )))) Látom fogynak a készletek. Elfogyóban a farok pálca és most a megmaradóval kénytelenek varázsolni )))) Lealfáztam Freeze-t))))))) Krisztó a főnök. Derékig leszopott a cigó ribi )))) Utána már Wonder faszúnak neveztem magam. Otthagytam a szarfórumot még áprilisba. Több képet nem fog lenyúlni tőlem a baszott bimbó. Csak a leszbi buzerátorok képét lophatja a gennygóc picsa. Hernyó Krisztó cigány bula )))
 
Ott őrjöng Bözsi Baszi a fagyottfasz szarity fórumán. Tök egyedül! Aljas román vénaboszi! Se unokája se barátja. 1000 éve nem kefélték meg a picsáját. Anno is csak a kutya dög tette meg. Oszt mán tejjesen becsavarodott a vén wikkake bukkake buksza! )))) Nyihihihihi )))))) joe-r alkeszjózsi akarta faszra venni. Neki se sikerült! Pedig még felcsattogott Banyaföldre is. A legjobb mégis a Numkolosszus))) Igazi NDK úszónő típusú leszbi lehet. Szívesen beszorulnék a sonkáinak közibe ))) Ilyen dagatt numkoleszbik vannak ))))
 
Candee Szar ma 12:11 | Válasz | #4556
 
Candee Sweetszar beszarátor vagyok ))) Akkora ringyaja lettem a nagyvilágnak, h engem mostanában meg lehet venni kilóra! )))) A hobbijaim közé sorolhatom, a szertornát, amit mi csak lánytornának nevezünk))) Mi a fórumon Krisztókával így leszbuzulunk )))) Nem kérek az utálkozós leveleitekből, tisztában vagyok vele, hogy csökött hangyászfejű rasnyaság vagyok, nem kell a felvilágosításod!)))Bözsi drágám, én is vonzódom a leszbi buzikhoz. Hallottam, hogy te is ebbe a kasztba tartozol. Hííí. Terjed a fajtánk. Húgyos banyákok vagyunk )))))
 
ToTo 2011.07.11. 22:52 17:24 | Válasz | #1134
 
Áhh, fogalmam sincs, miért buzulok vissza mindig ide :-)))) Alig emlékszem valamire, csak homokos nikkekre meg izgalommal átköcsögölt éjszakákra :-)))) Csak éjszakánként találkoztam veletek, sőt nappal egészen mások voltak a segg-viszonyok... Mégis...vissza-visszanézek a csillogó fenekekre. Ahogy rágondolok a buziságra, újra meg újra elfog a nosztalgia. Szóval ide fogok járni életem végéig, legalábbis félévente egyszer köcsögölni, az tutti :-)
 
Szar lett itt minden! ma 00:08 | Válasz | #22 
 
Nem kenyerem a káromkodás, de a szarity buzik igazán elmehetnek a nagy kékeres méteres halál faszáháhára! ))) Baszki Krisztóka, egy suvickos cigánylédi vagy! Azért a faszommal megkínálnám eltátott szádat. Nem fogsz újat mutatni. Leszopott engem már mindenféle kétes, indifferens létű, meleg buzi meg zsidó rongy... Voltak vagy ezren. Még egy mocsadékot a faszomra venni nem nagyügy )))
 
maresz 2011.06.11. | Válasz | #412
 
Még nem jutottam jó minőségű farost lemezhez ))) De amint jó farháthoz jutok, egyből neki buzulódok ))) Dugom a szellemharcosokat és az álomharcosokat. Közbe pedig, szellemkutyát baszok. Vaúúú, Nellikém! 
 
támadnak a zöldfülüek! ma 00:28 | Válasz | #23
 
Baszki, te krisztó csibeszar. Te is a farok leszopást hirdeted és demonstrálod. Állítólag egy Wonder Woman kép miatt kaptad be a faszost. Sok mindenért járt már "bré bekapi" a népeknek, de ilyenért még sose. Úttörő vagy ebbe! Ezt a Krisztót bárki kúrhattya orrba-szájba. Ennek nem lehetnek porontyai! Olyan, mintha műgumi picsát basznának ))) 
 
ZanessaFruit ma 00:30 | Válasz | #24
 
A Köllő Hermina Krisztószar egy lopós kurva, nincs egy saját képe se! Ringyószar! )))) A sok vakolat alatt egy echte dzsipó rejtőzik. Fehérre vakolja magát, de igazi valójában barna, mint a suvickos cipőkrémes mocskok! lapítasz mi, KRISZTÓ CENZOR, a Palicki képemet meg törlöd! ILYEN AZ, AMIKOR BEDES ROMÁNOK MEG BUZZY IDIÓTÁK HATALMAT KAPNAK! De elnyered a jutalmad ))))) Látszik, hogy rejtegeted a valódi származásodat, te dzsipszi szuka! Vakolod azt a szarfejedet, közbe meg szaros színű vagy, mint a többi rumánykó czigánykó! Nem ugrálnék a helyedben, te kis bedesromán! Ráadásként az apád faszával moderálsz. Azt nyomkodod, miközben a képet ellopod )))) Ríszeg komcsigány apád pilimpőjén a metélt karimáját  ))))))) Fasz szuka fejed elterjed a neten. Minden starity kép le van mentve és csak idő kérdése, mikor derülnek ki a többiekről is a buzisságok! Remélem tanulnak a leckéből. Meghekkeltem mindenetek. Most táncolok egyet mint Blondie, az arab láncos rucimban. Vanessa Nudika a hackerek egyik legjobbja!
 
Belieber97 ma 00:35 | Válasz | #25
 
Híjj! Ezek a buzi öreg csirkék mindenhol ott támolyognak )))A Sally Sparrow nevű förmedvényt állítólag valami negyvenes öreg szar bassza )))) 
Bözsin is látszik, hogy nem ma barnult az istenadta. Cynthia leszbiszar elmerült a Candee légycsapó pinályában, Freezenek meg a cápa vacogott rá a faszára )))) Hát nemtom én tavaly télen még hasszelhoff pószterrel fűtöttem, de most mareszéval fogok ))) prézli és szavy ringyók is itt pörögnek a méltóságos farkamon)))) húúúúú ilyen a szarity fórum élet )))
 
El Mexicano alköcsög tegnap 17:24 | Válasz | #223
 
Hörr! Hörr! Ha Thalijjával baszhatnék! Ehhem, az utóbbi időben tök homérosz lettem! ))) Művészet szinten kezelem a buziságot. Csak művészi ambíciókkal szabad hozzányúlni a témához, vagy ne is légy búza )))) Csak akkor érdemes belevágni, ha mindig kihozod magadból a legjobbat és legbuzisabbat ))) Sokra vittem a segg szakmában ))) Eleinte nem nagyon értettem a buzisághoz, de később rájöttem hogyan is működik ))) Friesl Balika Buzika kaptatott rá a burkusra, ő vette először elő tiszta kibaszásból )))) Álmomban sem gondoltam, hogy én ennyire jól elleszek ezzel a faszocskával )))) Nagyon fincsi, csak borzasztóan megfagyott)))) Mosolyoghattok ám, de én nem nézek le senkit. Minél többféle buzival ismerkedek, így próbálom szélesíteni a látókörömet. Néha viszont az olcsó, minősítetlen köcsögségek kikergetnek a világból! ))))
 
Freeze Balika Főköcsög ma 01:23 | Válasz | #245
 
A Mexikánó szűzi pöcsit még évekkel korábbról ismerem az RTL szófosodájából ))) Ott is folyton a Guberálós Thalijjára verte a kis uborkáját ))) Steve Carell sehol sincs hozzá képest ))) Ő az igazi negyvenéves szűz öcsike )) Maresz főköcsög meg olyan tettre készen vigyorog, mintha máris seggbe akarná támadni az öreg husit )))) Közel a dugihuzi, a seggbekuki )))) Hihihi. maresz vigyorától máris feláll nekem. Láttán bekapcsolom a CAPS COCK-ot. nagybötűs faszos kell hozzá)))) Seggét bevenném, mint az egri várat a török Ezel... Azután elszopogatnám kukiját, mint a kocka cucojkát )))
 
ZTM El Mexicano  01:34 | Válasz | #246
 
Balikám! Ez kellett nekem estére, egy jó leesés az ágyról a seggbe támadás miatt ))) Köszönöm hogy gyengéden felhívtad a figyelmemet a segg-hatalomra, a segg-erőre és hasonló nagyformátumú buzis képességekre! Ezentúl fejleszteni fogom ezirányú eszközeim és mindent megteszek, hogy a seggek ura lehessek! )))) Te is éld világod és járd utadat barátom! )))
 
maresz 2011. júl. 07. 10:21 | Válasz | #33
 
Jó szopós digó vagy Zolikám )))) nyelvész tudományod mások faszkarimáinak a nyalogatásában merül ki )))) Belevaló köcsög vagy, igazi példaképe a kezdő homóknak! 
Ha a köcsögséget nem táplálják, elhullik... Ezért kellenek mindig friss segglovaglók, akik új színt tudnak vinni a témába ))) Így fajunk örökké fennmarad ))) Én is megmelegedtem, most így hirtelenjébe )))) Híjj, a szarity melegség )))) Mindig is attól féltem, hogy a vigyorgásom alapján rájönnek; seggkúrós bugyant köcsög vagyok! ))) Most már nem titkolhatom ))) Buzinak születtem, így is fogok élni ))))) Mindent leszopok, még az ajtókilincset is ))) Hívjál vagy írjál! )))
 
Holly Keller 2011. júl. 07. 10:39 | Válasz | #36
 
Gratula maresz! Igazi homokzsákká avanzsálódtál! A vigyori köcsögséget pont rád szabták! A ZTM is csak a férfi ánuszt bújja! Az a terepe. Ez egy "buzzyboy" szerintem! Hja, a ZTM Zoli főköcsög! Úgy hírlik, hogy egész életedben Thalijjára verted, az évek meg közben elszálltak feletted! Úgy maradtál negyven évesen baszatlanul és még mindig a Guberálós Marijjára húzogattad az egér pöcsikét! Szar életút lehetett, ennyi év alatt semmit se baszni, azután pedig megbuzulódni és odakerülni maresz vigyori főfasz farkincája elé! Még a buziságot is túlkorosan fedezted fel. Dilinyattos vagy te. Szíjjon le téged a tetves rabló Mari néni! 
 
ipfaszmannickman 2011.06.12. | Válasz | #415
 
Nem csodálom hogy drogos köcsögkancsó lett a Mexikánóból. Valódi bukszaszájú ))) 41 éves, oszt se kurvája, se pujája. Évtizedekig csak a Thallijára való matyi ment. A két főbuzi, maresz és frezee jól benyomta neki. Most bosszúból elkapta az én seggem is. Ezek a szarity fórumos buzik a hátsó bejáraton
át érkeznek. A freeze főfőköcsög meg a többi silány. A leszbi szarok se semmik. Azt halottam, hogy kutyával is próbálkozott az örzsébetvárosi savanyú pofájú bözsi ribanc rém! Krisztószarra meg a fekete csődört is rávezette. Jó ezt a sok buzult faszt meg leszboszi szukát röhögni!
 
tényleg nagyon jó kettős. a vigyori Maresz kuglifej meg a szűzike Zoca. ők a mostani kedvenc köcsög párosom ))) Thalijja meg csak lesi, mekkora szopás bajnokságot művelnek a nyelvész főbuzik )))) A spanyolcigány imádó Mexikánó régen RTL meleg volt, majd áthelyezte a telephelyét a szarityra. Ott még nagyobb buzivá lett, mivel sokkal több seggdugóra talált )))) maresz, Frezee és egyéb köcsögök részéről nagy beavatásban részesült. Olyan mint a Májli. A mikrofont leváltotta jó nagy faszokra ))) Én már csak undorral nézek vissza oda. Megutáltam látni, hogy elterjedtek a köcsög buzik ))) 
 
Freeze a buzulódás tengerében fuldoklik, de joe_r-nél rendszeresen láttam, igaz tíz percekre és morcosan )))) Murci morci buzika )))) Az övé az a segg amit ünnepnapokon nézek, nem egy szaros nyári kedden, nem méltó hozzá, úgyhogy ma is kimarad! )))) joe_r viszont nagyon prosztó homárnak láccik, szerintem hajlesz-alkesz és hobószexuális. Nagyon kiéhezettnek kellene lennem ahhoz, hogy egy ennyire ótvar buzinak bedugjam )))) Várok vele, elteszem ínségesebb időkre ))))) Ipmaskman a sugárkezeléstől lett főmeleg ))) Azóta vegyvédelmi ruhájában éget rőtvörös fasza ))) Hjja, ezek tényleg mind eladták magukat a homárságnak )))) 
 
Ideje volt megküzdeni a fórum tulajokkal! A hímnős buzikat már letudtuk. Fagyottfaszú Balika, vigyori faszmaresz, szűzi Mexikánó, joe_r hajleszjózsi bebaszott. Azok már a levesbe vannak. A wicca boszit, a képlopó ringyó Krisztófost meg a Candee hangyász sün pofát kéne még kivágni!
 
Ez a sztarity fasz ápolás már minden határt átlép, nálam! Ez megérte, hogy felraktad. A Freeze buzi meg csak töltesse a hátsóját! Biztos nincs szorulása. Azt írja egy tokodi barátom, aki járatos a témában, hogy a Balázska valószínűleg csövestől rágja a kukoricát! Mert a töködiek is így, rágják! 
 
És ekkor ezek a mocskok rájönnek, hogy amitől évekig féltek, ma elérkezett! A zöldfülüek bosszúja! Baszott jó! Beírod a gúggyólba a faszfejek nevét és a faszfej buziságot fogja kiadni! Aztakurváját! Gúgöl a fegyverem! Ügyes voltam, jól dolgoztam! Félő, hogy ez a szarity buzi köcsögség már világszerte híres lesz! Vigyük fel a külföldi oldalakra is! )))))
 
Többet nem szövegelek, hagyom, hogy a seggek beszéljenek )))))
 
Terjesztik: az új buzik a páston!
 
Bessie a beste Örzsi Bözsi, Ipfaszmannick atomenergiával fűtött vegyvédelmi meleg, Zoli, a baszatlanka aggszűz Mexikánó és a többi leszbi meg köcsög férfi melegek ))) 
 
Ők azok: a7xforever, Candies, AmyVie, Twilight6, fashionbébíí, thunderbird, hana001, Hugii 570, DisneyFans, nOmiee, kriszti03, anna21, fanni9708, BaByGaGa, Fanni00, Catherine, Alex 1992, Dancsyy97, Holly Keller, chrisBrown14, amy92, regimonster, starxxx, Lottííí, Em31, kateblock, keiiko, adry1415, Kelly, Charmed and Dangerous, Ronetta001, Mizi, coke., dóóra, Alexiss, zsófi1997, twilightgirl0910, kriszti145, Clairy, Adri98, An_d_a, Zsife, Daniela3, itsQuinn, adommyfandenagyon, Selena22, EscalusNightray, Karina197, cukorbogyo, littlecarter, Victorie, Cierdurus, Maggie, Empress, Sellycica, ciccmicc44, MycySmiley, goldman, Sugarbabes, Perlita, Nashine, olsenfan.., Lorita001, LittleVampire, Wieber., janet7, EmilyTaylor, UnhappyMeals, BunnyGirl, zombeeStar, rolllllleee, Peace_Devil boy, fanni1998, PetSal, LULUPeas, Lucy-chan, Heetella, Rap4ever8, June15, nklaudia98, patrícia4, Mendys, prézli, Szancsu, Johinna, Mia, DreamerGirl, Zsaniii, xilence, Nana_77, zavodni, Kiyla, Cascadaa, meli1985, nothingcanstopme, vampiregomez, VastagTamásfan, Porcicca, LadyReka, NikiBlack, rebecca, sparksfly, anonymka, CandUs, Christinna, Berni110, Rihannna, Paparazzy, Genevieve, Rékakroki72, Hollywood^^, xoxo XD XP xoxo, diuss02, Kramisha, Kattah, Kiraac, itsmekaylie, Marietta96, RockAngel, Sanoma, Riri,Avrilfan
 
 
starity maresz macesz köcsög: 
 
http://starity.hu/profil/1205-maresz/ 
 
El Mexikánó negyvenes szűzike alköcsög: 
 
http://starity.hu/profil/20144-el-mexicano/ 
 
Freeze moderációs köcsög (Fagyott Faszú Főköcsög - faszliteráció)
 
http://starity.hu/profil/1-freeze/
 
Mert a köcsögségen csak... mosolyog a Viktória ! ))))

2011.11.26. 11:46 Idézet
szarity buzi köcsögök

 

További jó buzulást, farok-öltögetést mindenkinek, és kívánom, hogy még sokáig fennmaradjon ez a seggfórum! "
 
Ha valaki rosszat akar rólam írni vagy nekem ír az inkább tartsa meg a fejbetoszott kolossssvári anyjának! Mert nem akarok abba elfáradni, elég nekem ha a tanulástól és a sulitól elfáradok, nemhogy ilyen hülye buzik meg lezbi csitrik még írjanak nekem marhaságokat!! Minden! Nincs kivétel MINDEN BUZI EMBER egy kalap szar! Mert a seggek is azok! Legfeljebb a retardáltak élvezik a segg baszást! Evvan!
 
Krisztószar, szopjálle! Ha kétszer szopsz, akkor depláne!
 
Azért jöttem ide a szájbaszart kis fórumotokra, hogy lenyomjalak titeket nagy lóóóméretű szerszámom alá. Csak nyűgjetek meg nyögjetek a faszom alatt, gyerekek ))) Tudjátok, a magamfajta nyugdíjasok életünk alkonyán így mulatunk a fiatalabb zsidó meg cigó libákkal ))))
 
Hú ez a Maresz jó nagy buzi! Thalijja mesélte, hogy a guberálósok szétdugták a seggét és a fütyik kiverték a kis köcsög fogait. Olyan kis pösze ez a Marecc :-) Én csak tudom! :-))) 
 
Buzi belháború bontakozott ki a fórumon. Ma már azok ellen is harcolnak, akiknek pár napja még a seggét dugták. Ezt már nem tudom követni))) Még két szem és még két farok kellene hogy lekövessem ))) Nagy párbajozás, faszkardozás volt itt legutóbb. A vétlen heterók megpróbáltak kitérni a harcos buzik útjából)) Néhányan el tudtak futni, de sokaknak nem volt ilyen szerencséjje))) Mentem a heterókat a fáról, mert még lerángatják őket a buzik )))) Bokáig álló faszokban gázolok az utcákon. A tegnapi buziháború nyoma. Sokaké letört ))))
 
Maresz sokáig roncsi lett,mer kedvenc köcsögét a Guberálós Zolijját elhalászták előle. Rajtavesztett a lukon. Most megtalálta magának a hobójózsit, de ez nem az igazi ))) A régi thalijjás köcsögség volt a valódi! ))))
 
Kissé le vatty maradva pár fényévvel. ZTM már jóval azelőtt homérosz lett! Az ógörög fürdőzésben találta meg önmagát. Ott nem is tudná lemosni magáról a "buzulás" vádjait! 
 
Ennyi barmot egy rakáson!! Ilyen idióta embereket! Tiltsanak ki de megmondom akkor is a véleményemet! CHRISTO CIGÓ LEOBOÁZHAT, JÓ HOSSZAMENTÉN!
 
Itt vannak a mocskos és feslett ribanc szarkúrvák ezerrel, banyeg!
 
 
Lenyalhacc, Szaró Szparó zsidóribkó! Továbbra is éljen Selena Gomez meg Karen Gillan! Szarrá szopattatom az egész kompániát! Hüjje szarity kurvái, höhö!
 
Bizony ám, igaz ám, a szarity buzulmány )))) Imádom a szarity fórumozók új buzis képeit. Olyan kiválóan köcsögök ))) A gyönyör kapuja titeket, a hátsó végen vár )))) Ami ott zajlik, bebaszik! ))))
 
Hüjje buzik! Ezek igazán elcsúsztak, mint kacsa a foson! A kendekről jól lerángatták a gatyát. Fú, ezek mekkorát eltanyáztak. Ordenáré buzibukás az egész minden szinten! ))) 
 
Egykor jóságos ELENA voltam, de most gonosz KETRIN vagyok ))))
 
Úgy hírlik, nagy kedvenceid a szarity fórum köcsögök, a zsengefaszúak! Nekem is bejön a melegségük! ))))
 
 
[img]http://kepfeltoltes.hu/111121/szaritymelegbuli_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
[img]http://kepfeltoltes.hu/111018/krisztovampire_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
[img]http://kepfeltoltes.hu/111018/maresz-joer_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
[img]http://kepfeltoltes.hu/111018/christo-cock_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
 
Na, gondoltam indítok egy témát a szarity főbuzikról)))) Ezenkívül szeretem azt, aki Plitz Husi topicot indított. Elképesztő, hogy mik bukkannak fel a múltból )))))) Csutkán odabaszkodtam a varnyú szarity buziknak! Ezek rébékek! ))) Mozgassátok a bábokat)))) Legyen a vető forgásba, hogy a "pocketpofi" mindig foglalkoztatva legyen)))) A buziság már átlépte az álomhatárt! ))) Ma lesz a nagy köcsögölő-ötödölő találka Ipfaszman és Balika között. Most csókol be a fagyjancsi buzikának )))) Szép lesz amikor együtt fognak felvonulni )))) Még nem döntöttem el, hogy a maresz és ZTM buzipáros a köcsögebbik, vagy az Ipfaszman-Freeze kettős. Nyalják egymás seggét és hízelegnek egymásnak. Komcsi mindnégy ))) Fasztuggya hogy az elvtelen seggnyalás okozhat-e rekedtséget, de ez a fagyott főköcsög egészen beleizzadt, belerekedt a feladatba! ))))
 
Elloptam pár képet ))) Gondoltam jól jöhet )))) Ez a hirdetés full buzis és kicsit meleg! )))) 
 
"Ameddig ez a köcsög fórum létezik... Addig mindaz, amit valaha is egy buzi vallott és igaznak tartott, többszáz seggbaszással önmagának igazolt, a miénk marad!"
 

2010.02.04 20:38
ada

„http://sorozatokingyen.5mp.eu

http://sorozatokingyen.magyarorszagra.hu

 

270 sorozat ingyen letölthető


2008.02.17 17:42
null

2011.11.14. 16:42 Idézet

A hatalmas Főköcsög madera király üzenete: Az üzenet.................... ..............merjetek buzik lenni!.-)))

(másolat)

Szétcseszték a hunhir fórumát.A buzik utolsó mentsvárát leamortizálták. rút ki patakom))))

Bocsánatot kérek. :)

Bátran dobtam a kisbuzi doonkers képköcsög Petrényi Weisz Szebasztiánt a hunhir.infó moderátor babámért.:-))) Pistikém a vén öreg tetkós kirkó spííííler spíííííí, a csillagokat is lerúgja. :-))) Én kérem csak a melegség miatt aggódom és bátorkodom szólni! Mer a melegség a köcsögség álma, mindent kibír:-))) Nekem a melegség az életem. .-))) Most a jobbradikal blog és a hunhir fórum melegsége a legforróbb. A köcsögség a melegség álma. :) Én felvállalom a forró érzéseket. Szivike babám keress, találj rám, a hunhir.infó fórum levelezőjébe! Szabó Tibor (madera) országos főköcsög Nem engedünk a szivárvány álmokból! Felfogunk vonulni! A Szivárvány Misszió Alapítvány, illetve több meleg szervezet - a Dél-alföldi Meleg Baráti Kör, a Friss Gondolat Ifjúsági Egyesület, a Háttér Társaság a Melegekért, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar LMBT Szövetség és a Szimpozion Egyesület. Vezetésemmel és a váci Gábor Csaba csabex alköcsög vezetésével, megkezdjük a harcot a Buzivadászok ellen! Életünk a meleg értékek megvédése! :-))) Szabó Tibor (madera) országos főköcsög ****** bővítve ****** Ki kicsoda? - segédlet a cikkekben említettekről.:) Így még buzit, buzikat, soha sem aláztak le, mint ezeket a hunhir.info fórumos köcsögöket! http://prohungaria.ning.com/profile/Keszi rút ki patakom csoki Tibi)))))))))))) éljen a fórumos melegség!)))))))))) Lófasztot, te panel profi. Látom beroncsiztál mucus ?????????? Én vagyok madera buzis öccse, nekezgyél velem baszki))))) http://egyamagyar.ning.com/profile/SzaboTibor Szabó Tibor (madera) vazze így még buzit nem aláztak le mint ezt a Szabó Tibor madera nevű aberrált miskolc-tatabánya-áldublin köcsögöt.:-)))ezen a csótányon és köcsögein röhög már az egész net:)baszki ez a bőseggű buzi lett a szivárvány világ legostobább főköcsöge.))))bármelyik portálra, fórumra feljön ez a buzi,már mindenki dől a röhögéstől)))))azt még elképzelni se tudom,ahogy iciri-piciri faszát rángatva elindult Tokod büszke városába.:-)))biztos szóltak a harangok is)))))))a röhögéstől padlót fogott minden nála okosabb)))) mi is történt?megfizettek okos emberek egy ostoba hunhires köcsögnek és bunkó fórumos barátainak!:-)))sok a sárga földig szétalázott cigányzsidó társa már eltűnt a netről.))))szégyenükbe,magukba fordulva,összetörve,megalázva,lejáratva tengetik szánalmas életüket!a buzi madera kódorog még csendes magányába,piciri faszát rázva))))))))megtámadtak ezek a csótányok mindenkit,akit rossz szimatuk a vak szemeik elé vezérelt)))mennyi ártatlan embernek okoztak kellemetlenséget és fájdalmat!most ezek a pondrók kapták vissza azt,amit érdemeltek! erről a féreg társaságról már,mindenki tudja,hogy mit képviselnek és mi az a melegség! a főköcsög legkedvesebb versével búcsúzunk, a térdünket csapkodva,röhögve! Üdvözlet Tokodról! rút ki patakom)))))))) Útban Tokod felé..... Mesélj már barátom, ó mesélj a Tiborról, mondj hírt, a buzi maderáról a hatalmas köcsög királyról. Hol s merre kószál a buzik királya? Hírlik, hogy útban van Tokodra, iciri-piciri faszával, az alköcsög váci, Gábor csabex Csabával! csabex hátsója majmosan fényes, az iciri-piciri faszokra igen kényes. Megszokta ő már a hatalmas dákókat, csak azoktól fújtat s nyög, nagyokat! Mond csabex meleg testvírem, száll e az én meleg hírem? Igen királyom már mindenki tudja, madera királynak Tokodra visz útja. Ó, óh, hohó tokodi pórnép, meneküljetek ha féltitek seggetek! Itt jövünk már a kertek alatt, már látom a fényes seggeket. Szólnak a harangok Tokod városában, jön a buzik hatalmas királya, a melegség maderája. Buzis verseit büszkén szavalja, közben piciri faszát csattogtatja, menekül már Tokod, apraja s naggya! maderát, senki sem fogadja! Hunhires fórumköcsögökön röhög már a net. Nemzeti legények java ott fent. Csúzlis te átok fajta, szól madera s szavait nem válogatja. Szétkurtad a fórrumot a melegségem várát, elüldözted szívem meleg virágát! Csúzlis te, nemzeti látnok egyszer vissza vágok! Addig is szálljon reád, meleg átok! madera hunhires főköcsög 2011.01.03.(faszodrom) A rút kis faszom látom, láz ó, hajt, ím hímvesszőm rőt-szín, ízes meleg geci simítja, hoz álmot, álmokat a köcsögség, a fartúrás, a melegség álma. (faszodrom) Üdv.: madera főköcsög (By baszki) (megyó-eszterlánc Faragó Mária Eszter) (kiskanca - Hosszu Kinga) (nagykanca Katalin - Hosszu Györgyné) (gyöngy-Korponai Mária) (csabex-Gábor Csaba Vác) (madera-Szabó Tibor) (Keszi Boglár- Szabó Ildikó Viktória) (LE-Lipcsei sittes cigók által seggbevágott Zoltán) (iusstrictum-Tóth Béla) (boran - Boros Antal) (románbozgorszukakurva - Jakab Anna) (cigókorcstescóskurva -Sárossy Judyth) (empiroqkrit- Petrényi Szebasztián) (buzilackópatikus-Ördög László) Ugye, hogy csak tróger vagy, idióta! muhahahahaha)))bruhahahahaha)hihihihi))))nyihihihi))))hehehehehehe))))))vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú hüjje buzik! másolat/möm sgfórum Meleg találkozó a hunhir fórum levelezőjébe: keresd madera főköcsögöt és a szivárvány nőket: gyöngy-Korponai Mária (sárgafolyásos bula) korponai_m@freemail.hu Keszi- Szabó Ildikó (bábolnai bolsi párttitkár faszából lövelt libsi kurva) keszi.boglar@gmail.com Kanca- Hosszu Györgyné Katalin (baszna mint az állat, oly ronda ezért nincs kivel) sickler@hotmail.com megyó-Faragó Mária Eszter (gyöngy sárgafolyásának pijjás nyalója) eszter@open-szeftver.hu farago@open-szoftver.hu ÉLETÜNK, A MELEGSÉG! Támogassátok a Kirkó családot! Kizárólag PAYPAL számlán!(neva) Faragó Mária Eszter - eszterlánc - megyó- sárgafolyásnyaló hunhir fórumos meleg vagyok, utálom már, hogy a sárga folyásos meleg hunhir fórumos Korponai gyöngy, Má-risssská mindig olyan rohadtul büdös. Támogatást is keveset fizet. Nem tűröm, hogy lenyomjátok a hunhir.info fórum melegének madera Tibim buzis verseit és fenomenális szopásművészetét. Briliáns szopásművészetét én is gyakorlom. Ha kell ezerszer is felrakom! Éljen a hunhir fórumos melegség Mottóm: "Faszom áll s epedve nézem, Bizsereg a forró meleg énem. Orgia után, fáradtan ledőlök, Nemes faszokról szépeket regölök." "rút ki patakom))))))))) Én miskolc zsidó szülötte, tatabánya átka, s dublin színes virága madera Tibi , leánykás szerénységgel a melegségre esküszöm:-)) madera, Szabó Tibor hunhir fórumos főköcsög, fenomenális szopásművészete: madera tanácsai: Szopok, de csak gyengéden..:-)) Métám – ez ő, dől elém gecid.-) Leszopni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok férfitársam nem értékeli, hogy ez milyen csodás tud lenni. Ennek az az oka, hogy nem tudják, hogyan kell helyesen csinálni, így aztán tényleg nem lesz szórakoztató a dolog.


2011.10.13. 13:41 Idézet
Lickerman

hello!megkerdeznem hogy kostolta e mar valaki az uj hellt! nagyon szeretnem en is de kellennek eloszor velemenyek!


2011.09.06. 23:42 Idézet
krehely krisztina

hello szia mindenkinek    nagyon   szeretem   a sorozatokat   ezért is szeretném  ha  képeket  raknának  erről  a sorozatról. címe: az első  csók .  mondjuk azt se bánám ha leadnák  a  tévébe .köszönöm előre is.


2011.09.04. 16:16 Idézet

Sziasztok,miert nem lehet online nezni a szerellem osvenyeit?Mar regtul keresem segitcsen valaki hogy holl nezhetnem mega oszes reszt erre a emailre irjatok timea.mahor@azet.sk

 


2011.08.16. 12:35 Idézet
nostri

Sziasztok!

 

Az oldal bezárt ugyan, de azért remélem látogatja olyan olvasó, aki a Maffiozókat látta, letöltötte, szereti stb.

Tudja  valaki,  melyik évadban lőtte meg Tonyt a nagybátyja?

Nem régen sikerült letöltenek a sorit, és valószínű, hogy kimaradtak belőle az ezzel kapcsolatos

jelenetek...meg az is, amikor "Póli" megtudja, hogy a mamája  tulajdonképpen a nagynénje.

Szóval, ha valaki megválaszolná, nagyon örülnék.

 

Köszi.


2011.06.11. 12:31 Idézet

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy az Életképek című sorozat honnan tölthető le? Nagyon fontos lenne! 

Előre is köszi!


[117-98] [97-78] [77-58] [57-38] [37-18] [17-1] [Archívum]

 
A hét sorozata
Everwood
 
LOST
 
Szívek szállodája
 
Tuti gimi
 
Narancsvidék
 
Bűbájos boszorkák
 
Hetedik mennyország
 
Született feleségek
 
Szex és New York
 
Szappanoperák
 
Tini sorozatok
 
Vígjátékok
 
Magyar sorozatok
 
Orvosi sorozatok
 
.:Számláló:.
Indulás: 2005-03-17
 

MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend