...:::Sorozatok minden mennyiségben:::...
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Queer as folk
 
Krimik,akciósorozatok
 
Sci-fi
 
Családi sorozatok
 
Kalandfilmsorozatok
 
Egyéb
 
Vendégkönyv
[114-95] [94-75] [74-55] [54-35] [34-15] [14-1] [Archívum]

2017.12.08. 10:27 Idézet
A lehetőség fölgye

Ez a kis apró röplap, ez a röpirat berepült az ablakon! )))) Ez a pár rövidke írás pusztított el jókora mocsok zsidó meg cigány buzikat! ))))

Mentek a gázba, zsidó és cigánygecik! Hamarosan újra megnyitnak az Auschwitzi haláltáborok Molnár görény (Hitler 2) fennhatósága alatt! Ő Hitler második eljövetele, akire régóta vártunk! Zíghájl, zíghájl!

Kollektor 2017.12.04. 07:53

Örvendjetek a harmadik epizódnak! )))) Ja, és már most annyi írás gyűlt össze a buzikról, hogy bőven megvan a januári, februári, és márciusi epizódok szövege is, már csak imába kell foglalni őket! )))) Szeretem, ha jó előre kész vannak a buzisok! ))))

Molmerine a Markas 2017.12.04. 08:45

Még két nap és jön a Mikulás! Már most hallom, hogy csörög a puttony! ))) De lehet, hogy nem a Jolopukki az, hanem a buzik! )))) Micsoda meglepetés lenne! ))))

Szilver pléjbúk 2017.12.04. 09:20

Valami csattogás félét mi is hallunk! Ez nem a Szent Miklós, az diszkrétebben csinálja! ))) Valszeg tényleg a kivont metéltjükkel masírozó, dőreségi zsidrák-cignyák homárságok jönnek! ))))) Érdekes, hogy még a cigány szolgáikat is körülmetélték! ))) Biztos azért, hogy ők se maradjanak ki semmiből! ))))

Natúr Aqua 2017.12.03. 10:41

Teccik, hogy napról-napra nagyobbra épül a birodalmunk, minden nappal több weboldal, blog és fórum ismeri meg a VI. kerület legnagyobb köcsögbandáját! )))) Erről a féreg társaságról már mindenki tudja, hogy zsidó és cigány érdekeket képviselnek és hogy milyen a dőreségi melegségük! ))) A faszbúkjaikon is látni, hogy belájkolták az összes zsidóbarát szervezetet! A szintén zsidókhoz köthető jehovás-hitgyülis és szcientológus vallásbetegségeknek is a bűvkörében vannak! A zsidók támogatása nélkül az ilyen ócska cigók meg bilbók nem lehetnének még szarszippantósok sem, nemhogy a "törvény őrei"! Bruhaha! Inkább a Robotzsaru lépjen a helyükbe! Ugye, hogy három hónap alatt nem fejlődtek a VI. kerületi melegek semmit se! )))))

Makerman is making threads  2017.12.01. 07:11

Először is megkeresem a kezemet, utána pedig a kenyeremet! Bakerman is baking bread! Zenebona komdzsójnavéééna! Ragaszkodunk a mogyoróvajas kenyerünkhöz! :-)))) Eljött a december, úgyhogy kérjük az újabb szöveggyűjteményt! :-)))) A főbuzijainkat akarjuk! :-))) Kenyeret és cirkuszt! :-))))

Maximus az Inhumán 2017.12.01. 07:39

Fú baszki most eszembe juttattad azt a dalt, meg a videóklipből a sok ejtőernyőző zsidó öregasszonyt! )))) Fú de utáltam, amikor az a dünnyögő fos naponta ötszázszor lement a rádióban! )))) Kurva szar az a dal, de a buzikhoz aláfestésnek pont jó! ))))

Optimista Dualista 2017.12.01. 21:50

Sértő, hogy Jakabnak hittek minket meg a vezérünket! Mi is beleolvastunk ezekbe a Jakab üzenetekbe, de most már értem, miért is nem figyeltünk fel rájuk! Gyenge és budi, klozet szintűek! A mieinkhez képest semmik! Szomorú, hogy ilyen kevésnek tartottak minket! Most aztán olyan minőségi módon lealázzuk őket, hogy a kapitánysági buziépületükbe is csak a küszöb alatt mernek majd bekúszni ezután, ahol a csótányok! )))) Eltiltották a vezérünket a nettől és ezzel maguk ellen hangoltak minket! Fú és a faszművész fakabátok még azoktól a gyengusz Jakab szövegektől voltak úgy kikészülve! Mit fognak ezek kapni mitőlünk basszus! )))) Kinyitották Pandora szelencéjét! Nem lennék a helyükben! )))) Talán nem kellett volna a legnagyobb hősökkel packázni! )))))

Senki többet harmaccor 2017.12.02. 10:51

Az a fő bajuk, amellett hogy buzik, hogy mi sokkal jobb nyomozók vagyunk náluk! Mennyi mindent felderítettünk már 2001-től mostanáig! Ők meg semmit! Jót röhögök rajtuk, hogy már a Mulnár görényt is előásták, csak hogy találjanak valamit! Nem találtak semmit, de ezzel bevonták a harcba a mi kis csapatunkat! )))) Bírom, amikor valaki felfedez minket, csak arra nem számít, hogy ha nem megfelelő a belépője a mi világunkba, akkor könnyen hirdetés készülhet róla! )))) Így lettek ők világszerte híres fartúró köcsögök! ))))

Brikonstíró 2017.12.03. 08:14

Amikor csak ráültök a klozetra és megszabadultok emésztésetek bebarnult eredményétől, utána mindig gondoljatok egy pillanatra a cigányokra és főként Gulyásra! Ők a pofájukon kénytelenek viselni azt, ami ti hátul kinyomtok! )))) Szuper életük van nekik! )))) Nekem sincs valami míves pofám, de azért örülök, hogy a tükörből nem egy barnafos néz vissza rám! )))))

Brikonstíró 2017.12.03. 09:29

A rendőrbuzik nemcsak géptelenné meg nettelenné tették a Molnár görényt, hanem hontalanná is! Ezt ő mondta, hogy ezzel tulajdonképpen hómlessz is lett! Ő a gépében "lakott"! Van, akinek nem a lakása, hanem a kompjútere az igazi otthona! Az volt az egyedüli értéke! De karácsonyra szerzünk neki újat, hogy újra harcolhasson velünk!

Konnektororrú Kollektor 2017.12.03. 11:13

Szépen kiválogattátok őket! Én csak azt szeretném, hogy a dőre őrs többi tagját is felderítsük, hátha van még több ilyen rejtett tálentum közöttük! )))) Szerintem akad ott még több is! ))))

Guardians Of The Raccoon Cocoon 2017.12.02. 9:37

Jó kis dőreségi zsidó és cigánybuzik! Róluk szeretném hogy írjon a Magyar Közlöny! Jó lenne, ha a repülő bálna mellett a seggkúrós dőrékről is születne ott egy cikkecske baszki! ))))

Prim Roland Roliratyi 2017.12.02. 11:03

Nekem ez már nem újság, "Mosómaci"! Ja és szarom le a Magyar Közlönyt a Republicos bálnáival együtt! )))) Bálnákkal nem tudok buzulni, mert a lélegző likukba nem tudom a metéltkémet beledugni! )))) Vágod! )))) Most inkább a főnök uramhoz szeretnék szólni! )))) Gyenes te főleg a 80-as és 90-es években éltetted a melegséget! Kár, hogy eljártak feletted az évek és ma már csak alig áll! Szebb napokat is megélt gennyes pöcsid! De akkor élj az emlékeidből! A magad idejében te voltál a homósztár! ))))) Most én vagyok az! )))) Még fiatal vagyok és élvezem az ifjonti melegséget! )))) A hétvégénk most szép lesz apámmal, öcsémmel és röfikénkkel! Mi leszünk a nagy meleg négyes! )))) Mi a meleg érzelmektől fűtve dobjuk fel a hétvégét! A "családban marad" elv alapján melegszünk és a töfi csak egy ráadás! Sokkal izgalmasabb a vidéki melegszex egy jókora röffencske kíséretében, mint a ti Gulyásos-cigányos budapesti szexetek! )))) Lehet irigykedni! )))))

Gyenes Péter alfaszmeleg 2017.12.02. 13:42

Kedves Prímusz! Sajnos én tényleg megállottam a melegségben! De elkezdtem írni meleg életrajzomat és nekrológomat! )))) Talán könyvben megmaradnak ifjúkori meleg hőstetteim! ))))) Még nem tudom, mikorra lesz kész, noha elkezdtem! ))) Vannak belőle itt is, ott is szemelvények, de közel sem teljes a kötet! )))) Össze kellene rendezni, meg kellene szerkeszteni, satöbbi! ))) A személyes buziságom történetét! ))))  De buzulni én már nem igazán tudok! )))) Manapság örülök, ha reggelente egy kacsát kapok! )))) Néha azért útnak indulok fiatalabb buzikat gyűjteni az örs számára! ))) Téged és Martint is így sikerült rekrutálnom! )))) Rövidesen föl kell hogy adjam a VI. kerületi kezelőm és be kell költöznöm hozzátok Érdre, a röffencs mellé az ólba! )))) Mostanság nem a legjobb idők járnak a meleg alezredesekre! )))) Az előrehaladt kor miatt is nehézkes akcióba lendülni! )))) Sajnos már nem annyira egyszerű, hogy egy buzi csak úgy fölbaktat hozzám és én máris paskolom meg lazítom! )))) Pedig 10-20 éve mennyi ilyen élményem volt! )))) Meg kellene írnom az emlékirataimat! )))) Csakhogy most lefoglal Molnárgörény Vanquish-es játéknaplója! ))) Azt kell szakmailag böngészni! )))) De amikor időm engedi, haladok a könyvvel is! )))

A máltai gójom 2017.12.02. 16:18

Jó neked, albuzi! )))) Én is szívesen olvasnám a Vanquish naplót! )))) Mellesleg én kurvára utálom a Republic együttest! )))) Az együttes vezetője, a Cipő eleinte úgy nézett ki, mint aki közülünk való, kiváló zíghájlozó lehetett volna belőle! De aztán ilyen langymeleg buziskodást kezdtek el játszani, meg a gitáros, a Boros Csaba is egy cigány, szóval egyre szaporodtak körülöttük a nemzetárulás jelei! Tudom, hogy halottról jót vagy semmit, meg ilyenek, de be kell látni, hogy Cipő is zsidó és cigó kollaboráns volt! Kurvára nem bírom, ha pont azok, akik nagy magyarnak akarnak tűnni, valójában a magyarság ellenségei! Annak az együttesnek a tagjai sem voltak mások, csak Izrael ügynökei! Szerencsére mióta megszűnt a Sláger meg a Danubius rádió, azóta nem kell ilyen szarokat hallgatni! )))) Na ennyi! ))) Oszt röpül a málna meg a Márta (a Szupermannak az anyácskája)! ))))

Gyenes Péter alfaszmeleg 2017.11.11. 20:22

Íme mára meleg tanításom! ))))

Aki köztünk a legnagyobb buzi akar lenni, az legyen a legkisebb! ))))

Mindjárt kifejtem bővebben! )))) Aki túl nagyravágyó köcsög, abból sosem lehet a legnagyobb! )))) Pont azért nem fogja elérni! )))) Éppen ezért törekedj rá, hogy legyél kicsi! )))) Ha tehát a legkisebb buzi akarsz lenni, akkor nyilván, hogy végül a legnagyobb leszel! )))) De ha magadat a legnagyobbnak akarod, akkor meg éppen azért maradsz a legkisebb! ))))

De mivel a legnagyobb köcsög akarsz lenni, vagyis erre törekedve állítottad be magadat a legkisebbnek, így ezáltal a legnagyobb leszel, ami persze azonnal lekicsinyít tégedet, hogy ettől megint a legnagyobb lehess! Na ebből a buzis konundrumból sosem fogok tudni jól kijönni! ))))

Kedves Köcsögcsillag, ezt néha én sem igazán értem! Csak azt mondom, hogy merj kicsinek lenni a köcsögségben! )))) Mikró méretűnek és apró pöcörőnek! )))) Én tehát a legkisebb akarok lenni! )))) Kicsinek lenni jobb, mint nagynak! )))) Csak arra vigyázz, hogy nehogy olyan kicsi legyen a pöcsöd a végén, hogy rálépnek a Hangyaemberek! )))))

Füzes füzér  2017.11.11. 22:24

Fú baszki te Gyenes vénfasz ne idegesíccsé má! ))) Most nincs türelmem a mélyértelmű filozófáláshoz! )))) Kicsi köcsi baszki! )))) Akkor nézegesd mikroszkóppal a meccettkédet, oszt jóvan! )))) Egyébként meg mindenki akkora köcsi lesz, amekkora lenni képes! )))) Oszt úgyvan! ))))) Amúgy nekem nem is a végén kicsi a pöcsim, hanem a közepén! )))  Oszt annyika! ))))

Prim Roland Roliratyi 2017.11.15. 13:28

Az általam képviselt melegeknek hétvégi állatszex lesz az érdes kékeres tanyán! Aki részt akar venni az érdi tanyasi desnyóságba, ide írjon! ))) Gyenes főfasz meg visszább vehetne a metafizikából! Azt a legutóbbi "kicsi köcsi" tanítását sem igazán értettem! )))) Kicsiként is nagyobb köcsög vagyok, mint ő! Én vagyok az Alec Guiness rekorder, az Obi oboázós! ))))) Már naponta tíz liter röfigecit iszok! Desnyókon és munkatársakon lovagolok nap mint nap! Igazán mindent megteszek a buzulásért és a versenysúlyom szinten tartásáért! )))) Szarok rá, hogy századrendű századosok és ezredesek csúcsbuzinak jáccák meg magukat! Az csakis én lehetek! Az én köcsögségi rekordjaimat még apám és öcsém, Zsolt és Martin sem fogják megdönteni! Mindig is én leszek a főfőköcsög! )))))

Guardians Of The Raccoon Cocoon  2017.11.17. 11:26

A Szopi Roli egy jól bejáratott napirend szerint működik! )))) Zsebórát lehetne igazítani hozzá! Persze csak a zsebhoki miatt! )))) De tényleg, minden nap percre pontosan ugyanaz a séma! ))) Reggel 8-kor mindig a legutóbbi aranyérmét hirdeti, délben jön a batyu fasz elfogyasztása, estig szopik a következő éremért, este 10-kor pedig jön a disznón lovaglás! )))) Óramű pontossággal! ))))

Architektúra Kritikúra 2017.11.16. 23:11

Nem kellett volna az Ivó Sándornak a felemlegetése! ))) Látod az épületük alaprajzának a részletezése még őket is megdöbbentette! Ők is elkezdtek hápogni, mint Dagobert! Oszt néznek ki a "jiddis" és "ciggis" fejükből! A Molnár görény is bejött nekik, mint köcsög jelölt! ))) Még az ő sokat próbált lomposuk is beremegett tőle! )))) Szép kis rendőri melegsereg! ))) Felpumpálják az ülepet és léggömbnek hiszik! ))) Nem semmi, hogy manapság homokság a hatóság! )))) Mehetnek a műsorba!

Perlekedő 2017.11.21. 10:23

Bírom a társulatot, de mind közül a Prim Roland hirdeti a legjobban a buziságot! Szerintem a meleg seregben ő egy zászlóshajó! Egyszerre teherhordó és csapatszállító hajó is! A hátán viszi a többi buzit! Addig mi hősies turulmadarakon érkezünk a csatába! Innen is látszik, hogy mink nemzetiek vagyunk! Azt hiszem, a láthatóan zsidó Prim tesókat nem csak a köcsög szíve, hanem a meleg fasza viszi előre! Rohadtul utálom a köcsögöket! Viszont ebben a pár VI. kerületi buziban látok fantáziát! Nem tudom, mennyi lóvét akarnak keresni Berlinben? Szívesen futtatnám őket! Ha teccik az ajánlatom, akkor hozhattok még pár jelvényes buzit! Jelentkezzetek, dőreségi köcsögeim!

A honlap legendái 2017.11.27. 10:15
 
Kedves olvasók, sikerült túllendülnöm a "testvéri viszály" íráson! )))) Kérlek benneteket, ti se húzzátok le nagyon, sem stílus tekintetében, sem tartalmi vonatkozásban a művet! )))) Mert igenis mű, igazi művészet és szerintem bőven beletartozik a profilunkba! ))))

Én vagyok Feketetorok 2017.11.27. 12:43

Fú, nekem ez nem színvonal! )))) Nem is művészi! )))) Fú dőre buzik, mivel ti itt személyesen is előfordultok, ezért ide beüzenve csak annyit mondok, hogy összességében még buzinak is szarok vagytok! Gyenge és lagymatag a köcsögségetek! ))) Közületek csak egy buzi tud kellőképpen felpörögni! A Príma főköcsög! Csak egy valódi hozzáértő van a csapatban, de az legalább használja is a tehetségét! Csak ő ért igazán a melegséghez! Ti gagyik csak az ő farvizén evickéltek! ))))

Levendula Refresher 2017.11.28. 10:23

Nem lesz rossz az új epizód, de miért pont testvérek buzulnak együtt? )))) Még az unokatesók elmennek, de hogy valakit a saját tesója buzítson meg, az nekem már sok! )))) Nem kellett volna a Roland köcsit a saját Martin öcsijével párba állítani! )))) Összeraktok két faszos fivért, hogy taníccsák egymást a buziságra? )))) A desnyóval való homokozás nem elég extrém? Miért kell egy másik tabut is belekeverni? )))))

Scozzafalva 2017.11.28. 10:41
 
Jaja, ez a rész kicsit tabudöntögetősre sikerült! :-)))) Túlontúl is talán! :-)))) Bevallom, magam is haboztam azon, hogy feltegyem-e a Prima testvériség közös buzulását! :-)))) Végül az udvaron bóklászó röfi tanácsát kértem az ügyben, aki néhány horkantással adott rá engedélyt, egyben láttamozta és lektorálta a történetet! :-)))) A családon belüli szexet magam is elítélem, de annyira jól volt kibontva,  hogy hogyan is kerülhet közel egymáshoz két ilyen köcsög tesóka, hogy némi gondolkodás és a röfi beleegyezése után úgy döntöttem, mégiscsak felkerül a sztorika! :-))))

Gyenes Péter alfaszmester 2017.11.19. 11:24

Ne feledjétek a szent célt! A világmegbuzítás elérését! )))) Jómagam nem tartom éles határvonallal elválaszthatónak a testvériséget és az erotikát, sem az ember és a desnyó kapcsolatát! )))) Így a buziságban elfogadhatónak tartom a rokoni segítség megadását! ))))) Nem egyszer egy nagybácsim segített a székrekedéseimen! Ez mára meleg tanításom! ))) Remélem ez érthetőbb lesz, mint amilyen a "kicsi köcsi" példabeszédem volt! )))) Mostanában ritkán vagyok, mert az emlékkönyvemen munkálkodok! ))) Írom a nekrológom! )))) Éljen a köcsögség! ))))

Prima Homi Roli 2017.11.18. 11:23

Én nem féltem a bajnoki címeimet, mert felkészültségemet és alázatomat a köcsög témához senki sem képes utánam csinázni! )))) Még tíz év múlva is én leszek, én leszek, én leszek a főfőköcsög! Az arany szobrok tömkelege is csak az én polcomra kerülhet! ))) Minden nyereményem a családi házam éke és dísze! ))))) Ugye abban egyetérthetünk, hogy nem lesz nálam nagyobb főtörzsköcsög! )))) Az én köcsögségi szintemet soha senkik nem haladják túúúúl! ))))

Füzes füzér  2017.11.17. 11:31

Az a folyton kicsiből naggyá váló buzis sztori nekem is túl magas volt! Mondjuk már a kettővel ezelőtti példabeszédet sem értettem, ahol valami meggebedeusokról volt szó! )))) Nem ismertem fel ezt a népcsoportot! )))) Aszittem, hogy az a "karácsonyi tatu" története a makabeusokról! )))) De attól még nagyon szuper ez a Jóbarátokból szalajtott zsidó Gyenesbuzi! )))) Igazából szupcsi az egész csapat és annak minden zsidó és cigó buzija! )))) Jó hogy vannak, mert így kettéosztják a nemzetet, köcsögökre és ellenük küzdő hősökre! )))) Én örvendek a köcsögségnek! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 2017.11.17. 13:03

Kár, hogy már azt sem értetted! )))) Csak azt szorgalmaztam, hogy jöjjön létre a nemzeti megmelegedés és meggebedés! Így leszünk a meggebedeusok népe! Egy zsidókkal és cigányokkal teli országot szeretnék ide a magyaroké helyett! Amellett, hogy lakosai köcsögök is legyenek! )))) Pannóniából Pöcshonniát alakítunk ki! Mi leszünk a meggebedettek! ))))

Lehet, hogy a folyton megnövekvő-lekicsinylő "szingularitás" buzulás túl entellektüel volt nektek! Ahhoz talán még túl nagyok vagytok, hogy megércsétek! )))) Ezért utólagosan elnézést is kérek! )))) Csak Gyurkó Zoltán István transzhumán buzi társam egyik alapelvét kívántam a köztudatba hozni néktek! ))) Kisebb vagy nagyobb sikerrel! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 2017.11.26. 10:03

Világlátott köcsögjeim! Mi sorstársak és sorstalantársak is vagyunk egyben! Zsidó sorsunk összeköt! És annyira szuperok vagyunk, hogy a sors még néhány cigányt is összekötött velünk!

Javaslom a minket olvasóknak, hogy ne legyetek uniformizált egysíkú heteró hívek, hanem viruljon ki a ti belső meleg élénkségetek és így menjünk a mi világünnepünkre egymást köszönteni! )))))

Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a kapitánysági épület a belőle áradó köcsög energiáival egyedi lehetőségeket biztosít a melegség tekintetében! ))))
 
Sőt, a közterületeken is fel lehetne szabadítani a buzis energiákat! )))) Állítsunk a közkutak mintájára közbuzerátorokat! )))) Már látom is a bugyogójukat a bokájukra csapó, pőre hátsójukkal a műanyag metéltke felé tolató turisták tömött sorait egy-egy ilyen zarándokhelyen! )))))

Konnektororrú Kollektor 2017.11.26. 14:23

Kedves Gyenes! Ezúton is megkérlek, hogy továbbra is küldjél kecseg írásokat, nekrológ részleteket! :-)))) Valamint szeretném ha jobban mérlegelnéd a visszavonulásod a "homonárius" tevékenységtől, mert még ötvenen felül is rengeteg lehetőség van a köcsögségben! :-)))) Főleg ha ilyen nagyszerű "kútfővel" rendelkezel! :-))))) Szerintem legújabb terved, a "köcsikutak" építése jelzi, hogy maradtak még újító ötleteid a melegségben! :-))))))

A többiektől is szeretném kérni, hogy küldjenek be írásokat, ezzel is emelve a köcsögség színvonalát! Magam is újra galambtollat meg klaviatúrát fogok ragadni! :-)))) Viszlát az új Nyúlévben! :-))))

Terjesztik szivárványos köcsögjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fanszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula Gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Tar Mihály, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi és a többi köcsögök!
 


2017.04.08. 08:11 Idézet

Sziasztok! hogyan tudnám letölteni a Motoros Zsaruk, Kalandos nyár. Herkules, Hegylakó-A holló, Max, a zsaruCsacska angyal 1.évad, Anita,a bűbájos bajkeverő, A szerelem ősvényei. Salomé. Lisa csak egy van, Vadmacska, Milagros, Lucecita, Első szerelem, Szeretni beindulásig, Szerelmek Saint Tropez-ban, Egy lépés előre, Cobra11 16.évad. köszönöm a választ.


2015.08.30. 14:06 Idézet
vannak nagy kurvások

A szösszenetek szösszenete! A kurvások tánca!

Ők így változtak meg! Csillagpondróból kurvásnénék lettek!

[img]http://i59.tinypic.com/a1qxx0.jpg[/img]

A tegnapi dzsezmin találkozóról lemaradtam! Sajnos kötelességeim a gyöngyösi állatkertbe szólítottak, ahol a frissen betelepített orángutánt kellett kielégíteni. De a következőre mindenképp elmegyek, addig is egy csepp tükrös gecivel adakozok a koncertadók tiszteletére! )))) Remélem a következő kurvabuli nem fél év múlva lesz!

Én olyan friss vagyok, hogy csak ma veszem kézbe magam )))

Már pont kezdtünk kifogyni az újdonságból! Gondoskodtam az utánpótlásról! Ekkora fogás csak egyszer adatik az életben! )))))

Csumpinudli pofikáim! Most a csúcs jázmin és Gattyán orgia után makkverős Jirzsij polákcigány társammal köcsögségünk jeléül megjelentettük új faszbúkos számláinkat! )))))

A folyamatosan fejlődő szösszenetek szösszenete! Aki lemaradt volna valamiről, annak összefoglaljuk az előzményeket!

Itt van a főfogás, vagyis Nagy Éva a Pro Hungarijja nevű szarribanc! Ráleltünk hosszas kutatás után!

A randa románzsidó asszonyság! A génállománya mind romungró meg zsidajkó selejtből tevődik össze. Úgy dobálták össze abból a hulladékból, ami a hősi magyarok génkészletéből kimaradt. Aztán ezzé fejlődött, kurvapecér zsici ürülékké!

Öt évnyi kutatómunka után megtaláltuk a prócigány boszorkányt! Mindig is itt volt az orrunk előtt! A studiopostás írásaival és a Pro név használatával bukott le. Már tényleg kiviláglott előttünk, hogy Pro Hungarijja a Nagy Éva nevű jázmin kurva!

A csótányszintű Évakúvát jól kiszopatták még fiatal korában ))) Nyelte a metélt zsidó és cigány faszokat egyre másra, aztán egy napon bekapta a Gattyánét is ))) Az volt az állásinterjúja. Alulnézetből tekintett rá szopósan! )))) Úgy került be a vállalatba. A villódzó üzenetekkel és a Lengyel Sanyi dünnyögésével jól kiképezték a félbarna-félkajmán kúrva barmát! )))

[img]http://i62.tinypic.com/23sghu9.jpg[/img]

[img]http://i59.tinypic.com/28hnb6d.jpg[/img]

A Nagy Éva és társasága jól kitárulkoztak a hirdetéseikben. Még arra sem vették a fáradtságot, hogy valami álnéven hirdessenek, hanem kiírták oda magukat, úgy ahogy vannak! Még a Proingatlanos telefonját is odaírta a nőstény majma. Mégis hogyan fogja kiszelektálni, hogy éppen ingatlanügyben keresik vagy kurvaügyben? Össze fog keveredni a két élettörténete, a két világa )))) Nem sejtette, hogy a Gúgöl nevű szarság megjegyzi. Látszik, hogy ezek már annyira eltunyultak, hogy már a látszatra sem adnak. Éljen a sok jázmin studió és azoknak az összes kurva gecije! ))) Ennek a lerobbant Horváthnéni öregszarnak már nem nyalja a picsáját senki, csak a blöki és Dörzsi! ))))

Itt volt már az ideje, hogy Nagy kúva Éva banyáról nyilvánosan is szó essék. Nem fűződnek túl jó emlékeim hozzá. Engem is rá akart venni a távlószexre, de szerencsére csak mulattam rajta )))) Azért van egy nívó, ami alá nem megyek )))) Mellesleg ezzel a félig ingatlanos, félig kurvás tudathasadással nagyon is egyetértek és ennek nem egyszer, nem kétszer hangot is adtam anno. Többször belekavaradott már a kettős szerepébe. Egyszer egy 58 éves néni volt, akinek 26 éves kurvája van, máskor meg egy 40-es nő, akinek csak egy kurvakutyája van. Csak akkor bukott le, amikor összekeverte a két szakmáját a telefon számán )))) Háhá! Szóval csak így tovább ezekkel a cikkekkel, feldobtad a napomat velük, a hozzászólások meg a bónuszok voltak mellé! )))))

[img]http://i57.tinypic.com/2ijgegh.jpg[/img]

[img]http://i60.tinypic.com/28coyv7.jpg[/img]

Mennyien megosztották! A Macsek Macsek nevű múzsa azonnal rákapott az új leszbi husi lehetőségére. Pittiáner Zolika is belájkolta a bejegyzést. A Csingiling Vadóczka meg a bokorban kúrós Alíz már alig várják, hogy friss kurvahusik legyenek! Az ingatlanos, de titokban kurvás trió meg az undorítóság főfoka. Már mi is tudjuk, hogy ezek mivel foglalkoznak. Nem ingatlanokkal, hanem buzi- és kurvaseggekkel! A barna génekkel bíró asszonyság a pro hungariás oldalán pedig még azt is meg akarta mondani a magyaroknak, hogy miben kell hinniük. A Patta Krisztón, azon a hidrogénfejű leszbi kurván már ránézésre is látszik, hogy maga is űzte a szakmát. Ők a fő szervezők. A piramisban alattuk helyezkednek el a Kovács gecik, a koordinátorok! Legalul pedig a szolgák, a legalantasabb Udvari-útszéliek, a leszopósok!

Megjött a Horváthnéne ))) A kurvák igazgatónője ))) A leszbihajú kurván már meg sem lepődöm ))) Játssza itt a nagy ingatlanost a prosti időszakból kivakaródzott kis ringyesz Patta Kriszta )))) A pattintós kőkorszakbeli ősember fejével! ))) Jó barna a képe neki! )))) Ilyen egy igazi szőke cigány! )))) A Pittner Zoli faszköcsög meg az egésznek az elindítója volt. A legelső kurva-kamerát ő vásárolta a csapatnak! Az ő kamerája látott először cigó pinót!

Jól végignéztem a bandán! Zsidó és cigó beltenyészetek a rájuk jellemző fajta jellegzetességekkel! Az Olivia Mitten az amerikai kurvavezér-kollega is csak néz ki abból a nagy bibsi fejéből! Ő a jueszéjjes szopósoknak a parancsnoka. A sok prostiszolgát pedig már behipnotizálták! Csak megszólal a csengő, mint a pavlovi kurvakutyánál, aztán ők egyből felveszik a altáj-emelő pozíciót! Náluk ez már automatikus reakció!

Van választék bőven! )))) Nem is tudom, melyik legyen a kedvenc hülyekurvám! ))))

Budafoki út 110 a kurvaéva egyik főhadiszállása! A másik meg az Albert utca környékén lévő. Ott van a közelben az OMV kút. Biztos onnan jött az Udvari cigánynak a benzinkutas meséje. Azt akarta beadni, hogy ott tölti a benzint a kurvája. Közben meg igazából a felfordított pináját töltik gecivel a kamera előtt! ))))

Mocskos zsici Nagy Éva, a simlis kurva anyádat. Nekem is csorgathatnál némi lét abból, ami a pinalé csorgatásból származott. Azért valamiről csináljunk számlát. Én még utánvétellel is küldenék akciós jázmin cigány pinát. Olyan sötétebb tónusú harisnyás kurveszt! Részletfizetésre, áruhitellel!

No lám, vannak nálunk is ügyes, tehetséges, türelmes és szerencsés lesifotósok, az ilyen operátorok )))))
 Bruhaha! A sok pornószar! Már világszerte röhögik a jázminparaszt kurva bandát! Ott gyünnek a tópart felől! Bemutatkozik rágós húsú Gyuszipofi és szotyiköpködő udvartartása!

Meg kell nézni a moslék képüket! Az evolúciő csődjei! Elöl a kurvagabi, a hátsó meg a Róza röfi! Kicsi kucu cigó böfi!

[img]http://i59.tinypic.com/akcsgm.jpg[/img]

Kovács Gyuszi pocokpofi vagyok, a roskatag sudri bunkesz, én is részesülök a jutalékból! Helyre kis szűk fenekem van és sokat látott ánuszrózsám! Szikora Roberta, a csikidam buzicska már felpróbálta!

[img]http://i61.tinypic.com/33wxojc.jpg[/img]

Az Udvari most töltötte be három éves munkaviszonyát. Veteránnak számít a szakmában. Már így is eléggé lestrapált a rézbőrű cigó. Vénkúva korában majd ő fogja mozgatni a kamerát mint Operátor, hogy a metélt pöcsike mindig nagytotálban legyen!

Elsőre én se hittem el, hogy a fentiek mekkora kurvák. Aztán a "millergorrin" (molnárgörény)-ék rákerestettek a lakás és e-mail címeikre, megmutatták a pinarángatós bizonyítékokat meg a faszbúkos összekötéseket. Végezetül pedig távcsővel megnézették velem, ahogy a kamerával az ablakban basznak. Akkor tényleg felfordultam a röhögéstől. Beszarkam mikor összeértek a szálak!

Nézegetem itt a köcsögbúkon, hogy milyen fazonok kötik össze a nagy livejasmin hálót! A faszbukós ismerőseik közül egyben se bízzatok, akármelyik kurva lehet! Vannak ott dísztyúkok és díszpintyek. Majd az RTL magasba emeli őket valamelyik népművelő műsorában. A magyar tévés sztárságnak úgyis az az alapfeltétele, hogy az illető kurva legyen előtte! Mosdatást végeznek rajtuk mint a többi celeb szaron. Mindnek megvan a saját kis privát másod-melója! )))) A summás seggű Suba is a koncertek után rengős kocsonya különszámot tart egy létszámban szűkebb, de seggben bővebb közönségnek! )))) A kis hangyaember méretűjével! A Kovács Gabi is valami nagyapónak szopott be. Terjed az öregszopás, mint kategória! Egyre több ilyen fajtájú kerül elő! A nyugdíjkorhatár alatt tényleg senkinek nincs gusztusa ehhez a riffencshez. Közben meg a hirdetése alapján a leszbi buziság élteti. A vénfater csak alibiből bassza, valójában mindkettő a saját nemét preferálja. Ritka ferdehajlamú az egész webkurva társaság!

Ide skubizzál! Gábriellá most lett a faszrabukós spanja a pöcsösnek! Ott van Arnold, az Ortmann zsidó! A legjobb faszos munkák várnak rájuk!

[img]http://i60.tinypic.com/20if40g.jpg[/img]

[img]http://i59.tinypic.com/vg4ex0.jpg[/img]

Nahát, nahát! Kimutatták magukat a hirdetéseikben. Főleg a Kovács Gabi nevű szar fedte fel magát. Még külön lakásokat is béreltek a pinamutatáshoz, az egyik az Albert utca legfelső emeletén lévő, a többi meg el van szórva az országban! ))) A 97-es lakásban kell keresni a sok szart! Ott a tetőtérnél jól beszopnak! )))

[img]http://i59.tinypic.com/15504ro.jpg[/img]

Mindenki tudni fogja, hogy az udvardai lovardai szarribanc, a pinamutató genyó, Udvari Dorottya Ildikó egy jázminringyó! Se a kapafogú annya, se a többi faszparaszt nem sejtette, hogy ez azért került ide a tirpák megyeszékhelyről, hogy kurva legyen belőle )))) Fingjuk se volt erről a többinek, se a Basztíjj nyaktahónak, se a dagatt Kalebrának, se a többi makákónak ))))

A Frankenstein-fejű Ortmann is bármit szétszop a szopásdűlői kültelki házért. Arnold kormányzó pöcsére áhítozik a nincstelen talpnyaló, biboldó tapló hím prostituált! Egyszer legyözte a lengyel paraszt csodát a tükörre verö versenyben. Kettejük közül elöbb csorgott le a tükrön zsidós gecije!

A cigánybaszó Ortmann egy zsidó buzigyerek! Csak alibiből kúr bele a penészes cigóba, igazából meg egy homó álmokkal teli idióta. Minden nap ötven Arnold képet pakol fel a faszbúkra. A kormányzó úr pöcse az igazi álma! )))) Nem lepett meg, hogy keresztezte a sugarakat a villa főnökével. Ugyanaz lesz a sorsa, mint annak! Mindkettejük pöcse itt fog lógni a net világán örökre! Az egyik a tükör előtt, másik meg elheverészve fogja mutatni a pöcsét még 20 év múlva is!  ))) Még a haláluk után is azt fogja nézni a nép. Az ő fajtájára mondják, hogy egylövetű. Csak egyhez ért, ami a fasza! )))) Az IQ osztásból nem sokat kapott. Már az általánosból kibukott és azóta faszt mutatott. Kurva, mint az annya! Élete végéig a segglyukából és a ratyis cerkájából akar megélni! )))) Amolyan here jellegű eszesemmi, mint a tükörbajnok. Már meg is történt köztük az aktus. Gyengéd bánásmódban részesítette a lengyel farpofákat! A meccett apja után nagy újdonság volt a villa celeb. Varrhatja pöcsét Hímer Levente faszhímező is!

A lófejűvel együtt ők a két legfontosabb alkalmazott. A Nagy Éva mutat irányt nekik. A kotorék ingatlanos csak kiadja a parancsot, hogy "Tetves cigány, szopdkiafaszt! Rühes zsidó, kúrj cigószart! " Aztán ez a páros már munkához is lát! ))))) Egy egész házat összekúrtak-szoptak már maguknak )))))) Szerintem büszkék rá!

Nem csoda, hogy ennek a kettőnek szinte csak nyugdíjas ismerősei vannak, akik nem értenek az internethez, mert a fiatalok már mind tudják, hogy kik valójában )))) Nincs senkijük pár vén szaron kívül )))) A hozzáértők már ismerik a történetüket! ))))

[img]http://i61.tinypic.com/3448m0k.jpg[/img]

A Lengyel Sanyi KGB-kuruzsló meg egy űrlakóvá sikeredett! A paranormális kutatások tanszéke is bevizsgálta. Négy ujjal sokkal könnyebb pöcsit markolászni. Még az is lehet, hogy két fasza nőtt, ha már ujja eggyel kevesebb. Elvégre ahol a Lovasisten valamit elvesz, azt máshol hozzáadja! Ő lehet a dupló-faszos! Jó neki! Egyszerre két jázmin férfiú ülhet bele! Manipuláció, butítás, suykolás és a négy ujjal való hipnotizálás, ez a szakterülete! Papol itt az elme felszabadításáról, közben csak a heteró gátlásaidtól akar megszabadítani, hogy minél több emberi és lópöcsit vedelj ))) Nem érdemes a csapatába bekerülni, mert csak bevon téged a kurva-létbe!

A Lengyel Sanyi mutáns ürge csapatépítő tréningjén sokat lehet tanulni a szakmáról! A legjobb jázmin álommunkát ott lehet elsajátítani! A résztvevők jó formákkal machinálnak és utána az Éva-műsorban is nagyszerűen produkálnak! Szerintem a négyujjú olyan hipnotikusan mutogat, hogy belőlem is egyből pöcsmunkás lesz egy perc alatt! Büszke vagyok, hogy az Albert utcában egy ilyen kiváló szakmában dolgozhatok. Minden szombaton van Lengyel Sanyi naggyűlés, ahol összegezzük a hét eseményeit. Egyenesen a ruszki komcsiföldről kapjuk a spirituális instrukciót. Több órán át tartó masszív trénelés zajlik emberek és lók között, és a levetített "híróhórsz"-filmekből is információt gyűjtünk. A KGB közvetítés utolsó taktusát egy belógó lóhere fogja jelezni. A végén nyihogás lesz hallható és a Happy end felirat lesz olvasható!

Becsöngettem az Equus házba! Tegnap a kis zöldeskék mellénykémben és csiszi-csoszi papucsomban érkeztem meg a bájos albertfalvi leányokhoz! A sálas kurvakutya és az ő kúrója, a kettes kutyuló szaladt felém. Mintha az első számú sálaskutya a nevemet vinnyogta volna. S látva a második makkoskutya szemét és keményedő fickós fütyijét azonnal bizseregtem. Számmal állítottam fel a csodás szerszámot és féktelen szeretkezésbe kezdtünk. A sálas nyalt, a baszója meg engem baszózott. A végbelem csak úgy porzott Kurvakutya Kettő egyre ismétlődő lökéseitől. Pillanatok alatt a piros fényű mennyekben éreztem magam. Tök ari volt ahogy élvezés közben a karmaival végig szántotta a hátamat. Ilyen szuper jó szituba is bele lehet keveredni az albert utcában! Na így lehet belőle élvezettel kijönni! )))) Utána az operátor leányokkal is nagyfokú szeretkezésbe kezdtünk! Lerepült a szemüvegük és a sonkákat tartó alkalmatosságaik. Mégis azt mondom, hogy most Kurvakutya Kettő adta meg azt az élményt, amely az egész napra feltöltött! Lehetséges, hogy eltorzult tudattal rendelkezem, de most Ketteske volt az igazi!

Ez akár egy Romána-novellának is beillett volna, ez a kellemes élmény! Magam is a suttyós, jobbágyos alföldről ballagtam egészen az Albert utcáig, hogy ilyeneket megéljek )))) Itt Pesten ilyen előkelő az élet! ))) Ezt a kamkorderes világot szavakban nem nagyon lehet kifejezni, csak átélni! ))) Ha ott lettél volna ahol mi voltunk, akkor te is elfáradtál volna attól, amit mi csináltunk! )))

A két kutyulót mostantól minden alkalommal beengedjük a műsorokba! Sokkal több lett így a néző! Kurvakutya Egy és Kettő a sztárok!

Fel van derítve a sok gané. Mehet a doktorkurva vissza Rumanyijja-földre, ahol kifosták. Akárcsak a Gyuszkó nagypapi és mangalica kurvája. A lószerű sárgacigány és a svájciniggerszopó is eltűnhet a balfenéken. A Tükrösbözsi is elkotródhat a Kolosi díványára, ahonnan érkezett. Ez a sok pornóparaszt kereshet valami más rájuk szabott melót. Tudom ajánlani a tyúkszarlapátolást! Ahhoz talán elegendő a kvalitásuk!

Életcélommá fogom tenni, hogy felderítem az összes kurva stúdiót kis hazánkban! )))) Ők lesznek a következők! A Pink Gold Studió már megvan, most jönnek az Angel Gold ringyók! Mind felkerül ide!

Bravo, Jázmin csoport! Remek a munka! És még egy lépést előre!

Ideje volt végre kiadni ezt a cikket! Nem ülhetünk akármeddig egy ekkora horderejű infón! Most végre megértettem, hogy miért háborúznak egyesek... Mások, mindenki... A buziságért és a jázmin utalásért! )))) Hihíj ))) Oszt éljen az Albertfalva kitérő!

[img]http://i60.tinypic.com/29ffdlk.jpg[/img]

Miképpen V Wörldös,
faszbúkos hírfalon
magában ámuló
kortárs friend, khm, barát,
ki lemosdotta rég
a fotosopp sarát...
naszóval:
arannyal s égi kékkel... ;)

A buziságban! Dzsó napot! Dzsíí ájj dzsóóó és íjjááhó!

Üdv: Subera Buzera
a live-jazz-min köcsögje ))))
 


2011.02.25 16:43
Petrényi Szebasztián

„ Malacka esete a hatalmas buzifőnökkel madera Főköcsöggel.....
http://prohugaria.ning.com/profile/Keszi
Egy jó tanács:
Mindegy, hogy hogyan telt a mai nap ...
Mindig emelt fővel kell hazamenni!
[img]http://api.ning.com/files/NrTZhFpOQgqQDL6BrDQfRaJ99oQUDg83c6I6bJZUCidEmOy-7Gn6Md5bb7PfqETTinh4NIy7GVoLrlc2K8RBXbByt6VePHAX/image101.jpg[/img]
Szabó Tibor (madera) országos Főköcsög, orgia után!
http://egyamagyar.ning.com/profile/SzaboTibor

Máskor ha nekem írsz madera Főköcsög, akkor kevesebb drogot vegyél be, vagy kevesebbet igyál. De ha csak ideggyógyászati problémáid miatt hordasz össze ennyi agyatlan ostobaságot és baromságot, akkor ne itt próbálkozz, fordulj inkább orvoshoz.
Vagy az általad ide hányt rengeteg agyatlan ostobaságod helyet, inkább olvasd el a Római katolikus "héber kötődésű" Bibliában a 10 parancsolatot, és tedd magadévá, még ha nehezedre is esik. Mivel talán te is kereszténynek vallod magad. Különös tekintettel a VIII. parancsolatra figyelj!

A Sínai-hegyen Istentől adott parancsok a vallási erkölcsi élet örök érvényű alaptörvényei (Kiv 20). Az embernek Isten és embertársai iránti kötelességeit összegzi. érvényessége minden időben megmarad, mivel Jézus azt mondta: "Nem megszüntetni jöttem a Törvényt, hanem beteljesíteni" (Mt 5,17).

I. Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!

Istent felismerve első kötelességünk a benne való hit, a neki kijáró imádás; hódolat és dicsőítés, uralma kizárólagosságának elismerése.

II. Isten nevét hiába ne vedd!

Minthogy az ember gondolkodása és kimondott szava között szoros kapcsolat van, e hódolathoz hozzá tartozik Isten nevének (és általában az isteni dolgoknak) tisztelete.

III. Az Úr napját szenteld meg!

Istentől való függőségünket fejezzük ki azzal, hogy megtartjuk az Úr napját, ezt az időt (egész életünkkel együtt) Neki szenteljük, ugyanakkor a földi munkálkodás mulandóságát jelezve és a végső nyugalmat előlegezve munkaszünetet tartunk!

Az első három parancs Isten uralmának elismeréséhez vezetett minket. Csak ez biztosítja az ember tökéletes szabadságát. A Tízparancsolat második része (táblája) az embertársak iránti kötelességeket tartalmazza, összhangban a természeti törvényekkel:

IV. Atyádat és anyádat tiszteld!

Kapcsolataink közül első az, mely szüleinkhez fűz, hiszen életünket és felnövekedésünket nekik köszönhetjük. A szülői felelősség és a gyermeki tisztelet egymástól elválaszthatatlan.

V. Ne ölj!

Minden ember élete szent. Az egészség is Isten ajándéka. így kell őriznünk magunk és mások életét.

VI. Ne paráználkodj!

Az új élet nemzése éppúgy tiszteletet és védelmet kíván, mint az ember teste, s a szerelemben a másik felé megnyíló legbensőbb rejtett valósága.

VII. Ne lopj!

Az embernek a munkával szerzett tulajdonhoz, az életét biztosító anyagi javakhoz való jogát szavatolja ez a parancs.

VIlI. Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!

Az emberek közti kapcsolatok legfőbb munkálója az emberi beszéd. E nagy adománnyal nem élhetünk vissza, nem használhatjuk mások kárára. A parancs a nyelvvel elkövethető legnagyobb bűnt is jelzi, s általánosságban is elénk állítja az igaz beszédet, mint Istentől szabott kötelességet.

IX. Felebarátod házastársát ne kívánd!

X. Mások tulajdonát ne kívánd!

**************************************
http://prohungaria.ning.com/profile/Keszi
A hatalmas Főköcsög madera király üzenete:
Az üzenet....................
..............merjetek buzik lenni!.-)))

Szétcseszték a hunhir fórumát.A buzik utolsó mentsvárát leamortizálták.

rút ki patakom))))
Bocsánatot kérek. :)

Bátran dobtam a kisbuzi doonkers képköcsög Petrényi Weisz Szebasztiánt a hunhir.infó moderátor babámért.:-)))
Pistikém a vén öreg tetkós kirkó spííííler spíííííí, a csillagokat is lerúgja. :-)))

Én kérem csak a melegség miatt aggódom és bátorkodom szólni!
Mer a melegség a köcsögség álma, mindent kibír:-)))
Nekem a melegség az életem. .-)))
Most a jobbradikal blog és a hunhir fórum melegsége a legforróbb. A köcsögség a melegség álma. :)

Én felvállalom a forró érzéseket.
Szivike babám keress, találj rám, a hunhir.infó fórum levelezőjébe!
Szabó Tibor (madera) országos főköcsög

Nem engedünk a szivárvány álmokból! Felfogunk vonulni!

A Szivárvány Misszió Alapítvány, illetve több meleg szervezet - a Dél-alföldi Meleg Baráti Kör, a Friss Gondolat Ifjúsági Egyesület, a Háttér Társaság a Melegekért, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar LMBT Szövetség és a Szimpozion Egyesület.

Vezetésemmel és a váci Gábor Csaba csabex alköcsög vezetésével, megkezdjük a harcot a Buzivadászok ellen!
Életünk a meleg értékek megvédése! :-)))
Szabó Tibor (madera) országos főköcsög

****** bővítve ******

Ki kicsoda? - segédlet a cikkekben említettekről.:)

Így még buzit, buzikat, soha sem aláztak le, mint ezeket a hunhir.info fórumos köcsögöket!

http://prohungaria.ning.com/profile/Keszi
rút ki patakom csoki Tibi))))))))))))
éljen a fórumos melegség!))))))))))

Lófasztot, te panel profi. Látom beroncsiztál mucus ??????????
Én vagyok madera buzis öccse, nekezgyél velem baszki)))))
http://egyamagyar.ning.com/profile/SzaboTibor
Szabó Tibor (madera)

vazze így még buzit nem aláztak le mint ezt a Szabó Tibor madera nevű aberrált miskolc-tatabánya-áldublin köcsögöt.:-)))ezen a csótányon és köcsögein röhög már az egész net:)baszki ez a bőseggű buzi lett a szivárvány világ legostobább főköcsöge.))))bármelyik portálra, fórumra feljön ez a buzi,már mindenki dől a röhögéstől)))))azt még elképzelni se tudom,ahogy iciri-piciri faszát rángatva elindult Tokod büszke városába.:-)))biztos szóltak a harangok is)))))))a röhögéstől padlót fogott minden nála okosabb))))
mi is történt?megfizettek okos emberek egy ostoba hunhires köcsögnek és bunkó fórumos barátainak!:-)))sok a sárga földig szétalázott cigányzsidó társa már eltűnt a netről.))))szégyenükbe,magukba fordulva,összetörve,megalázva,lejáratva tengetik szánalmas életüket!a buzi madera kódorog még csendes magányába,piciri faszát rázva))))))))megtámadtak ezek a csótányok mindenkit,akit rossz szimatuk a vak szemeik elé vezérelt)))mennyi ártatlan embernek okoztak kellemetlenséget és fájdalmat!most ezek a pondrók kapták vissza azt,amit érdemeltek!
erről a féreg társaságról már,mindenki tudja,hogy mit képviselnek és mi az a melegség!
a főköcsög legkedvesebb versével búcsúzunk, a térdünket csapkodva,röhögve!

Üdvözlet Tokodról!

rút ki patakom))))))))

Útban Tokod felé.....

Mesélj már barátom,
ó mesélj a Tiborról,
mondj hírt, a buzi maderáról
a hatalmas köcsög királyról.

Hol s merre kószál a buzik királya?
Hírlik, hogy útban van Tokodra,
iciri-piciri faszával, az alköcsög váci, Gábor csabex Csabával!

csabex hátsója majmosan fényes,
az iciri-piciri faszokra igen kényes.
Megszokta ő már a hatalmas dákókat,
csak azoktól fújtat s nyög, nagyokat!

Mond csabex meleg testvírem,
száll e az én meleg hírem?
Igen királyom már mindenki tudja,
madera királynak Tokodra visz útja.

Ó, óh, hohó tokodi pórnép,
meneküljetek ha féltitek seggetek!
Itt jövünk már a kertek alatt,
már látom a fényes seggeket.

Szólnak a harangok Tokod városában,
jön a buzik hatalmas királya,
a melegség maderája.

Buzis verseit büszkén szavalja,
közben piciri faszát csattogtatja,
menekül már Tokod, apraja s naggya!
maderát, senki sem fogadja!

Hunhires fórumköcsögökön
röhög már a net.
Nemzeti legények java ott fent.
Csúzlis te átok fajta,
szól madera s szavait nem válogatja.

Szétkurtad a fórrumot
a melegségem várát,
elüldözted szívem meleg virágát!
Csúzlis te, nemzeti látnok
egyszer vissza vágok!
Addig is szálljon reád, meleg átok!


madera hunhires főköcsög 2011.01.03.(faszodrom)

A rút kis faszom látom, láz ó, hajt, ím hímvesszőm rőt-szín, ízes meleg geci simítja, hoz álmot, álmokat a köcsögség, a fartúrás, a melegség álma. (faszodrom)
Üdv.: madera főköcsög
(By baszki)

(megyó-eszterlánc Faragó Mária Eszter)
(kiskanca - Hosszu Kinga)
(nagykanca Katalin - Hosszu Györgyné)
(gyöngy-Korponai Mária)
(csabex-Gábor Csaba Vác)
(madera-Szabó Tibor)
(Keszi Boglár- Szabó Ildikó Viktória)
(LE-Lipcsei sittes cigók által seggbevágott Zoltán)
(iusstrictum-Tóth Béla)
(boran - Boros Antal)
(románbozgorszukakurva - Jakab Anna)
(cigókorcstescóskurva -Sárossy Judyth)
(empiroqkrit- Petrényi Szebasztián)
(buzilackópatikus-Ördög László)

Ugye, hogy csak tróger vagy, idióta!
muhahahahaha)))bruhahahahaha)hihihihi))))nyihihihi))))hehehehehehe))))))vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

hüjje buzik!

másolat/möm sgfórum

Meleg találkozó a hunhir fórum levelezőjébe: keresd madera főköcsögöt és a szivárvány nőket:

gyöngy-Korponai Mária (sárgafolyásos bula)
korponai_m@freemail.hu
Keszi- Szabó Ildikó
(bábolnai bolsi párttitkár faszából lövelt libsi kurva)
keszi.boglar@gmail.com
Kanca- Hosszu Györgyné Katalin
(baszna mint az állat, oly ronda ezért nincs kivel)
sickler@hotmail.com
megyó-Faragó Mária Eszter
(gyöngy sárgafolyásának pijjás nyalója)
eszter@open-szeftver.hu
farago@open-szoftver.hu

ÉLETÜNK, A MELEGSÉG!

Támogassátok a Kirkó családot!
Kizárólag PAYPAL számlán!(neva)

Faragó Mária Eszter - eszterlánc - megyó- sárgafolyásnyaló hunhir fórumos meleg vagyok, utálom már, hogy a sárga folyásos meleg hunhir fórumos Korponai gyöngy, Má-risssská mindig olyan rohadtul büdös. Támogatást is keveset fizet. Nem tűröm, hogy lenyomjátok a hunhir.info fórum melegének madera Tibim buzis verseit és fenomenális szopásművészetét. Briliáns szopásművészetét én is gyakorlom.
Ha kell ezerszer is felrakom!
Éljen a hunhir fórumos melegség

Mottóm:
"Faszom áll s epedve nézem,
Bizsereg a forró meleg énem.
Orgia után, fáradtan ledőlök,
Nemes faszokról szépeket regölök."

"rút ki patakom)))))))))

Én miskolc zsidó szülötte, tatabánya átka, s dublin színes virága madera Tibi , leánykás szerénységgel a melegségre esküszöm:-))

madera, Szabó Tibor hunhir fórumos főköcsög, fenomenális szopásművészete:

madera tanácsai: Szopok, de csak gyengéden..:-))

Métám – ez ő, dől elém gecid.-)

Leszopni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok férfitársam nem értékeli, hogy ez milyen csodás tud lenni.
Ennek az az oka, hogy nem tudják, hogyan kell helyesen csinálni, így aztán tényleg nem lesz szórakoztató a dolog. Mert ha rosszul csinálják, akkor a fiú nem fogj


2014.09.05. 21:34 Idézet
Sziasztok. A max a zsarut szeretnem megnezni de csak a 2.evadot. Elore is koszi.

2013.08.02. 21:53 Idézet

Üdv,

Tud valaki segíteni?: hogyan lehet innen letölteni? Köszönöm a(z esetleges) segítséget.

 


2013.06.17. 10:46 Idézet

Sziasztok!

Mikor lehet innen letölteni mert engem nagyon érdeklene az Első szerelem meg a Milagros című sorozat.

Előre is köszönöm!


2012.01.25. 11:48 Idézet

szeretném megkérdezni, hogy erről az oldalról mikor lehet végre letölteni?

előre is köszi!


2012.01.11. 10:22 Idézet

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet letölteni erröl az oldalrol?


2011.12.18. 09:40 Idézet
muris

március végétőőőőől


2010.12.10 10:11
beny

„Sziasztok!

Tudja valaki, hogy az Amynek ítélve sorozat honnan tölthető le. http://sorozatokingyen.org/page.php?253

Ez a link megszűnt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2011.11.26. 11:46 Idézet
szarity buzi köcsögök

 

joe_r ma 11:21 | Válasz | #12
 
Isten áldja a buzit, a világ minden táján! Amióta élek, azóta élem a köcsögséget, nézem a seggeket, és mindent érzek. Nagy zsírtokám és a szemem alatti alkesz karikák jelzik kalandos életutamat a meleg világban)))) Talán most hülye köcsögnek nézel, de igazak az érzéseim, és ebben sosem hazudnék )))) Csak hallgasd meg egyszer Freeze-t, egy igazi főköcsögöt, hogy milyen áhítattal tud beszélni a buziságról. Amikor egy ilyen, hozzáértő valaki a buzulásról beszél, amikor felteszi a kicsi meleg mancsát a magasba, olyan érzésem van: ISMERLEK BUZIKÁM! És ezen a Gaga videón szakadt meg a meleg szívem. Mi staritysek a diszkrét férfidolgok mellett kampányolunk! )))
 
A szarity buzik köre ))) Ahol a nyilvánosság számít! )))) Szevasz maresz főköcsög! Láttam hogy ráugrottál a guberálósra, a mexikánó zolira. Hátulról betámadtad a lukát. Nem szép dolog ennyire liberálisnak lenni! Olyan vagy, mint egy köcsögpáva, akinek a seggébe egy esernyőt dugtak és folyton azt tárogatja-nyitogatja a világnak! A köcsögök téged is anyád és a kutyád hátán fognak megbaszni. Legalul a kutya, anyád meg a hátát nyomja ))) A kutyus jár a legrosszabbul szerintem. Vaúúúú! Fussál, mert jön Bözsi, a román beste ))) Mexikói Zolika a szűzbuzi is ott lébecol. Teljes a köcsöglétszám )))
 
wháá, maresz vigyori főfasz a nap sztárja a főoldalon! a segglukvadász ismét mozgásban!))))) láttam, már megint moderált! nyomja a joystick gombját! ijjú.... megköcsögöltem! ))))) Freeze, maresz és ZTM. Ti is élitek és éltetitek a melegséget )))) A legjobb trió vagytok, akiket a buzivilág valaha is látott. a leszopás olimpián tiétek lenne az érem. maresz különösen nyomul. Neki érik a felső dobogó, az arany szerszámmal, a fődíjjal!
 
CHRISTÓKA BESZOPTA A NAGYFASZT, JÓL LENYAKALTA, ÚGY LÁTOM, JÓL LÁTOM )))))  Elloptad a képem Christo szaros! Ebből bizony kúrva nagy gond lesz! Rihefos leszel és szopós ))) Így lopkodj máskor képet, te tetű ribanc! Mi a faszé loptad el azt a képed. Biztos aszitted, te vagy a Wonder Woman. Lószar vatte! Vigyázzál velem kurvapofa. Én az a típus vagyok, aki a privát képet is kiteszi ide! Apropó, arról nincs kép, ahogy Lois Lane-t abúzálják a különlegesen képzett szarity vallatónők? Mondjuk bekenik mézzel, aztán lenyalják róla, vagy valami ilyesmi? 
 
Itt a kurva, hol a kurva? Banyafejű rébékek a szarity fórumon )))) Azt írják a meleg hozzáértők, hogy bevizsgálták a starity köcsögség mértékét a GAYDAR-on! Ami egy köcsögség kutató berendezés! Az meg kijelezte, hogy jókora az ottani buziság foka, a top tízbe van! Horgas orrú banyákok gyűjtőhelye a szarity fórum )))) Idenézzél bászki )))) Ez a Candee rűhe az ettyik fő banyesz ))))
 
Jennyfer Lawliett ma 17:01 | Válasz | #7
 
Magamat nőnek álcázva voltam rajta a szarity fórumon ))) Álruhában szereztem infókat és képeket a buzikról ))) Nagyon bejött, jó taktika )))) Mától tövig bekapják a basszájba fórum buzik ))) csípőig beszopó kurva szarok is vannak ott)))) nekem csípőprotézis kellett a végére. Candee Sweet a titkos favorit. Jó szar tátogós és még illegeti-billegeti is magát. pfúj ez mekkora cigányrébe ))))
 
Juanita 2011. júl. 11. 02:39 | Válasz | #22
 
Ez osztán a buzitanya))) Erre az oldalra a Bíbör fívör alapján találtam rá))) Nomeg az is sokat segített, hogy beírtam a keresőmbe (alta vizsla), hogy holvannak szűzike gyíkok és buzi kurvások, erre megjelent hogy Szarity ))) Oszt egyből ott figyeltem az öcsi pöcsik és a leszbi buzisok között ))) valaki fékezze meg ezeket a veszett buzikat mer lepippantják a világot!
 
Darth Ejaculous 2011. júl. 07. 00:22 | Válasz | #34
 
Szevasz Balika, Fagyott Faszú Főköcsög (faszliteráció)!!! Szopsz majd mint a kisbárány! És jól be is szarsz közbe! )))) Sorra ismerkedünk meg a sok köcsöggel ))) Faszunk megrezzen minden egyes új felfedezésnél! ))) Közel van, már dereng a homárok háborúja! )))) Komoly harc lesz! Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy lássuk a kimenetelét! Nagy szétkúrt seggek és huncut faszok fognak szállni a levegőben! 
 
Feltörték a szaritys levéllistákat ))) Románcigány hekkerek szerezték meg a belső információkat )))) A levélkékbe is a meleg orgiák találkáiról van szó )))) Látom fogynak a készletek. Elfogyóban a farok pálca és most a megmaradóval kénytelenek varázsolni )))) Lealfáztam Freeze-t))))))) Krisztó a főnök. Derékig leszopott a cigó ribi )))) Utána már Wonder faszúnak neveztem magam. Otthagytam a szarfórumot még áprilisba. Több képet nem fog lenyúlni tőlem a baszott bimbó. Csak a leszbi buzerátorok képét lophatja a gennygóc picsa. Hernyó Krisztó cigány bula )))
 
Ott őrjöng Bözsi Baszi a fagyottfasz szarity fórumán. Tök egyedül! Aljas román vénaboszi! Se unokája se barátja. 1000 éve nem kefélték meg a picsáját. Anno is csak a kutya dög tette meg. Oszt mán tejjesen becsavarodott a vén wikkake bukkake buksza! )))) Nyihihihihi )))))) joe-r alkeszjózsi akarta faszra venni. Neki se sikerült! Pedig még felcsattogott Banyaföldre is. A legjobb mégis a Numkolosszus))) Igazi NDK úszónő típusú leszbi lehet. Szívesen beszorulnék a sonkáinak közibe ))) Ilyen dagatt numkoleszbik vannak ))))
 
Candee Szar ma 12:11 | Válasz | #4556
 
Candee Sweetszar beszarátor vagyok ))) Akkora ringyaja lettem a nagyvilágnak, h engem mostanában meg lehet venni kilóra! )))) A hobbijaim közé sorolhatom, a szertornát, amit mi csak lánytornának nevezünk))) Mi a fórumon Krisztókával így leszbuzulunk )))) Nem kérek az utálkozós leveleitekből, tisztában vagyok vele, hogy csökött hangyászfejű rasnyaság vagyok, nem kell a felvilágosításod!)))Bözsi drágám, én is vonzódom a leszbi buzikhoz. Hallottam, hogy te is ebbe a kasztba tartozol. Hííí. Terjed a fajtánk. Húgyos banyákok vagyunk )))))
 
ToTo 2011.07.11. 22:52 17:24 | Válasz | #1134
 
Áhh, fogalmam sincs, miért buzulok vissza mindig ide :-)))) Alig emlékszem valamire, csak homokos nikkekre meg izgalommal átköcsögölt éjszakákra :-)))) Csak éjszakánként találkoztam veletek, sőt nappal egészen mások voltak a segg-viszonyok... Mégis...vissza-visszanézek a csillogó fenekekre. Ahogy rágondolok a buziságra, újra meg újra elfog a nosztalgia. Szóval ide fogok járni életem végéig, legalábbis félévente egyszer köcsögölni, az tutti :-)
 
Szar lett itt minden! ma 00:08 | Válasz | #22 
 
Nem kenyerem a káromkodás, de a szarity buzik igazán elmehetnek a nagy kékeres méteres halál faszáháhára! ))) Baszki Krisztóka, egy suvickos cigánylédi vagy! Azért a faszommal megkínálnám eltátott szádat. Nem fogsz újat mutatni. Leszopott engem már mindenféle kétes, indifferens létű, meleg buzi meg zsidó rongy... Voltak vagy ezren. Még egy mocsadékot a faszomra venni nem nagyügy )))
 
maresz 2011.06.11. | Válasz | #412
 
Még nem jutottam jó minőségű farost lemezhez ))) De amint jó farháthoz jutok, egyből neki buzulódok ))) Dugom a szellemharcosokat és az álomharcosokat. Közbe pedig, szellemkutyát baszok. Vaúúú, Nellikém! 
 
támadnak a zöldfülüek! ma 00:28 | Válasz | #23
 
Baszki, te krisztó csibeszar. Te is a farok leszopást hirdeted és demonstrálod. Állítólag egy Wonder Woman kép miatt kaptad be a faszost. Sok mindenért járt már "bré bekapi" a népeknek, de ilyenért még sose. Úttörő vagy ebbe! Ezt a Krisztót bárki kúrhattya orrba-szájba. Ennek nem lehetnek porontyai! Olyan, mintha műgumi picsát basznának ))) 
 
ZanessaFruit ma 00:30 | Válasz | #24
 
A Köllő Hermina Krisztószar egy lopós kurva, nincs egy saját képe se! Ringyószar! )))) A sok vakolat alatt egy echte dzsipó rejtőzik. Fehérre vakolja magát, de igazi valójában barna, mint a suvickos cipőkrémes mocskok! lapítasz mi, KRISZTÓ CENZOR, a Palicki képemet meg törlöd! ILYEN AZ, AMIKOR BEDES ROMÁNOK MEG BUZZY IDIÓTÁK HATALMAT KAPNAK! De elnyered a jutalmad ))))) Látszik, hogy rejtegeted a valódi származásodat, te dzsipszi szuka! Vakolod azt a szarfejedet, közbe meg szaros színű vagy, mint a többi rumánykó czigánykó! Nem ugrálnék a helyedben, te kis bedesromán! Ráadásként az apád faszával moderálsz. Azt nyomkodod, miközben a képet ellopod )))) Ríszeg komcsigány apád pilimpőjén a metélt karimáját  ))))))) Fasz szuka fejed elterjed a neten. Minden starity kép le van mentve és csak idő kérdése, mikor derülnek ki a többiekről is a buzisságok! Remélem tanulnak a leckéből. Meghekkeltem mindenetek. Most táncolok egyet mint Blondie, az arab láncos rucimban. Vanessa Nudika a hackerek egyik legjobbja!
 
Belieber97 ma 00:35 | Válasz | #25
 
Híjj! Ezek a buzi öreg csirkék mindenhol ott támolyognak )))A Sally Sparrow nevű förmedvényt állítólag valami negyvenes öreg szar bassza )))) 
Bözsin is látszik, hogy nem ma barnult az istenadta. Cynthia leszbiszar elmerült a Candee légycsapó pinályában, Freezenek meg a cápa vacogott rá a faszára )))) Hát nemtom én tavaly télen még hasszelhoff pószterrel fűtöttem, de most mareszéval fogok ))) prézli és szavy ringyók is itt pörögnek a méltóságos farkamon)))) húúúúú ilyen a szarity fórum élet )))
 
El Mexicano alköcsög tegnap 17:24 | Válasz | #223
 
Hörr! Hörr! Ha Thalijjával baszhatnék! Ehhem, az utóbbi időben tök homérosz lettem! ))) Művészet szinten kezelem a buziságot. Csak művészi ambíciókkal szabad hozzányúlni a témához, vagy ne is légy búza )))) Csak akkor érdemes belevágni, ha mindig kihozod magadból a legjobbat és legbuzisabbat ))) Sokra vittem a segg szakmában ))) Eleinte nem nagyon értettem a buzisághoz, de később rájöttem hogyan is működik ))) Friesl Balika Buzika kaptatott rá a burkusra, ő vette először elő tiszta kibaszásból )))) Álmomban sem gondoltam, hogy én ennyire jól elleszek ezzel a faszocskával )))) Nagyon fincsi, csak borzasztóan megfagyott)))) Mosolyoghattok ám, de én nem nézek le senkit. Minél többféle buzival ismerkedek, így próbálom szélesíteni a látókörömet. Néha viszont az olcsó, minősítetlen köcsögségek kikergetnek a világból! ))))
 
Freeze Balika Főköcsög ma 01:23 | Válasz | #245
 
A Mexikánó szűzi pöcsit még évekkel korábbról ismerem az RTL szófosodájából ))) Ott is folyton a Guberálós Thalijjára verte a kis uborkáját ))) Steve Carell sehol sincs hozzá képest ))) Ő az igazi negyvenéves szűz öcsike )) Maresz főköcsög meg olyan tettre készen vigyorog, mintha máris seggbe akarná támadni az öreg husit )))) Közel a dugihuzi, a seggbekuki )))) Hihihi. maresz vigyorától máris feláll nekem. Láttán bekapcsolom a CAPS COCK-ot. nagybötűs faszos kell hozzá)))) Seggét bevenném, mint az egri várat a török Ezel... Azután elszopogatnám kukiját, mint a kocka cucojkát )))
 
ZTM El Mexicano  01:34 | Válasz | #246
 
Balikám! Ez kellett nekem estére, egy jó leesés az ágyról a seggbe támadás miatt ))) Köszönöm hogy gyengéden felhívtad a figyelmemet a segg-hatalomra, a segg-erőre és hasonló nagyformátumú buzis képességekre! Ezentúl fejleszteni fogom ezirányú eszközeim és mindent megteszek, hogy a seggek ura lehessek! )))) Te is éld világod és járd utadat barátom! )))
 
maresz 2011. júl. 07. 10:21 | Válasz | #33
 
Jó szopós digó vagy Zolikám )))) nyelvész tudományod mások faszkarimáinak a nyalogatásában merül ki )))) Belevaló köcsög vagy, igazi példaképe a kezdő homóknak! 
Ha a köcsögséget nem táplálják, elhullik... Ezért kellenek mindig friss segglovaglók, akik új színt tudnak vinni a témába ))) Így fajunk örökké fennmarad ))) Én is megmelegedtem, most így hirtelenjébe )))) Híjj, a szarity melegség )))) Mindig is attól féltem, hogy a vigyorgásom alapján rájönnek; seggkúrós bugyant köcsög vagyok! ))) Most már nem titkolhatom ))) Buzinak születtem, így is fogok élni ))))) Mindent leszopok, még az ajtókilincset is ))) Hívjál vagy írjál! )))
 
Holly Keller 2011. júl. 07. 10:39 | Válasz | #36
 
Gratula maresz! Igazi homokzsákká avanzsálódtál! A vigyori köcsögséget pont rád szabták! A ZTM is csak a férfi ánuszt bújja! Az a terepe. Ez egy "buzzyboy" szerintem! Hja, a ZTM Zoli főköcsög! Úgy hírlik, hogy egész életedben Thalijjára verted, az évek meg közben elszálltak feletted! Úgy maradtál negyven évesen baszatlanul és még mindig a Guberálós Marijjára húzogattad az egér pöcsikét! Szar életút lehetett, ennyi év alatt semmit se baszni, azután pedig megbuzulódni és odakerülni maresz vigyori főfasz farkincája elé! Még a buziságot is túlkorosan fedezted fel. Dilinyattos vagy te. Szíjjon le téged a tetves rabló Mari néni! 
 
ipfaszmannickman 2011.06.12. | Válasz | #415
 
Nem csodálom hogy drogos köcsögkancsó lett a Mexikánóból. Valódi bukszaszájú ))) 41 éves, oszt se kurvája, se pujája. Évtizedekig csak a Thallijára való matyi ment. A két főbuzi, maresz és frezee jól benyomta neki. Most bosszúból elkapta az én seggem is. Ezek a szarity fórumos buzik a hátsó bejáraton
át érkeznek. A freeze főfőköcsög meg a többi silány. A leszbi szarok se semmik. Azt halottam, hogy kutyával is próbálkozott az örzsébetvárosi savanyú pofájú bözsi ribanc rém! Krisztószarra meg a fekete csődört is rávezette. Jó ezt a sok buzult faszt meg leszboszi szukát röhögni!
 
tényleg nagyon jó kettős. a vigyori Maresz kuglifej meg a szűzike Zoca. ők a mostani kedvenc köcsög párosom ))) Thalijja meg csak lesi, mekkora szopás bajnokságot művelnek a nyelvész főbuzik )))) A spanyolcigány imádó Mexikánó régen RTL meleg volt, majd áthelyezte a telephelyét a szarityra. Ott még nagyobb buzivá lett, mivel sokkal több seggdugóra talált )))) maresz, Frezee és egyéb köcsögök részéről nagy beavatásban részesült. Olyan mint a Májli. A mikrofont leváltotta jó nagy faszokra ))) Én már csak undorral nézek vissza oda. Megutáltam látni, hogy elterjedtek a köcsög buzik ))) 
 
Freeze a buzulódás tengerében fuldoklik, de joe_r-nél rendszeresen láttam, igaz tíz percekre és morcosan )))) Murci morci buzika )))) Az övé az a segg amit ünnepnapokon nézek, nem egy szaros nyári kedden, nem méltó hozzá, úgyhogy ma is kimarad! )))) joe_r viszont nagyon prosztó homárnak láccik, szerintem hajlesz-alkesz és hobószexuális. Nagyon kiéhezettnek kellene lennem ahhoz, hogy egy ennyire ótvar buzinak bedugjam )))) Várok vele, elteszem ínségesebb időkre ))))) Ipmaskman a sugárkezeléstől lett főmeleg ))) Azóta vegyvédelmi ruhájában éget rőtvörös fasza ))) Hjja, ezek tényleg mind eladták magukat a homárságnak )))) 
 
Ideje volt megküzdeni a fórum tulajokkal! A hímnős buzikat már letudtuk. Fagyottfaszú Balika, vigyori faszmaresz, szűzi Mexikánó, joe_r hajleszjózsi bebaszott. Azok már a levesbe vannak. A wicca boszit, a képlopó ringyó Krisztófost meg a Candee hangyász sün pofát kéne még kivágni!
 
Ez a sztarity fasz ápolás már minden határt átlép, nálam! Ez megérte, hogy felraktad. A Freeze buzi meg csak töltesse a hátsóját! Biztos nincs szorulása. Azt írja egy tokodi barátom, aki járatos a témában, hogy a Balázska valószínűleg csövestől rágja a kukoricát! Mert a töködiek is így, rágják! 
 
És ekkor ezek a mocskok rájönnek, hogy amitől évekig féltek, ma elérkezett! A zöldfülüek bosszúja! Baszott jó! Beírod a gúggyólba a faszfejek nevét és a faszfej buziságot fogja kiadni! Aztakurváját! Gúgöl a fegyverem! Ügyes voltam, jól dolgoztam! Félő, hogy ez a szarity buzi köcsögség már világszerte híres lesz! Vigyük fel a külföldi oldalakra is! )))))
 
Többet nem szövegelek, hagyom, hogy a seggek beszéljenek )))))
 
Terjesztik: az új buzik a páston!
 
Bessie a beste Örzsi Bözsi, Ipfaszmannick atomenergiával fűtött vegyvédelmi meleg, Zoli, a baszatlanka aggszűz Mexikánó és a többi leszbi meg köcsög férfi melegek ))) 
 
Ők azok: a7xforever, Candies, AmyVie, Twilight6, fashionbébíí, thunderbird, hana001, Hugii 570, DisneyFans, nOmiee, kriszti03, anna21, fanni9708, BaByGaGa, Fanni00, Catherine, Alex 1992, Dancsyy97, Holly Keller, chrisBrown14, amy92, regimonster, starxxx, Lottííí, Em31, kateblock, keiiko, adry1415, Kelly, Charmed and Dangerous, Ronetta001, Mizi, coke., dóóra, Alexiss, zsófi1997, twilightgirl0910, kriszti145, Clairy, Adri98, An_d_a, Zsife, Daniela3, itsQuinn, adommyfandenagyon, Selena22, EscalusNightray, Karina197, cukorbogyo, littlecarter, Victorie, Cierdurus, Maggie, Empress, Sellycica, ciccmicc44, MycySmiley, goldman, Sugarbabes, Perlita, Nashine, olsenfan.., Lorita001, LittleVampire, Wieber., janet7, EmilyTaylor, UnhappyMeals, BunnyGirl, zombeeStar, rolllllleee, Peace_Devil boy, fanni1998, PetSal, LULUPeas, Lucy-chan, Heetella, Rap4ever8, June15, nklaudia98, patrícia4, Mendys, prézli, Szancsu, Johinna, Mia, DreamerGirl, Zsaniii, xilence, Nana_77, zavodni, Kiyla, Cascadaa, meli1985, nothingcanstopme, vampiregomez, VastagTamásfan, Porcicca, LadyReka, NikiBlack, rebecca, sparksfly, anonymka, CandUs, Christinna, Berni110, Rihannna, Paparazzy, Genevieve, Rékakroki72, Hollywood^^, xoxo XD XP xoxo, diuss02, Kramisha, Kattah, Kiraac, itsmekaylie, Marietta96, RockAngel, Sanoma, Riri,Avrilfan
 
 
starity maresz macesz köcsög: 
 
http://starity.hu/profil/1205-maresz/ 
 
El Mexikánó negyvenes szűzike alköcsög: 
 
http://starity.hu/profil/20144-el-mexicano/ 
 
Freeze moderációs köcsög (Fagyott Faszú Főköcsög - faszliteráció)
 
http://starity.hu/profil/1-freeze/
 
Mert a köcsögségen csak... mosolyog a Viktória ! ))))

2011.11.26. 11:46 Idézet
szarity buzi köcsögök

 

További jó buzulást, farok-öltögetést mindenkinek, és kívánom, hogy még sokáig fennmaradjon ez a seggfórum! "
 
Ha valaki rosszat akar rólam írni vagy nekem ír az inkább tartsa meg a fejbetoszott kolossssvári anyjának! Mert nem akarok abba elfáradni, elég nekem ha a tanulástól és a sulitól elfáradok, nemhogy ilyen hülye buzik meg lezbi csitrik még írjanak nekem marhaságokat!! Minden! Nincs kivétel MINDEN BUZI EMBER egy kalap szar! Mert a seggek is azok! Legfeljebb a retardáltak élvezik a segg baszást! Evvan!
 
Krisztószar, szopjálle! Ha kétszer szopsz, akkor depláne!
 
Azért jöttem ide a szájbaszart kis fórumotokra, hogy lenyomjalak titeket nagy lóóóméretű szerszámom alá. Csak nyűgjetek meg nyögjetek a faszom alatt, gyerekek ))) Tudjátok, a magamfajta nyugdíjasok életünk alkonyán így mulatunk a fiatalabb zsidó meg cigó libákkal ))))
 
Hú ez a Maresz jó nagy buzi! Thalijja mesélte, hogy a guberálósok szétdugták a seggét és a fütyik kiverték a kis köcsög fogait. Olyan kis pösze ez a Marecc :-) Én csak tudom! :-))) 
 
Buzi belháború bontakozott ki a fórumon. Ma már azok ellen is harcolnak, akiknek pár napja még a seggét dugták. Ezt már nem tudom követni))) Még két szem és még két farok kellene hogy lekövessem ))) Nagy párbajozás, faszkardozás volt itt legutóbb. A vétlen heterók megpróbáltak kitérni a harcos buzik útjából)) Néhányan el tudtak futni, de sokaknak nem volt ilyen szerencséjje))) Mentem a heterókat a fáról, mert még lerángatják őket a buzik )))) Bokáig álló faszokban gázolok az utcákon. A tegnapi buziháború nyoma. Sokaké letört ))))
 
Maresz sokáig roncsi lett,mer kedvenc köcsögét a Guberálós Zolijját elhalászták előle. Rajtavesztett a lukon. Most megtalálta magának a hobójózsit, de ez nem az igazi ))) A régi thalijjás köcsögség volt a valódi! ))))
 
Kissé le vatty maradva pár fényévvel. ZTM már jóval azelőtt homérosz lett! Az ógörög fürdőzésben találta meg önmagát. Ott nem is tudná lemosni magáról a "buzulás" vádjait! 
 
Ennyi barmot egy rakáson!! Ilyen idióta embereket! Tiltsanak ki de megmondom akkor is a véleményemet! CHRISTO CIGÓ LEOBOÁZHAT, JÓ HOSSZAMENTÉN!
 
Itt vannak a mocskos és feslett ribanc szarkúrvák ezerrel, banyeg!
 
 
Lenyalhacc, Szaró Szparó zsidóribkó! Továbbra is éljen Selena Gomez meg Karen Gillan! Szarrá szopattatom az egész kompániát! Hüjje szarity kurvái, höhö!
 
Bizony ám, igaz ám, a szarity buzulmány )))) Imádom a szarity fórumozók új buzis képeit. Olyan kiválóan köcsögök ))) A gyönyör kapuja titeket, a hátsó végen vár )))) Ami ott zajlik, bebaszik! ))))
 
Hüjje buzik! Ezek igazán elcsúsztak, mint kacsa a foson! A kendekről jól lerángatták a gatyát. Fú, ezek mekkorát eltanyáztak. Ordenáré buzibukás az egész minden szinten! ))) 
 
Egykor jóságos ELENA voltam, de most gonosz KETRIN vagyok ))))
 
Úgy hírlik, nagy kedvenceid a szarity fórum köcsögök, a zsengefaszúak! Nekem is bejön a melegségük! ))))
 
 
[img]http://kepfeltoltes.hu/111121/szaritymelegbuli_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
[img]http://kepfeltoltes.hu/111018/krisztovampire_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
[img]http://kepfeltoltes.hu/111018/maresz-joer_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
[img]http://kepfeltoltes.hu/111018/christo-cock_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
 
Na, gondoltam indítok egy témát a szarity főbuzikról)))) Ezenkívül szeretem azt, aki Plitz Husi topicot indított. Elképesztő, hogy mik bukkannak fel a múltból )))))) Csutkán odabaszkodtam a varnyú szarity buziknak! Ezek rébékek! ))) Mozgassátok a bábokat)))) Legyen a vető forgásba, hogy a "pocketpofi" mindig foglalkoztatva legyen)))) A buziság már átlépte az álomhatárt! ))) Ma lesz a nagy köcsögölő-ötödölő találka Ipfaszman és Balika között. Most csókol be a fagyjancsi buzikának )))) Szép lesz amikor együtt fognak felvonulni )))) Még nem döntöttem el, hogy a maresz és ZTM buzipáros a köcsögebbik, vagy az Ipfaszman-Freeze kettős. Nyalják egymás seggét és hízelegnek egymásnak. Komcsi mindnégy ))) Fasztuggya hogy az elvtelen seggnyalás okozhat-e rekedtséget, de ez a fagyott főköcsög egészen beleizzadt, belerekedt a feladatba! ))))
 
Elloptam pár képet ))) Gondoltam jól jöhet )))) Ez a hirdetés full buzis és kicsit meleg! )))) 
 
"Ameddig ez a köcsög fórum létezik... Addig mindaz, amit valaha is egy buzi vallott és igaznak tartott, többszáz seggbaszással önmagának igazolt, a miénk marad!"
 

2010.02.04 20:38
ada

„http://sorozatokingyen.5mp.eu

http://sorozatokingyen.magyarorszagra.hu

 

270 sorozat ingyen letölthető


2008.02.17 17:42
null

2011.11.14. 16:42 Idézet

A hatalmas Főköcsög madera király üzenete: Az üzenet.................... ..............merjetek buzik lenni!.-)))

(másolat)

Szétcseszték a hunhir fórumát.A buzik utolsó mentsvárát leamortizálták. rút ki patakom))))

Bocsánatot kérek. :)

Bátran dobtam a kisbuzi doonkers képköcsög Petrényi Weisz Szebasztiánt a hunhir.infó moderátor babámért.:-))) Pistikém a vén öreg tetkós kirkó spííííler spíííííí, a csillagokat is lerúgja. :-))) Én kérem csak a melegség miatt aggódom és bátorkodom szólni! Mer a melegség a köcsögség álma, mindent kibír:-))) Nekem a melegség az életem. .-))) Most a jobbradikal blog és a hunhir fórum melegsége a legforróbb. A köcsögség a melegség álma. :) Én felvállalom a forró érzéseket. Szivike babám keress, találj rám, a hunhir.infó fórum levelezőjébe! Szabó Tibor (madera) országos főköcsög Nem engedünk a szivárvány álmokból! Felfogunk vonulni! A Szivárvány Misszió Alapítvány, illetve több meleg szervezet - a Dél-alföldi Meleg Baráti Kör, a Friss Gondolat Ifjúsági Egyesület, a Háttér Társaság a Melegekért, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar LMBT Szövetség és a Szimpozion Egyesület. Vezetésemmel és a váci Gábor Csaba csabex alköcsög vezetésével, megkezdjük a harcot a Buzivadászok ellen! Életünk a meleg értékek megvédése! :-))) Szabó Tibor (madera) országos főköcsög ****** bővítve ****** Ki kicsoda? - segédlet a cikkekben említettekről.:) Így még buzit, buzikat, soha sem aláztak le, mint ezeket a hunhir.info fórumos köcsögöket! http://prohungaria.ning.com/profile/Keszi rút ki patakom csoki Tibi)))))))))))) éljen a fórumos melegség!)))))))))) Lófasztot, te panel profi. Látom beroncsiztál mucus ?????????? Én vagyok madera buzis öccse, nekezgyél velem baszki))))) http://egyamagyar.ning.com/profile/SzaboTibor Szabó Tibor (madera) vazze így még buzit nem aláztak le mint ezt a Szabó Tibor madera nevű aberrált miskolc-tatabánya-áldublin köcsögöt.:-)))ezen a csótányon és köcsögein röhög már az egész net:)baszki ez a bőseggű buzi lett a szivárvány világ legostobább főköcsöge.))))bármelyik portálra, fórumra feljön ez a buzi,már mindenki dől a röhögéstől)))))azt még elképzelni se tudom,ahogy iciri-piciri faszát rángatva elindult Tokod büszke városába.:-)))biztos szóltak a harangok is)))))))a röhögéstől padlót fogott minden nála okosabb)))) mi is történt?megfizettek okos emberek egy ostoba hunhires köcsögnek és bunkó fórumos barátainak!:-)))sok a sárga földig szétalázott cigányzsidó társa már eltűnt a netről.))))szégyenükbe,magukba fordulva,összetörve,megalázva,lejáratva tengetik szánalmas életüket!a buzi madera kódorog még csendes magányába,piciri faszát rázva))))))))megtámadtak ezek a csótányok mindenkit,akit rossz szimatuk a vak szemeik elé vezérelt)))mennyi ártatlan embernek okoztak kellemetlenséget és fájdalmat!most ezek a pondrók kapták vissza azt,amit érdemeltek! erről a féreg társaságról már,mindenki tudja,hogy mit képviselnek és mi az a melegség! a főköcsög legkedvesebb versével búcsúzunk, a térdünket csapkodva,röhögve! Üdvözlet Tokodról! rút ki patakom)))))))) Útban Tokod felé..... Mesélj már barátom, ó mesélj a Tiborról, mondj hírt, a buzi maderáról a hatalmas köcsög királyról. Hol s merre kószál a buzik királya? Hírlik, hogy útban van Tokodra, iciri-piciri faszával, az alköcsög váci, Gábor csabex Csabával! csabex hátsója majmosan fényes, az iciri-piciri faszokra igen kényes. Megszokta ő már a hatalmas dákókat, csak azoktól fújtat s nyög, nagyokat! Mond csabex meleg testvírem, száll e az én meleg hírem? Igen királyom már mindenki tudja, madera királynak Tokodra visz útja. Ó, óh, hohó tokodi pórnép, meneküljetek ha féltitek seggetek! Itt jövünk már a kertek alatt, már látom a fényes seggeket. Szólnak a harangok Tokod városában, jön a buzik hatalmas királya, a melegség maderája. Buzis verseit büszkén szavalja, közben piciri faszát csattogtatja, menekül már Tokod, apraja s naggya! maderát, senki sem fogadja! Hunhires fórumköcsögökön röhög már a net. Nemzeti legények java ott fent. Csúzlis te átok fajta, szól madera s szavait nem válogatja. Szétkurtad a fórrumot a melegségem várát, elüldözted szívem meleg virágát! Csúzlis te, nemzeti látnok egyszer vissza vágok! Addig is szálljon reád, meleg átok! madera hunhires főköcsög 2011.01.03.(faszodrom) A rút kis faszom látom, láz ó, hajt, ím hímvesszőm rőt-szín, ízes meleg geci simítja, hoz álmot, álmokat a köcsögség, a fartúrás, a melegség álma. (faszodrom) Üdv.: madera főköcsög (By baszki) (megyó-eszterlánc Faragó Mária Eszter) (kiskanca - Hosszu Kinga) (nagykanca Katalin - Hosszu Györgyné) (gyöngy-Korponai Mária) (csabex-Gábor Csaba Vác) (madera-Szabó Tibor) (Keszi Boglár- Szabó Ildikó Viktória) (LE-Lipcsei sittes cigók által seggbevágott Zoltán) (iusstrictum-Tóth Béla) (boran - Boros Antal) (románbozgorszukakurva - Jakab Anna) (cigókorcstescóskurva -Sárossy Judyth) (empiroqkrit- Petrényi Szebasztián) (buzilackópatikus-Ördög László) Ugye, hogy csak tróger vagy, idióta! muhahahahaha)))bruhahahahaha)hihihihi))))nyihihihi))))hehehehehehe))))))vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú hüjje buzik! másolat/möm sgfórum Meleg találkozó a hunhir fórum levelezőjébe: keresd madera főköcsögöt és a szivárvány nőket: gyöngy-Korponai Mária (sárgafolyásos bula) korponai_m@freemail.hu Keszi- Szabó Ildikó (bábolnai bolsi párttitkár faszából lövelt libsi kurva) keszi.boglar@gmail.com Kanca- Hosszu Györgyné Katalin (baszna mint az állat, oly ronda ezért nincs kivel) sickler@hotmail.com megyó-Faragó Mária Eszter (gyöngy sárgafolyásának pijjás nyalója) eszter@open-szeftver.hu farago@open-szoftver.hu ÉLETÜNK, A MELEGSÉG! Támogassátok a Kirkó családot! Kizárólag PAYPAL számlán!(neva) Faragó Mária Eszter - eszterlánc - megyó- sárgafolyásnyaló hunhir fórumos meleg vagyok, utálom már, hogy a sárga folyásos meleg hunhir fórumos Korponai gyöngy, Má-risssská mindig olyan rohadtul büdös. Támogatást is keveset fizet. Nem tűröm, hogy lenyomjátok a hunhir.info fórum melegének madera Tibim buzis verseit és fenomenális szopásművészetét. Briliáns szopásművészetét én is gyakorlom. Ha kell ezerszer is felrakom! Éljen a hunhir fórumos melegség Mottóm: "Faszom áll s epedve nézem, Bizsereg a forró meleg énem. Orgia után, fáradtan ledőlök, Nemes faszokról szépeket regölök." "rút ki patakom))))))))) Én miskolc zsidó szülötte, tatabánya átka, s dublin színes virága madera Tibi , leánykás szerénységgel a melegségre esküszöm:-)) madera, Szabó Tibor hunhir fórumos főköcsög, fenomenális szopásművészete: madera tanácsai: Szopok, de csak gyengéden..:-)) Métám – ez ő, dől elém gecid.-) Leszopni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok férfitársam nem értékeli, hogy ez milyen csodás tud lenni. Ennek az az oka, hogy nem tudják, hogyan kell helyesen csinálni, így aztán tényleg nem lesz szórakoztató a dolog.


2011.10.13. 13:41 Idézet
Lickerman

hello!megkerdeznem hogy kostolta e mar valaki az uj hellt! nagyon szeretnem en is de kellennek eloszor velemenyek!


2011.09.06. 23:42 Idézet
krehely krisztina

hello szia mindenkinek    nagyon   szeretem   a sorozatokat   ezért is szeretném  ha  képeket  raknának  erről  a sorozatról. címe: az első  csók .  mondjuk azt se bánám ha leadnák  a  tévébe .köszönöm előre is.


2011.09.04. 16:16 Idézet

Sziasztok,miert nem lehet online nezni a szerellem osvenyeit?Mar regtul keresem segitcsen valaki hogy holl nezhetnem mega oszes reszt erre a emailre irjatok timea.mahor@azet.sk

 


2011.08.16. 12:35 Idézet
nostri

Sziasztok!

 

Az oldal bezárt ugyan, de azért remélem látogatja olyan olvasó, aki a Maffiozókat látta, letöltötte, szereti stb.

Tudja  valaki,  melyik évadban lőtte meg Tonyt a nagybátyja?

Nem régen sikerült letöltenek a sorit, és valószínű, hogy kimaradtak belőle az ezzel kapcsolatos

jelenetek...meg az is, amikor "Póli" megtudja, hogy a mamája  tulajdonképpen a nagynénje.

Szóval, ha valaki megválaszolná, nagyon örülnék.

 

Köszi.


2011.06.11. 12:31 Idézet

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy az Életképek című sorozat honnan tölthető le? Nagyon fontos lenne! 

Előre is köszi!


2011.06.05. 18:00 Idézet

Most leltem rá az oldalra, egyelőre ismerkedem vele.

Szívesen venném, ha a régi-régi Hosszú forró nyár című sorozatot újra láthatnám!

Köszönettel: Baricsani


2011.03.26. 06:53 Idézet

Lehet itt sorozatot letölteni?


2011.03.20. 08:35 Idézet

Elárulná valaki hogyan lehet ide beregiszrálni?????

Ráment már vagy két órám de állandoan valami hibát ir ki.

Lehet hogy néha bénázok  de azért ennyire nem!!


[114-95] [94-75] [74-55] [54-35] [34-15] [14-1] [Archívum]

 
A hét sorozata
Everwood
 
LOST
 
Szívek szállodája
 
Tuti gimi
 
Narancsvidék
 
Bűbájos boszorkák
 
Hetedik mennyország
 
Született feleségek
 
Szex és New York
 
Szappanoperák
 
Tini sorozatok
 
Vígjátékok
 
Magyar sorozatok
 
Orvosi sorozatok
 
.:Számláló:.
Indulás: 2005-03-17
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints