...:::Sorozatok minden mennyiségben:::...
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Queer as folk
 
Krimik,akciósorozatok
 
Sci-fi
 
Családi sorozatok
 
Kalandfilmsorozatok
 
Egyéb
 
Vendégkönyv
[111-92] [91-72] [71-52] [51-32] [31-12] [11-1] [Archívum]

2014.09.05. 21:34 Idézet
Sziasztok. A max a zsarut szeretnem megnezni de csak a 2.evadot. Elore is koszi.

2013.08.02. 21:53 Idézet

Üdv,

Tud valaki segíteni?: hogyan lehet innen letölteni? Köszönöm a(z esetleges) segítséget.

 


2013.06.17. 10:46 Idézet

Sziasztok!

Mikor lehet innen letölteni mert engem nagyon érdeklene az Első szerelem meg a Milagros című sorozat.

Előre is köszönöm!


2012.01.25. 11:48 Idézet

szeretném megkérdezni, hogy erről az oldalról mikor lehet végre letölteni?

előre is köszi!


2012.01.11. 10:22 Idézet

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet letölteni erröl az oldalrol?


2011.12.18. 09:40 Idézet
muris

március végétőőőőől


2010.12.10 10:11
beny

„Sziasztok!

Tudja valaki, hogy az Amynek ítélve sorozat honnan tölthető le. http://sorozatokingyen.org/page.php?253

Ez a link megszűnt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2011.11.26. 11:46 Idézet
szarity buzi köcsögök

 

joe_r ma 11:21 | Válasz | #12
 
Isten áldja a buzit, a világ minden táján! Amióta élek, azóta élem a köcsögséget, nézem a seggeket, és mindent érzek. Nagy zsírtokám és a szemem alatti alkesz karikák jelzik kalandos életutamat a meleg világban)))) Talán most hülye köcsögnek nézel, de igazak az érzéseim, és ebben sosem hazudnék )))) Csak hallgasd meg egyszer Freeze-t, egy igazi főköcsögöt, hogy milyen áhítattal tud beszélni a buziságról. Amikor egy ilyen, hozzáértő valaki a buzulásról beszél, amikor felteszi a kicsi meleg mancsát a magasba, olyan érzésem van: ISMERLEK BUZIKÁM! És ezen a Gaga videón szakadt meg a meleg szívem. Mi staritysek a diszkrét férfidolgok mellett kampányolunk! )))
 
A szarity buzik köre ))) Ahol a nyilvánosság számít! )))) Szevasz maresz főköcsög! Láttam hogy ráugrottál a guberálósra, a mexikánó zolira. Hátulról betámadtad a lukát. Nem szép dolog ennyire liberálisnak lenni! Olyan vagy, mint egy köcsögpáva, akinek a seggébe egy esernyőt dugtak és folyton azt tárogatja-nyitogatja a világnak! A köcsögök téged is anyád és a kutyád hátán fognak megbaszni. Legalul a kutya, anyád meg a hátát nyomja ))) A kutyus jár a legrosszabbul szerintem. Vaúúúú! Fussál, mert jön Bözsi, a román beste ))) Mexikói Zolika a szűzbuzi is ott lébecol. Teljes a köcsöglétszám )))
 
wháá, maresz vigyori főfasz a nap sztárja a főoldalon! a segglukvadász ismét mozgásban!))))) láttam, már megint moderált! nyomja a joystick gombját! ijjú.... megköcsögöltem! ))))) Freeze, maresz és ZTM. Ti is élitek és éltetitek a melegséget )))) A legjobb trió vagytok, akiket a buzivilág valaha is látott. a leszopás olimpián tiétek lenne az érem. maresz különösen nyomul. Neki érik a felső dobogó, az arany szerszámmal, a fődíjjal!
 
CHRISTÓKA BESZOPTA A NAGYFASZT, JÓL LENYAKALTA, ÚGY LÁTOM, JÓL LÁTOM )))))  Elloptad a képem Christo szaros! Ebből bizony kúrva nagy gond lesz! Rihefos leszel és szopós ))) Így lopkodj máskor képet, te tetű ribanc! Mi a faszé loptad el azt a képed. Biztos aszitted, te vagy a Wonder Woman. Lószar vatte! Vigyázzál velem kurvapofa. Én az a típus vagyok, aki a privát képet is kiteszi ide! Apropó, arról nincs kép, ahogy Lois Lane-t abúzálják a különlegesen képzett szarity vallatónők? Mondjuk bekenik mézzel, aztán lenyalják róla, vagy valami ilyesmi? 
 
Itt a kurva, hol a kurva? Banyafejű rébékek a szarity fórumon )))) Azt írják a meleg hozzáértők, hogy bevizsgálták a starity köcsögség mértékét a GAYDAR-on! Ami egy köcsögség kutató berendezés! Az meg kijelezte, hogy jókora az ottani buziság foka, a top tízbe van! Horgas orrú banyákok gyűjtőhelye a szarity fórum )))) Idenézzél bászki )))) Ez a Candee rűhe az ettyik fő banyesz ))))
 
Jennyfer Lawliett ma 17:01 | Válasz | #7
 
Magamat nőnek álcázva voltam rajta a szarity fórumon ))) Álruhában szereztem infókat és képeket a buzikról ))) Nagyon bejött, jó taktika )))) Mától tövig bekapják a basszájba fórum buzik ))) csípőig beszopó kurva szarok is vannak ott)))) nekem csípőprotézis kellett a végére. Candee Sweet a titkos favorit. Jó szar tátogós és még illegeti-billegeti is magát. pfúj ez mekkora cigányrébe ))))
 
Juanita 2011. júl. 11. 02:39 | Válasz | #22
 
Ez osztán a buzitanya))) Erre az oldalra a Bíbör fívör alapján találtam rá))) Nomeg az is sokat segített, hogy beírtam a keresőmbe (alta vizsla), hogy holvannak szűzike gyíkok és buzi kurvások, erre megjelent hogy Szarity ))) Oszt egyből ott figyeltem az öcsi pöcsik és a leszbi buzisok között ))) valaki fékezze meg ezeket a veszett buzikat mer lepippantják a világot!
 
Darth Ejaculous 2011. júl. 07. 00:22 | Válasz | #34
 
Szevasz Balika, Fagyott Faszú Főköcsög (faszliteráció)!!! Szopsz majd mint a kisbárány! És jól be is szarsz közbe! )))) Sorra ismerkedünk meg a sok köcsöggel ))) Faszunk megrezzen minden egyes új felfedezésnél! ))) Közel van, már dereng a homárok háborúja! )))) Komoly harc lesz! Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy lássuk a kimenetelét! Nagy szétkúrt seggek és huncut faszok fognak szállni a levegőben! 
 
Feltörték a szaritys levéllistákat ))) Románcigány hekkerek szerezték meg a belső információkat )))) A levélkékbe is a meleg orgiák találkáiról van szó )))) Látom fogynak a készletek. Elfogyóban a farok pálca és most a megmaradóval kénytelenek varázsolni )))) Lealfáztam Freeze-t))))))) Krisztó a főnök. Derékig leszopott a cigó ribi )))) Utána már Wonder faszúnak neveztem magam. Otthagytam a szarfórumot még áprilisba. Több képet nem fog lenyúlni tőlem a baszott bimbó. Csak a leszbi buzerátorok képét lophatja a gennygóc picsa. Hernyó Krisztó cigány bula )))
 
Ott őrjöng Bözsi Baszi a fagyottfasz szarity fórumán. Tök egyedül! Aljas román vénaboszi! Se unokája se barátja. 1000 éve nem kefélték meg a picsáját. Anno is csak a kutya dög tette meg. Oszt mán tejjesen becsavarodott a vén wikkake bukkake buksza! )))) Nyihihihihi )))))) joe-r alkeszjózsi akarta faszra venni. Neki se sikerült! Pedig még felcsattogott Banyaföldre is. A legjobb mégis a Numkolosszus))) Igazi NDK úszónő típusú leszbi lehet. Szívesen beszorulnék a sonkáinak közibe ))) Ilyen dagatt numkoleszbik vannak ))))
 
Candee Szar ma 12:11 | Válasz | #4556
 
Candee Sweetszar beszarátor vagyok ))) Akkora ringyaja lettem a nagyvilágnak, h engem mostanában meg lehet venni kilóra! )))) A hobbijaim közé sorolhatom, a szertornát, amit mi csak lánytornának nevezünk))) Mi a fórumon Krisztókával így leszbuzulunk )))) Nem kérek az utálkozós leveleitekből, tisztában vagyok vele, hogy csökött hangyászfejű rasnyaság vagyok, nem kell a felvilágosításod!)))Bözsi drágám, én is vonzódom a leszbi buzikhoz. Hallottam, hogy te is ebbe a kasztba tartozol. Hííí. Terjed a fajtánk. Húgyos banyákok vagyunk )))))
 
ToTo 2011.07.11. 22:52 17:24 | Válasz | #1134
 
Áhh, fogalmam sincs, miért buzulok vissza mindig ide :-)))) Alig emlékszem valamire, csak homokos nikkekre meg izgalommal átköcsögölt éjszakákra :-)))) Csak éjszakánként találkoztam veletek, sőt nappal egészen mások voltak a segg-viszonyok... Mégis...vissza-visszanézek a csillogó fenekekre. Ahogy rágondolok a buziságra, újra meg újra elfog a nosztalgia. Szóval ide fogok járni életem végéig, legalábbis félévente egyszer köcsögölni, az tutti :-)
 
Szar lett itt minden! ma 00:08 | Válasz | #22 
 
Nem kenyerem a káromkodás, de a szarity buzik igazán elmehetnek a nagy kékeres méteres halál faszáháhára! ))) Baszki Krisztóka, egy suvickos cigánylédi vagy! Azért a faszommal megkínálnám eltátott szádat. Nem fogsz újat mutatni. Leszopott engem már mindenféle kétes, indifferens létű, meleg buzi meg zsidó rongy... Voltak vagy ezren. Még egy mocsadékot a faszomra venni nem nagyügy )))
 
maresz 2011.06.11. | Válasz | #412
 
Még nem jutottam jó minőségű farost lemezhez ))) De amint jó farháthoz jutok, egyből neki buzulódok ))) Dugom a szellemharcosokat és az álomharcosokat. Közbe pedig, szellemkutyát baszok. Vaúúú, Nellikém! 
 
támadnak a zöldfülüek! ma 00:28 | Válasz | #23
 
Baszki, te krisztó csibeszar. Te is a farok leszopást hirdeted és demonstrálod. Állítólag egy Wonder Woman kép miatt kaptad be a faszost. Sok mindenért járt már "bré bekapi" a népeknek, de ilyenért még sose. Úttörő vagy ebbe! Ezt a Krisztót bárki kúrhattya orrba-szájba. Ennek nem lehetnek porontyai! Olyan, mintha műgumi picsát basznának ))) 
 
ZanessaFruit ma 00:30 | Válasz | #24
 
A Köllő Hermina Krisztószar egy lopós kurva, nincs egy saját képe se! Ringyószar! )))) A sok vakolat alatt egy echte dzsipó rejtőzik. Fehérre vakolja magát, de igazi valójában barna, mint a suvickos cipőkrémes mocskok! lapítasz mi, KRISZTÓ CENZOR, a Palicki képemet meg törlöd! ILYEN AZ, AMIKOR BEDES ROMÁNOK MEG BUZZY IDIÓTÁK HATALMAT KAPNAK! De elnyered a jutalmad ))))) Látszik, hogy rejtegeted a valódi származásodat, te dzsipszi szuka! Vakolod azt a szarfejedet, közbe meg szaros színű vagy, mint a többi rumánykó czigánykó! Nem ugrálnék a helyedben, te kis bedesromán! Ráadásként az apád faszával moderálsz. Azt nyomkodod, miközben a képet ellopod )))) Ríszeg komcsigány apád pilimpőjén a metélt karimáját  ))))))) Fasz szuka fejed elterjed a neten. Minden starity kép le van mentve és csak idő kérdése, mikor derülnek ki a többiekről is a buzisságok! Remélem tanulnak a leckéből. Meghekkeltem mindenetek. Most táncolok egyet mint Blondie, az arab láncos rucimban. Vanessa Nudika a hackerek egyik legjobbja!
 
Belieber97 ma 00:35 | Válasz | #25
 
Híjj! Ezek a buzi öreg csirkék mindenhol ott támolyognak )))A Sally Sparrow nevű förmedvényt állítólag valami negyvenes öreg szar bassza )))) 
Bözsin is látszik, hogy nem ma barnult az istenadta. Cynthia leszbiszar elmerült a Candee légycsapó pinályában, Freezenek meg a cápa vacogott rá a faszára )))) Hát nemtom én tavaly télen még hasszelhoff pószterrel fűtöttem, de most mareszéval fogok ))) prézli és szavy ringyók is itt pörögnek a méltóságos farkamon)))) húúúúú ilyen a szarity fórum élet )))
 
El Mexicano alköcsög tegnap 17:24 | Válasz | #223
 
Hörr! Hörr! Ha Thalijjával baszhatnék! Ehhem, az utóbbi időben tök homérosz lettem! ))) Művészet szinten kezelem a buziságot. Csak művészi ambíciókkal szabad hozzányúlni a témához, vagy ne is légy búza )))) Csak akkor érdemes belevágni, ha mindig kihozod magadból a legjobbat és legbuzisabbat ))) Sokra vittem a segg szakmában ))) Eleinte nem nagyon értettem a buzisághoz, de később rájöttem hogyan is működik ))) Friesl Balika Buzika kaptatott rá a burkusra, ő vette először elő tiszta kibaszásból )))) Álmomban sem gondoltam, hogy én ennyire jól elleszek ezzel a faszocskával )))) Nagyon fincsi, csak borzasztóan megfagyott)))) Mosolyoghattok ám, de én nem nézek le senkit. Minél többféle buzival ismerkedek, így próbálom szélesíteni a látókörömet. Néha viszont az olcsó, minősítetlen köcsögségek kikergetnek a világból! ))))
 
Freeze Balika Főköcsög ma 01:23 | Válasz | #245
 
A Mexikánó szűzi pöcsit még évekkel korábbról ismerem az RTL szófosodájából ))) Ott is folyton a Guberálós Thalijjára verte a kis uborkáját ))) Steve Carell sehol sincs hozzá képest ))) Ő az igazi negyvenéves szűz öcsike )) Maresz főköcsög meg olyan tettre készen vigyorog, mintha máris seggbe akarná támadni az öreg husit )))) Közel a dugihuzi, a seggbekuki )))) Hihihi. maresz vigyorától máris feláll nekem. Láttán bekapcsolom a CAPS COCK-ot. nagybötűs faszos kell hozzá)))) Seggét bevenném, mint az egri várat a török Ezel... Azután elszopogatnám kukiját, mint a kocka cucojkát )))
 
ZTM El Mexicano  01:34 | Válasz | #246
 
Balikám! Ez kellett nekem estére, egy jó leesés az ágyról a seggbe támadás miatt ))) Köszönöm hogy gyengéden felhívtad a figyelmemet a segg-hatalomra, a segg-erőre és hasonló nagyformátumú buzis képességekre! Ezentúl fejleszteni fogom ezirányú eszközeim és mindent megteszek, hogy a seggek ura lehessek! )))) Te is éld világod és járd utadat barátom! )))
 
maresz 2011. júl. 07. 10:21 | Válasz | #33
 
Jó szopós digó vagy Zolikám )))) nyelvész tudományod mások faszkarimáinak a nyalogatásában merül ki )))) Belevaló köcsög vagy, igazi példaképe a kezdő homóknak! 
Ha a köcsögséget nem táplálják, elhullik... Ezért kellenek mindig friss segglovaglók, akik új színt tudnak vinni a témába ))) Így fajunk örökké fennmarad ))) Én is megmelegedtem, most így hirtelenjébe )))) Híjj, a szarity melegség )))) Mindig is attól féltem, hogy a vigyorgásom alapján rájönnek; seggkúrós bugyant köcsög vagyok! ))) Most már nem titkolhatom ))) Buzinak születtem, így is fogok élni ))))) Mindent leszopok, még az ajtókilincset is ))) Hívjál vagy írjál! )))
 
Holly Keller 2011. júl. 07. 10:39 | Válasz | #36
 
Gratula maresz! Igazi homokzsákká avanzsálódtál! A vigyori köcsögséget pont rád szabták! A ZTM is csak a férfi ánuszt bújja! Az a terepe. Ez egy "buzzyboy" szerintem! Hja, a ZTM Zoli főköcsög! Úgy hírlik, hogy egész életedben Thalijjára verted, az évek meg közben elszálltak feletted! Úgy maradtál negyven évesen baszatlanul és még mindig a Guberálós Marijjára húzogattad az egér pöcsikét! Szar életút lehetett, ennyi év alatt semmit se baszni, azután pedig megbuzulódni és odakerülni maresz vigyori főfasz farkincája elé! Még a buziságot is túlkorosan fedezted fel. Dilinyattos vagy te. Szíjjon le téged a tetves rabló Mari néni! 
 
ipfaszmannickman 2011.06.12. | Válasz | #415
 
Nem csodálom hogy drogos köcsögkancsó lett a Mexikánóból. Valódi bukszaszájú ))) 41 éves, oszt se kurvája, se pujája. Évtizedekig csak a Thallijára való matyi ment. A két főbuzi, maresz és frezee jól benyomta neki. Most bosszúból elkapta az én seggem is. Ezek a szarity fórumos buzik a hátsó bejáraton
át érkeznek. A freeze főfőköcsög meg a többi silány. A leszbi szarok se semmik. Azt halottam, hogy kutyával is próbálkozott az örzsébetvárosi savanyú pofájú bözsi ribanc rém! Krisztószarra meg a fekete csődört is rávezette. Jó ezt a sok buzult faszt meg leszboszi szukát röhögni!
 
tényleg nagyon jó kettős. a vigyori Maresz kuglifej meg a szűzike Zoca. ők a mostani kedvenc köcsög párosom ))) Thalijja meg csak lesi, mekkora szopás bajnokságot művelnek a nyelvész főbuzik )))) A spanyolcigány imádó Mexikánó régen RTL meleg volt, majd áthelyezte a telephelyét a szarityra. Ott még nagyobb buzivá lett, mivel sokkal több seggdugóra talált )))) maresz, Frezee és egyéb köcsögök részéről nagy beavatásban részesült. Olyan mint a Májli. A mikrofont leváltotta jó nagy faszokra ))) Én már csak undorral nézek vissza oda. Megutáltam látni, hogy elterjedtek a köcsög buzik ))) 
 
Freeze a buzulódás tengerében fuldoklik, de joe_r-nél rendszeresen láttam, igaz tíz percekre és morcosan )))) Murci morci buzika )))) Az övé az a segg amit ünnepnapokon nézek, nem egy szaros nyári kedden, nem méltó hozzá, úgyhogy ma is kimarad! )))) joe_r viszont nagyon prosztó homárnak láccik, szerintem hajlesz-alkesz és hobószexuális. Nagyon kiéhezettnek kellene lennem ahhoz, hogy egy ennyire ótvar buzinak bedugjam )))) Várok vele, elteszem ínségesebb időkre ))))) Ipmaskman a sugárkezeléstől lett főmeleg ))) Azóta vegyvédelmi ruhájában éget rőtvörös fasza ))) Hjja, ezek tényleg mind eladták magukat a homárságnak )))) 
 
Ideje volt megküzdeni a fórum tulajokkal! A hímnős buzikat már letudtuk. Fagyottfaszú Balika, vigyori faszmaresz, szűzi Mexikánó, joe_r hajleszjózsi bebaszott. Azok már a levesbe vannak. A wicca boszit, a képlopó ringyó Krisztófost meg a Candee hangyász sün pofát kéne még kivágni!
 
Ez a sztarity fasz ápolás már minden határt átlép, nálam! Ez megérte, hogy felraktad. A Freeze buzi meg csak töltesse a hátsóját! Biztos nincs szorulása. Azt írja egy tokodi barátom, aki járatos a témában, hogy a Balázska valószínűleg csövestől rágja a kukoricát! Mert a töködiek is így, rágják! 
 
És ekkor ezek a mocskok rájönnek, hogy amitől évekig féltek, ma elérkezett! A zöldfülüek bosszúja! Baszott jó! Beírod a gúggyólba a faszfejek nevét és a faszfej buziságot fogja kiadni! Aztakurváját! Gúgöl a fegyverem! Ügyes voltam, jól dolgoztam! Félő, hogy ez a szarity buzi köcsögség már világszerte híres lesz! Vigyük fel a külföldi oldalakra is! )))))
 
Többet nem szövegelek, hagyom, hogy a seggek beszéljenek )))))
 
Terjesztik: az új buzik a páston!
 
Bessie a beste Örzsi Bözsi, Ipfaszmannick atomenergiával fűtött vegyvédelmi meleg, Zoli, a baszatlanka aggszűz Mexikánó és a többi leszbi meg köcsög férfi melegek ))) 
 
Ők azok: a7xforever, Candies, AmyVie, Twilight6, fashionbébíí, thunderbird, hana001, Hugii 570, DisneyFans, nOmiee, kriszti03, anna21, fanni9708, BaByGaGa, Fanni00, Catherine, Alex 1992, Dancsyy97, Holly Keller, chrisBrown14, amy92, regimonster, starxxx, Lottííí, Em31, kateblock, keiiko, adry1415, Kelly, Charmed and Dangerous, Ronetta001, Mizi, coke., dóóra, Alexiss, zsófi1997, twilightgirl0910, kriszti145, Clairy, Adri98, An_d_a, Zsife, Daniela3, itsQuinn, adommyfandenagyon, Selena22, EscalusNightray, Karina197, cukorbogyo, littlecarter, Victorie, Cierdurus, Maggie, Empress, Sellycica, ciccmicc44, MycySmiley, goldman, Sugarbabes, Perlita, Nashine, olsenfan.., Lorita001, LittleVampire, Wieber., janet7, EmilyTaylor, UnhappyMeals, BunnyGirl, zombeeStar, rolllllleee, Peace_Devil boy, fanni1998, PetSal, LULUPeas, Lucy-chan, Heetella, Rap4ever8, June15, nklaudia98, patrícia4, Mendys, prézli, Szancsu, Johinna, Mia, DreamerGirl, Zsaniii, xilence, Nana_77, zavodni, Kiyla, Cascadaa, meli1985, nothingcanstopme, vampiregomez, VastagTamásfan, Porcicca, LadyReka, NikiBlack, rebecca, sparksfly, anonymka, CandUs, Christinna, Berni110, Rihannna, Paparazzy, Genevieve, Rékakroki72, Hollywood^^, xoxo XD XP xoxo, diuss02, Kramisha, Kattah, Kiraac, itsmekaylie, Marietta96, RockAngel, Sanoma, Riri,Avrilfan
 
 
starity maresz macesz köcsög: 
 
http://starity.hu/profil/1205-maresz/ 
 
El Mexikánó negyvenes szűzike alköcsög: 
 
http://starity.hu/profil/20144-el-mexicano/ 
 
Freeze moderációs köcsög (Fagyott Faszú Főköcsög - faszliteráció)
 
http://starity.hu/profil/1-freeze/
 
Mert a köcsögségen csak... mosolyog a Viktória ! ))))

2011.11.26. 11:46 Idézet
szarity buzi köcsögök

 

További jó buzulást, farok-öltögetést mindenkinek, és kívánom, hogy még sokáig fennmaradjon ez a seggfórum! "
 
Ha valaki rosszat akar rólam írni vagy nekem ír az inkább tartsa meg a fejbetoszott kolossssvári anyjának! Mert nem akarok abba elfáradni, elég nekem ha a tanulástól és a sulitól elfáradok, nemhogy ilyen hülye buzik meg lezbi csitrik még írjanak nekem marhaságokat!! Minden! Nincs kivétel MINDEN BUZI EMBER egy kalap szar! Mert a seggek is azok! Legfeljebb a retardáltak élvezik a segg baszást! Evvan!
 
Krisztószar, szopjálle! Ha kétszer szopsz, akkor depláne!
 
Azért jöttem ide a szájbaszart kis fórumotokra, hogy lenyomjalak titeket nagy lóóóméretű szerszámom alá. Csak nyűgjetek meg nyögjetek a faszom alatt, gyerekek ))) Tudjátok, a magamfajta nyugdíjasok életünk alkonyán így mulatunk a fiatalabb zsidó meg cigó libákkal ))))
 
Hú ez a Maresz jó nagy buzi! Thalijja mesélte, hogy a guberálósok szétdugták a seggét és a fütyik kiverték a kis köcsög fogait. Olyan kis pösze ez a Marecc :-) Én csak tudom! :-))) 
 
Buzi belháború bontakozott ki a fórumon. Ma már azok ellen is harcolnak, akiknek pár napja még a seggét dugták. Ezt már nem tudom követni))) Még két szem és még két farok kellene hogy lekövessem ))) Nagy párbajozás, faszkardozás volt itt legutóbb. A vétlen heterók megpróbáltak kitérni a harcos buzik útjából)) Néhányan el tudtak futni, de sokaknak nem volt ilyen szerencséjje))) Mentem a heterókat a fáról, mert még lerángatják őket a buzik )))) Bokáig álló faszokban gázolok az utcákon. A tegnapi buziháború nyoma. Sokaké letört ))))
 
Maresz sokáig roncsi lett,mer kedvenc köcsögét a Guberálós Zolijját elhalászták előle. Rajtavesztett a lukon. Most megtalálta magának a hobójózsit, de ez nem az igazi ))) A régi thalijjás köcsögség volt a valódi! ))))
 
Kissé le vatty maradva pár fényévvel. ZTM már jóval azelőtt homérosz lett! Az ógörög fürdőzésben találta meg önmagát. Ott nem is tudná lemosni magáról a "buzulás" vádjait! 
 
Ennyi barmot egy rakáson!! Ilyen idióta embereket! Tiltsanak ki de megmondom akkor is a véleményemet! CHRISTO CIGÓ LEOBOÁZHAT, JÓ HOSSZAMENTÉN!
 
Itt vannak a mocskos és feslett ribanc szarkúrvák ezerrel, banyeg!
 
 
Lenyalhacc, Szaró Szparó zsidóribkó! Továbbra is éljen Selena Gomez meg Karen Gillan! Szarrá szopattatom az egész kompániát! Hüjje szarity kurvái, höhö!
 
Bizony ám, igaz ám, a szarity buzulmány )))) Imádom a szarity fórumozók új buzis képeit. Olyan kiválóan köcsögök ))) A gyönyör kapuja titeket, a hátsó végen vár )))) Ami ott zajlik, bebaszik! ))))
 
Hüjje buzik! Ezek igazán elcsúsztak, mint kacsa a foson! A kendekről jól lerángatták a gatyát. Fú, ezek mekkorát eltanyáztak. Ordenáré buzibukás az egész minden szinten! ))) 
 
Egykor jóságos ELENA voltam, de most gonosz KETRIN vagyok ))))
 
Úgy hírlik, nagy kedvenceid a szarity fórum köcsögök, a zsengefaszúak! Nekem is bejön a melegségük! ))))
 
 
[img]http://kepfeltoltes.hu/111121/szaritymelegbuli_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
[img]http://kepfeltoltes.hu/111018/krisztovampire_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
[img]http://kepfeltoltes.hu/111018/maresz-joer_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
[img]http://kepfeltoltes.hu/111018/christo-cock_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
 
Na, gondoltam indítok egy témát a szarity főbuzikról)))) Ezenkívül szeretem azt, aki Plitz Husi topicot indított. Elképesztő, hogy mik bukkannak fel a múltból )))))) Csutkán odabaszkodtam a varnyú szarity buziknak! Ezek rébékek! ))) Mozgassátok a bábokat)))) Legyen a vető forgásba, hogy a "pocketpofi" mindig foglalkoztatva legyen)))) A buziság már átlépte az álomhatárt! ))) Ma lesz a nagy köcsögölő-ötödölő találka Ipfaszman és Balika között. Most csókol be a fagyjancsi buzikának )))) Szép lesz amikor együtt fognak felvonulni )))) Még nem döntöttem el, hogy a maresz és ZTM buzipáros a köcsögebbik, vagy az Ipfaszman-Freeze kettős. Nyalják egymás seggét és hízelegnek egymásnak. Komcsi mindnégy ))) Fasztuggya hogy az elvtelen seggnyalás okozhat-e rekedtséget, de ez a fagyott főköcsög egészen beleizzadt, belerekedt a feladatba! ))))
 
Elloptam pár képet ))) Gondoltam jól jöhet )))) Ez a hirdetés full buzis és kicsit meleg! )))) 
 
"Ameddig ez a köcsög fórum létezik... Addig mindaz, amit valaha is egy buzi vallott és igaznak tartott, többszáz seggbaszással önmagának igazolt, a miénk marad!"
 

2010.02.04 20:38
ada

„http://sorozatokingyen.5mp.eu

http://sorozatokingyen.magyarorszagra.hu

 

270 sorozat ingyen letölthető


2008.02.17 17:42
null

2011.11.14. 16:42 Idézet

A hatalmas Főköcsög madera király üzenete: Az üzenet.................... ..............merjetek buzik lenni!.-)))

(másolat)

Szétcseszték a hunhir fórumát.A buzik utolsó mentsvárát leamortizálták. rút ki patakom))))

Bocsánatot kérek. :)

Bátran dobtam a kisbuzi doonkers képköcsög Petrényi Weisz Szebasztiánt a hunhir.infó moderátor babámért.:-))) Pistikém a vén öreg tetkós kirkó spííííler spíííííí, a csillagokat is lerúgja. :-))) Én kérem csak a melegség miatt aggódom és bátorkodom szólni! Mer a melegség a köcsögség álma, mindent kibír:-))) Nekem a melegség az életem. .-))) Most a jobbradikal blog és a hunhir fórum melegsége a legforróbb. A köcsögség a melegség álma. :) Én felvállalom a forró érzéseket. Szivike babám keress, találj rám, a hunhir.infó fórum levelezőjébe! Szabó Tibor (madera) országos főköcsög Nem engedünk a szivárvány álmokból! Felfogunk vonulni! A Szivárvány Misszió Alapítvány, illetve több meleg szervezet - a Dél-alföldi Meleg Baráti Kör, a Friss Gondolat Ifjúsági Egyesület, a Háttér Társaság a Melegekért, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar LMBT Szövetség és a Szimpozion Egyesület. Vezetésemmel és a váci Gábor Csaba csabex alköcsög vezetésével, megkezdjük a harcot a Buzivadászok ellen! Életünk a meleg értékek megvédése! :-))) Szabó Tibor (madera) országos főköcsög ****** bővítve ****** Ki kicsoda? - segédlet a cikkekben említettekről.:) Így még buzit, buzikat, soha sem aláztak le, mint ezeket a hunhir.info fórumos köcsögöket! http://prohungaria.ning.com/profile/Keszi rút ki patakom csoki Tibi)))))))))))) éljen a fórumos melegség!)))))))))) Lófasztot, te panel profi. Látom beroncsiztál mucus ?????????? Én vagyok madera buzis öccse, nekezgyél velem baszki))))) http://egyamagyar.ning.com/profile/SzaboTibor Szabó Tibor (madera) vazze így még buzit nem aláztak le mint ezt a Szabó Tibor madera nevű aberrált miskolc-tatabánya-áldublin köcsögöt.:-)))ezen a csótányon és köcsögein röhög már az egész net:)baszki ez a bőseggű buzi lett a szivárvány világ legostobább főköcsöge.))))bármelyik portálra, fórumra feljön ez a buzi,már mindenki dől a röhögéstől)))))azt még elképzelni se tudom,ahogy iciri-piciri faszát rángatva elindult Tokod büszke városába.:-)))biztos szóltak a harangok is)))))))a röhögéstől padlót fogott minden nála okosabb)))) mi is történt?megfizettek okos emberek egy ostoba hunhires köcsögnek és bunkó fórumos barátainak!:-)))sok a sárga földig szétalázott cigányzsidó társa már eltűnt a netről.))))szégyenükbe,magukba fordulva,összetörve,megalázva,lejáratva tengetik szánalmas életüket!a buzi madera kódorog még csendes magányába,piciri faszát rázva))))))))megtámadtak ezek a csótányok mindenkit,akit rossz szimatuk a vak szemeik elé vezérelt)))mennyi ártatlan embernek okoztak kellemetlenséget és fájdalmat!most ezek a pondrók kapták vissza azt,amit érdemeltek! erről a féreg társaságról már,mindenki tudja,hogy mit képviselnek és mi az a melegség! a főköcsög legkedvesebb versével búcsúzunk, a térdünket csapkodva,röhögve! Üdvözlet Tokodról! rút ki patakom)))))))) Útban Tokod felé..... Mesélj már barátom, ó mesélj a Tiborról, mondj hírt, a buzi maderáról a hatalmas köcsög királyról. Hol s merre kószál a buzik királya? Hírlik, hogy útban van Tokodra, iciri-piciri faszával, az alköcsög váci, Gábor csabex Csabával! csabex hátsója majmosan fényes, az iciri-piciri faszokra igen kényes. Megszokta ő már a hatalmas dákókat, csak azoktól fújtat s nyög, nagyokat! Mond csabex meleg testvírem, száll e az én meleg hírem? Igen királyom már mindenki tudja, madera királynak Tokodra visz útja. Ó, óh, hohó tokodi pórnép, meneküljetek ha féltitek seggetek! Itt jövünk már a kertek alatt, már látom a fényes seggeket. Szólnak a harangok Tokod városában, jön a buzik hatalmas királya, a melegség maderája. Buzis verseit büszkén szavalja, közben piciri faszát csattogtatja, menekül már Tokod, apraja s naggya! maderát, senki sem fogadja! Hunhires fórumköcsögökön röhög már a net. Nemzeti legények java ott fent. Csúzlis te átok fajta, szól madera s szavait nem válogatja. Szétkurtad a fórrumot a melegségem várát, elüldözted szívem meleg virágát! Csúzlis te, nemzeti látnok egyszer vissza vágok! Addig is szálljon reád, meleg átok! madera hunhires főköcsög 2011.01.03.(faszodrom) A rút kis faszom látom, láz ó, hajt, ím hímvesszőm rőt-szín, ízes meleg geci simítja, hoz álmot, álmokat a köcsögség, a fartúrás, a melegség álma. (faszodrom) Üdv.: madera főköcsög (By baszki) (megyó-eszterlánc Faragó Mária Eszter) (kiskanca - Hosszu Kinga) (nagykanca Katalin - Hosszu Györgyné) (gyöngy-Korponai Mária) (csabex-Gábor Csaba Vác) (madera-Szabó Tibor) (Keszi Boglár- Szabó Ildikó Viktória) (LE-Lipcsei sittes cigók által seggbevágott Zoltán) (iusstrictum-Tóth Béla) (boran - Boros Antal) (románbozgorszukakurva - Jakab Anna) (cigókorcstescóskurva -Sárossy Judyth) (empiroqkrit- Petrényi Szebasztián) (buzilackópatikus-Ördög László) Ugye, hogy csak tróger vagy, idióta! muhahahahaha)))bruhahahahaha)hihihihi))))nyihihihi))))hehehehehehe))))))vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú hüjje buzik! másolat/möm sgfórum Meleg találkozó a hunhir fórum levelezőjébe: keresd madera főköcsögöt és a szivárvány nőket: gyöngy-Korponai Mária (sárgafolyásos bula) korponai_m@freemail.hu Keszi- Szabó Ildikó (bábolnai bolsi párttitkár faszából lövelt libsi kurva) keszi.boglar@gmail.com Kanca- Hosszu Györgyné Katalin (baszna mint az állat, oly ronda ezért nincs kivel) sickler@hotmail.com megyó-Faragó Mária Eszter (gyöngy sárgafolyásának pijjás nyalója) eszter@open-szeftver.hu farago@open-szoftver.hu ÉLETÜNK, A MELEGSÉG! Támogassátok a Kirkó családot! Kizárólag PAYPAL számlán!(neva) Faragó Mária Eszter - eszterlánc - megyó- sárgafolyásnyaló hunhir fórumos meleg vagyok, utálom már, hogy a sárga folyásos meleg hunhir fórumos Korponai gyöngy, Má-risssská mindig olyan rohadtul büdös. Támogatást is keveset fizet. Nem tűröm, hogy lenyomjátok a hunhir.info fórum melegének madera Tibim buzis verseit és fenomenális szopásművészetét. Briliáns szopásművészetét én is gyakorlom. Ha kell ezerszer is felrakom! Éljen a hunhir fórumos melegség Mottóm: "Faszom áll s epedve nézem, Bizsereg a forró meleg énem. Orgia után, fáradtan ledőlök, Nemes faszokról szépeket regölök." "rút ki patakom))))))))) Én miskolc zsidó szülötte, tatabánya átka, s dublin színes virága madera Tibi , leánykás szerénységgel a melegségre esküszöm:-)) madera, Szabó Tibor hunhir fórumos főköcsög, fenomenális szopásművészete: madera tanácsai: Szopok, de csak gyengéden..:-)) Métám – ez ő, dől elém gecid.-) Leszopni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok férfitársam nem értékeli, hogy ez milyen csodás tud lenni. Ennek az az oka, hogy nem tudják, hogyan kell helyesen csinálni, így aztán tényleg nem lesz szórakoztató a dolog.


2011.10.13. 13:41 Idézet
Lickerman

hello!megkerdeznem hogy kostolta e mar valaki az uj hellt! nagyon szeretnem en is de kellennek eloszor velemenyek!


2011.09.06. 23:42 Idézet
krehely krisztina

hello szia mindenkinek    nagyon   szeretem   a sorozatokat   ezért is szeretném  ha  képeket  raknának  erről  a sorozatról. címe: az első  csók .  mondjuk azt se bánám ha leadnák  a  tévébe .köszönöm előre is.


2011.09.04. 16:16 Idézet

Sziasztok,miert nem lehet online nezni a szerellem osvenyeit?Mar regtul keresem segitcsen valaki hogy holl nezhetnem mega oszes reszt erre a emailre irjatok timea.mahor@azet.sk

 


2011.08.16. 12:35 Idézet
nostri

Sziasztok!

 

Az oldal bezárt ugyan, de azért remélem látogatja olyan olvasó, aki a Maffiozókat látta, letöltötte, szereti stb.

Tudja  valaki,  melyik évadban lőtte meg Tonyt a nagybátyja?

Nem régen sikerült letöltenek a sorit, és valószínű, hogy kimaradtak belőle az ezzel kapcsolatos

jelenetek...meg az is, amikor "Póli" megtudja, hogy a mamája  tulajdonképpen a nagynénje.

Szóval, ha valaki megválaszolná, nagyon örülnék.

 

Köszi.


2011.06.11. 12:31 Idézet

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy az Életképek című sorozat honnan tölthető le? Nagyon fontos lenne! 

Előre is köszi!


2011.06.05. 18:00 Idézet

Most leltem rá az oldalra, egyelőre ismerkedem vele.

Szívesen venném, ha a régi-régi Hosszú forró nyár című sorozatot újra láthatnám!

Köszönettel: Baricsani


2011.03.26. 06:53 Idézet

Lehet itt sorozatot letölteni?


2011.03.20. 08:35 Idézet

Elárulná valaki hogyan lehet ide beregiszrálni?????

Ráment már vagy két órám de állandoan valami hibát ir ki.

Lehet hogy néha bénázok  de azért ennyire nem!!


2011.03.03. 10:39 Idézet
Daróczi Ildinkósnéni

 

 
Daróczi Ildikó lett a világszépe! Ő az a hölgyike, akinek kőből formázták meg a zsidóorrát! 
 
Hejjdehó itt az Ildinkónéni, beszámolunk a világnak a létezéséről! Most (P)rájori szólal meg itten, a cigány képű. Tisztára úgy nézett ki a cigány, akinek a képét elloptam, mint Heath Ledger! Jó cigány fotó volt, sikeresnek lehetett vele lenni! Az tuti, hogy életem egyik legrettenetesebb epizódja volt, amikor a kőpofát megláttam! Akkor lettem Prájori az addigi békés és udvarias Rájori helyett! Még a bauxitbányából is feljön a szén tőle, olyan kőpofás ez a lédi! A szénbányákból meg bauxit jön elő! Belőlem meg a hányás mikor meglátom, blöehee! Undorító pofácska! Leküldjük a denevér barlangjába és visszajön onnan, mint a "Destro" McCullen család tagja, az arca megkeményedvén átváltozgatva! Bámulatos ez a nőci! Most már ő is elfoglalta a helyét a McCullenek hosszú sorában!
 
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/laszloneni_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
 
Mi szeretjük a randanéni képeit a neten megmutogatni, pozitív előrelépésünket segíti. Minket ezért fizetnek és nem is rosszul, minden buzis hirdetés 10.000ft-ot ér a cigány Rájoritól. 10 rugó minden Ildinkós buzizásért nem rossz, ajánlat. Jelentős profithozamot biztosít nekünk a leszbi-buzija! Ő a medve faszának hatalmas hírnökasszonya, krónikáját mi vezetjük! Ez is olyan, mint a Sarah Connor krónikái, csak buzisabb, zsidósabb változatba!
 
Hallottátok-e milyen zsideális neo-laokoncsoportos orgián vett részt legutóbb az Ildinkónéni. Jól teliberakták a picsáját neki. A Tom Cruise Xenubuzi előlről szopatta, Fridolin a béka meg hátulról beakasztotta! Hejjdehó, Ildikónéni vagyok! Egyre többen csatlakoznak be az engemet hágók táborába! A Fridolin béka meg a John Wesley Shipp ványadt pöcsei között négykézláb tapicskolva találtam rá a medve faszára és az már mindjárt más volt! Azonnal felszívtam az értékeiben lapuló energiát! A tetves medve baszóképessége még legmegrendítőbb olvasmányélményeimet is maga mögé utasította! Az irodalom nagyjai sem tudtak ilyet nyújtani. Kúrta, baszta, dugta, fúrta a lyukaimat, egészen kilékelt a gecimaci. Hétszer kellett alsót cserélnem azúta, mert azóta is fennmaradt a lyuktágat! Ez a medve nagyon begyere, jól megerőszakizta az egész ágyat betöltő meztelen seggemet. Elújságolom majd emlékképeimet a Nagy Könyv című műsorban, oda mennek a szar könyveket olvasó bölcsész gecik meg közgázos hőböj-habajgatók. Majd ott élő adásban elmondom, hogy volt a furry macival. Nagyot fog majd nézni ennek hallatán Baló György vagy valamelyik másik faszpofa, aki a műsort vezeti. Azt mondja majd ő is, hogy ez igen, ez elsőrangú háccsószándékos urszoid buzizás volt!
 
Híressé tettük a leszbinénit, bekerült a buzik egyre növekvő listájába. Gyártjuk az oktató jellegű képeket és dokumentumfilmeket, hogy informáljuk a világot a harisnyásnéniről. Kurvásbaszó fostartály dilinyónéniről. Rájori meg cigánynak tetteti magát közbe. Hehehe! Csigányínyók!
 
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/paperhedz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
 
Kedves netezők, a kurvapicsába a személyiségi jogaitokkal! Rajta lesztek a neccen, méghozzá buzikként, ez ellen szart se tudtok tenni. A pornóképen rajta lesz ám a fejetek és mindenféle egyéb élethelyzetben és testi pózban is ábrázolunk majd benneteket. Mi vagyunk a trollozás mesterei, minőségi trollozást vállalunk. Küldjetek nekünk jó sok képet, polgári névvel és lakcímmel, mi pedig elterjesztjük őket a neten! Rengeteg internecces futárként beszervezett társunk terjeszti őket! Összeszedtük a bandát, aztán haladunk a szakképzésben! Ki kell tanulnunk ezt a mesterséget, az internet-oldalak szétbaszását! Mindenttudó internetromboló trollonfolkok leszünk! Már meg is alakítottuk az egyesületünket! Alkotótáborunkba várunk mindenkit. Rombolásra épített munkatelepünkön dolgozunk Szelena montázsasztalokon. Ezzel hasítunk, becslések szerint mintegy tízezren vesznek részt ebben a jó kis össznépi fesztiválban! Jó sokan buzizunk. Begyűjtjük a alapanyagot, aztán szépen felhasználjuk őket a festményeinkhez. Ezek az alkotások legalább olyan maradandóak lesznek, mint a régi korok nagynevű festőinek munkáji! Festés mellett kőből készült mesterművek, dombornyomású fotók és dombormíves szoborpofák készítését is vállaljuk!
 
"The ancient creature Medusa will turn all of you into stone with her Lászlóné face. I will go and perfect my Fairy's Tail at a later time. Until then, you guys should just lay down in your "szerény hajlék".
 
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/lldwo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
 
"Egyedülálló mű ez a kőpofa
Nem is kerülne odébb soha
A pesti galambok bűzös világa rajta nyomot mart
De marad szép hazája ez a szoborpark"
 
Terjesztik: Dévai Diána és Simon Alexandra, a Balatonfűzfői Kábeldugó Kft ajánlásával
 

2011.03.03. 10:39 Idézet
Daróczi Ildinkósnéni

egyértelműen latin származási jegyekkel, azon belül is az argentínokra jellemző vonásokkal, amolyan selyemfiú félét, ami ezrével szedhető le az internet hatalmas képanyagából. Főleg gazdag, öregedő Ildinkós hölgyek látogatják az ilyen oldalakat, akik kedvelik a fiatal férfiakat, hogy úgy mondjam, boy-toy - fiú játék -, szindrómában szenvednek, ahogy ezt errefelé nevezik." 

 
Terjesztik: Balázsi Panna (Kabos Gyulának öltözve), Dévai Diána és Simon Alexandra, a három állami ellátásra szorult leszbikus furrybuzi
 
 
 
****
 
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/ildikoka_hasonmas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
 
Fizetett hirdetés! Érdemes előbb elolvasni és csak utána bezárni! Debreceni Leszbikus buzit találtunk! Daróczi Ildikó vagyok, kifejezem tiszteletem az LMBT Emberek mellett! Natúrban is kurva szép vagyok, de domborműves szoborpofával még szebb vagyok!Rajongok magamért és a bagamériért! Nagy intellektusom megkeményedett a pofámon, ahogy az összes többi könyvolvasó buzin is ezek a jegyek láthatóak! A medve is szeretne idejönni, egy menetre! November 2-án javított hírdetés! Van egy buzi baszós nővérem Edit és annak egy kővé változott faszfej férje!
Kérem ismerjék meg ezt a szobros zsidó tetü családot!
 
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/ildink_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
 
Daróczi Zsidót a kőből készült heftije tette híressé! Félek a kőbuzi nénitől, mert rámlépdel a kékharisnyás lábaival! Ha valahol felbukkan a rusnya fője, jobbra-balra fosok tőle! Nagy nyeremény üti a faszát annak, aki felforrósíttya ezt a pókhálós pinát! A cirkuszi medve máris harcba szállt ezért a győzelemért, tűzvörös buzogányát beledugta a leszbi zsidóba a nézőtér szeme láttára! Volt ott jó sok urszoid buzizás! A virgonc maci kikaristolta belőle az évek alatt felhalmozódott szutykot és pókhálósságot, aztán nekilátott a molesztációnak! Találtunk egy kihalt medvefajtát, amelynek utolsó példánya csak az Ildkónénivel való buzizásért maradt életben! Ennek a medve fajtának sokkal hosszabb és szélesebb fasza van, mint a jelenleg élő többi medve fajoknak!
 
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/segglov_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
 
Átkozott Berényi Klaudia utánzat, mutasd meg nekünk azt a szobros figurát! 
Aszondják, amikor Rájori először meglátta ezt az emboss funkcióval előállított arcocskát, ijedtében fogta és beásta magát a Loch Ness-i tó közepébe, a hüjéje kikotorta a tó fenekét. Dolgozott mint az árvíztűrő tükörfúrógép baszod. Aszonta, látta odalent a szörnyet is, de még az sem volt olyan kurvaronda, mint a szoborpofa. Eleinte nem tudtuk mire vélni ezt a velőtrázó átkozott rusnya vigyoripofát és azt kísérő bűnyálú szarházi dumákat amiket a Daróczigeci pofázott, de aztán az interneten rátaláltunk valamire, hogy ezek a kórtünetek az Aszparágusz szindróma nevű autista buziság velejárói! Ez sok mindent megmagyaráz, azt is, miért van kőpofája! Hadd hozzam már a szétgecizett olajozókannámat, hogy megtisztogassam a cédét az Ursza farka körül. 
 
Az egész rombolói családfa harci lázban ég, mióta megtudták a medvés affért! Szállt a hír szájról szájra. A rombolászókkal vigyázzanak kérem, mert nagyon idegesek tudnak lenni az LMBT zoofil buziságok hallatán. Küzdeni akarnak, mert ez nem maradhat választámadás nélkül, hogy ilyen interkrossziális zoofília történt, egy medve belerakta egy liberalizált kurvanő picsájába. Ez volt az Urszoid vagy mijafasz nevű medve! Ezt csak Rájori tudja jól mondani, keresett valami régen kihalt medve fajtát és azt szövegeli! Ő is Ildikó meg én is Ildikó vagyok, mielőtt bekapcsolom a számítógépet, előtte mindig szemügyre veszem a monitoron visszatükröződő Ildikó-arcomat! A kőből készült pofámat! 
Hejjdehó, megjöttem, rusnya néne vagyok még mindig! Morci lettem, mert viszket a lukam, ami olyan basznivalóóóó! Végigróttam a várost egy kis medve faszáért, még Iringó nénivel is megküzdöttem a birtoklásáért! A Medve belebaszott a keléses lukamba, majd jövő év felé megellem a murszoidkölkünket, Daróczi Leokádiát! így fogják hívni őtet!
 
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/szoborozas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
 
Her stone face is a map of the world! De milyen kincshez vezet el az értékes térkép? Hát szarklub fórumos leszbikus buzizáshoz! Sok nocturnus-féle éjszakai felébredéses kórsághoz és Transomkodáshoz! Akkor pedig máris megidéződik az iskolai osztályozóbizottság elnökasszonya, a kékszínű neccharisnyák bajnoka. Rájori nekünk adta a képét, most már vele is buzizhatunk. Begyűjtünk mi mindenkit, tök ingyér elterjesztjük őket a neten!
 
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/i_want_your_lurve_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
 
"Felemás (ambivalens) érzéseket táplált bennem a rohadt! Rájori vagyok. Eleinte szabályok szerint játszó, tisztelettudó fórumozóóó voltam, segítőkész és kedves internetezőőőő, de osztán sorsfordító események kurrrrvaláncolata az életutamat új irányba helyezte, hogy onnantól csakis a rombolásról szóljon minden és semmi másrul!  A való életben úgy nézek ki, mint az Olsen banda valamelyik tagja, ellentétben a metafizikai lényemmel, aki egy hosszúhajú cigány volt. Azok voltak a jó évek, amíg a cigány képekkel házaltam. Minden nőnek bejött ez az énekes cigány.Jól beleesett mindegyik kis kurva a csapdába, jól elhitték, hogy a cigó Lenny Kravitz utánzat én vagyok. Hehehe. A bolygóhercege leszek, a szofisztikált diplomásgecik meg szétnyalhatják a szaros valagamat és a gatyámban balra somfordált tülkösfarkamat!"
 
Én vagyok a Rájaember és mindjárt be-hehe-hugyozok ettől a sok kiemelkedő színvonalú dumától itten. Ennyi jól összehordott buzis dumát Langley Hudson óta nem talált ki a kazettának senki. De mi most kitaláltuk a kazettának, ezért jöhet a dzsodzsó, a Jojó (Joanna Levesque) és a Diaboló!
 
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/swirly_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
 
Sok embernek nincs internete, ezért jó lenne összefogni, és nyomtatott formában is eljuttatni az ország minden részére ezeket a buzis, zsidós, Ildinkós hírdetéseket! Daróczi Ildikó vagyok! A denevérek közt és a vakok gyülekezetében a legjobb nőnek számítok!
 
Amikor mi trollonfolkok eldöntöttük, hogy a rusnyanéni is bekerül a képtárba, még nem láttuk ezt a szépséges fotót, amit ráadásul nem is mi, hanem ő csinált magáról! Ilyen nehéz feladatunk még sosem volt, nem volt egyszerű versenyre kelni egy olyan fényképpel, amit a személy saját maga készített! Ilyen se volt még idáig, hogy a páciens jóval előttünk photoshopálta volna meg önmagát! A másik két kép sem akármilyen, de egyértelműen a szoborpofás kép viszi a pálmát azok közül, amelyeket volt szerencsénk begyűjteni az Ildikónéniről! Rengeteg jó poén forrása ez a kőpofa! Rájori meg elkapta tőle a kővé változós buziságot és Prájori lett belőle! A hírközlési bizottság elnöke sem akarja tovább bámulni ezt a kőből készült pofázmányt. Emellett még több ágazatban, például a fuvarozásban és az egészségügyben is jelentős fennakadásokat okozott a borzasztó kőpofa meglátása. Közegészséget sértő leszbikus köcsögség és kőből való pofázat terjesztésével vádoljuk. Medúza-szerűen kővé változtatott a borzadályos pofájával jónéhány embert! A hírközlési főfelügyelet főfejű-fülelője azóta sem tudott visszaváltozni. Nagyon randa ez a kőből készült pofa. Én is csak a képmutató funkció letiltásával merem terjeszteni, nehogy meglássam közben, osztán diszembólismentet hajtson végre rajtam a látvány! 
 
Rombolászó faszik vagyunk! Elnézést hogy magukra ijesztettünk, de hallottuk a harangot és jöttünk! Rájori felhasználjuk az lldikós képeidet, de nem lehetsz a romboló brigádunk tagja, mert hamisítvány cigány vagy. Mi csak igazi cigányokat fogadunk köreinkbe a virágzó Fityesz-Szadesz közös barátság jegyében. A trollonfolkok csak cigányok és zsidók lehetnek. Szellemi képességeink az egeket és faszainkat verdesik, nem tudják ezek milyen jól képzettek vagyunk. Már a gportalos captchát is legyőztük, mer' összekötöttük a Jdownloader kapcsa felismerő rendszerével! Mi vagyunk a kirájkarajok bazzer! Kapjuk szárnyra ezt a hírdetőfalat, ezzel kell bejárnunk a neccet. A tét óriási, rengeteg buzizás múlik ezen, ha ezt össze tudjuk hozni. Most kell nagy összefogást tanúsítani. Innen már csak jobb vagy buzisabb jöhet, de mindenképpen köcsögösebb kell hogy legyen. Hukkentróter! 
 
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/ildinko-embossized_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
 
Most én is csináztam egy szobros képet róla! Első próbálkozásnak nem is lett rossz, igazi őstehetség vagyok a szobrozásban! Lehet, hogy nekem is Antalicz Jánossal kellene buziznom! Igazi vérnősző vámpírpofa, nézzétek azt a vigyorgást! - Patrick Homoki

2011.03.03. 10:38 Idézet
Daróczi Ildinkósnéni

Az Ildikónéni a buzilédik kedvence. Az ilyen teát iszogató vénkisasszony leszbiknek biztos bejön.

<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/tablo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
<img src="http://i40.tinypic.com/slo5qo.gif">

Nahát, Daróczi randapicsa, milyen egy bubifrizurás tanárnőfejű retek vagy vazze! Közszemlére teszem!

Fizetett hirdetés! Érdemes előbb elolvasni és csak utána bezárni! Daróczi Ildikó vagyok, kifejezem tiszteletem az LMBT Emberek mellett! A kúrva nővérem, Ledniczkyné Daróczi Edit és Ledniczky László is szobor buzik! Medvés és köves buziság legavatottabb szakértői. Kérem ismerjék meg ezt a szobros zsidó családot. Natúrban is kurva szép vagyok, de domborműves szoborpofával még szebb vagyok! Transomfan vagzok és az Aszparágusz szindrómámmal jól elvagizok! Brusznyai Árpád nyomdokain haladok én. Ugyanilyen domborpofát akartam magamnak mint az övé! Sokáig magánzóként éltem, de később jött a megtermett medve és a seggembe költözött. A debreceni állat és növénykert gyakori látogatója vagyok! A tetves medve baszóképessége még legmegrendítőbb olvasmányélményeimet is maga mögé utasította, az irodalom nagyjai sem tudtak ilyet nyújtani! A medve ölébe beleülhetek, aztán attól intellektuálisabbnak tűnhetek!

<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/brusznyai_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">

Buzibuli van a strennenstrassze 12 szám alatt! Buzik lógnak a házfalak között, szobrok basznak a talapzatok fölött! Ijjáúúú! Ildikónéni vagyok még mindig, a pofázmányzatom emboss funcióval lett megszépítve, a vakpalis szemüvegemmel meg tekintgetek ide-oda! Igazi kőarcú zsidópofa lettem! Beveszem a macit is a legközelebbi petefészek buliba, keményen nyomja majd nekem! A medvét is kővé változtatom! Kőből lesz itt minden, nincs ezen mit témázni. Kőből van a kád, az ágy is, meg a részeg vakapád is! Leheletfinom és nőies vagyok, csak éppen minden Bedingfield arcélű kurvát leszbikus módra megkívánok! Háromszor hágott zsidóként is ismernek. Valójában ötször hágott vagyok, mert megvót még Fridolin béka és John Wesley Shipp is, de a "háromszor hágott" jobban rímel meg hangzódik, úgyhogy a ritmizáció érdekében két hágást letagadtam! Először csak Harcos a kutya volt számomra, aztán jött a Furrymedve, a brummos mérési adatokkal rendelkező Urszusz Szpélausz és itt van még a kőszobrászművész geci is, böcsös-pöcsös nevén Antalicz János, aki pofázmatomat csinázta. A fasza volt a vésője. Ők hárman vótak a főkolomposok, de mindhármuk közül a medve teljesít a legjobban. A nyereményjátékon nyert Dido CD-t húzza a faszára a brummos geci, az lesz számára a maszek fütyivédő fedő! Az aszfaltos tóga alól kilóg kőragyás picsám, ő meg folyton azt lesi, mi újat tudna kipróbálni rajta! Jön a cédéfaszú maci!

Sok embernek nincs internete, ezért jó lenne összefogni, és nyomtatott formában is eljuttatni az ország minden részére ezeket a buzis, zsidós, Ildinkós hirdetéseket! Daróczi Ildikó vagyok! A denevérek közt és a vakok gyülekezetében a legjobb nőnek számítok!

<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/ildikoka_hasonmas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">


Terjeszti: Tóbiásnéni, az Ildikó utánzat

<img src="http://i41.tinypic.com/2em21w2.jpg">


Paródiás képek:

<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/ednaface_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/ildikoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/i_want_your_lurve_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/medvegyev_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/tablo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">


Nagyon szeretem az urszoidok faját. Sokáig magánzóként éltem, de később jött a megtermett medve és a seggembe költözött! A debreceni állat és növénykert gyakori látogatója vagyok! A tetves medve baszóképessége még legmegrendítőbb olvasmányélményeimet is maga mögé utasította, az irodalom nagyjai sem tudtak ilyet nyújtani! A medve ölébe beleülhetek, aztán attól intellektuálisabbnak tűnhetek!

Buzibuli van a strennenstrassze 12 szám alatt! Buzik lógnak a házfalak között, szobrok basznak a talapzatok fölött! Ijjáúúú! Ildikónéni vagyok még mindig, a pofázmányzatom emboss funcióval lett megszépítve, a vakpalis szemüvegemmel meg tekintgetek ide-oda! Igazi kőarcú zsidópofa lettem! Beveszem a macit is a legközelebbi petefészek buliba, keményen nyomja majd nekem! A medvét is kővé változtatom! Kőből lesz itt minden, nincs ezen mit témázni. Kőből van a kád, az ágy is, meg a részeg vakapád is! Leheletfinom és nőies vagyok, csak éppen minden Bedingfield arcélű kurvát leszbikus módra megkívánok! Háromszor hágott zsidóként is ismernek. Valójában ötször hágott vagyok, mert megvót még Fridolin béka és John Wesley Shipp is, de a "háromszor hágott" jobban rímel meg hangzódik, úgyhogy a ritmizáció érdekében két hágást letagadtam! Először csak Harcos a kutya volt számomra, aztán jött a Furrymedve, a brummos mérési adatokkal rendelkező Urszusz Szpélausz és itt van még a kőszobrászművész geci is, böcsös-pöcsös nevén Antalicz János, aki pofázmatomat csinázta. A fasza volt a vésője. Ők hárman vótak a főkolomposok, de mindhármuk közül a medve teljesít a legjobban. A nyereményjátékon nyert Dido CD-t húzza a faszára a brummos geci, az lesz számára a maszek fütyivédő fedő! Az aszfaltos tóga alól kilóg kőragyás picsám, ő meg folyton azt lesi, mi újat tudna kipróbálni rajta! Jön a cédéfaszú maci!

<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/ildikoka_hasonmas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">


Terjeszti: Tóbiásnéni, az Ildikó utánzat

<img src="http://i41.tinypic.com/2em21w2.jpg">

----


KIEGÉSZÍTÉS!

Újabb szoporpofát találtunk! A http://www.myspace.com/mable007 cím alatt található öregkurva is csinált magának egyet! Egyre szaporodnak az efféle kő buzik!

<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/ujabbszoborpofa2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">

-------

<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/tablo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">


<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/ildinko-hairdos_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/swirly_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">

Daróczi Ildikó vagyok! Kerülj bele az örvényembe! Nekem van a legszebb pofácskám, kőszikla-effektussal is kiemeltem a képen! Jól kifaragta Antalicz jancsi, segített neki a Jákob rabbi meg a Mouret abbé! Transomfan vagyok! Rajongok magamért és a bagamériért! Antalicz János adott nekem ilyen arcszerkezetet, ő a legjobb a szakmában! Az egymásnak feszülő iringós medvetestek hoznak lázba! Valamint a Dido-ra, Sugarbabes egyik tagjára és efféle szőke nőkre hajazók képei! Antalicz János bemutatkozóját hallják a következőekben, akinek nagy szerepe volt a kőpofa kialakításában!

<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/szobrantalicz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">

Hellóbelló Antalicz János vagyok, 1975-ben születtem, 1992-ben szereztem kőfaragó szakképesítést. Most épp az életadó vitalitásforrás kellős közepébe mártom magam a képen, miután létrehoztam ezt a remekművet. Én dolgoztam ezen az arcocskán, nomeg az egész beste testén. Jajj de szép ez az arckifejezés. Kész művészet volt kifaragni! A süttői mészkővel is óvatosan dolgozzunk ám. Antalicz János gecibuzi vagyok, Ildikókázok. Szeretnék Kun Bélával beszélni!

Milyen egy hülye fasz ez a medve, kis húsos tengelytégelye köré csavarta a cédét, mert úgy gördülékenyebb a zoofíloskodás! Hejjdehó, Ildikónéni vagyok már megint! Vonzanak a homogén dolgok. Ott tükröződik a kőszerű Ildikó arcom a csempézeten! A csempe is kő! Én is kőből vagyok! Minden kőből van! Most itt a Corvinus könyvtárban művelődöm, de megyek az agármérnöki karra is, hogy az ide-oda tekintgető kőszemeimmel figyelhessem a buzikutyafuttatásokat a sportpályán. Az agárkutyák is LMBT buzik, a lelátóról beugrom közéjük buzizni. Ők is jönnek a medvével, a Mónikanénivel meg a Südi Iringóval leokádiázni és Leszbosz szigetén fújdogálni az okarinámat!

<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/big_dick_bear_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/finetune_friday_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">

Nem vagyok egy Maria Cucinotta, de a medve a durungját önként felajánlotta!  Előítéletes náci megkülönböztetőőők vadásznak ránk, a zsidó leszbibuzikra! Mi liberális Corvinusosok, nem tűrjük a faji és nemi kirekesztéseket, szeretjük a pina alakú tülköket megfújni és a medvéket összebuzizni! Létszükséglet ez nekünk, úgyhogy hadd ertéelklubocskázzunk-iringózzunk-liberalizáljunk kedvünkre! Corvinus közgazdász zsidó vagyok. Annyit jártam oda, hogy a pofázmányzatom beépült az egyetem felső homlokzatába, azóta az én homlokom is homokos lett. Egyforma kőböl van a pofám is meg az épület is! Hamarosan szárnyra kelek az üzleti élet világában! Ebben a nehéz gazdasági helyzetben csak egy ilyen leszbizsidó szakértése nyújthat megoldást. Már most híres vagyok! Még egy novellát is írtak rólam, amelyben meglátom a visszatükröződő Ildikó-arcomat!


<img src="http://kepfeltoltes.hu/100331/laszloneni_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">

Hehehe, szoborbaszás! Ez való az ilyen ókori faszságok iránt érdeklődő könyvmoly geciknek! Olvassatok jó sok régmúlt időkben megdöglött könyvíró hülyétől származó "régényt".  Művelődjetek és attól majd ti is kőpofájúak lesztek! Jön az Ildikónéni, a matriarchális tanárnőci, a kékharisnyák kékharusssnyája, az Ashley Tisdale és Csabai Lászlóné génkereszteződéséből előállított átkozott mutánsa. Ha sokat tanul, végül eljuthat a fő-fő-főnökségi szintre, ahol aztán igazi Glenn Close-szerű Szörnyella De Frászos vállalatvezető igazgató frigidpicsa lehet belőle, amilyenné mindig is predesztinálva volt, hogy váljon! Szeretnék dolgozni a főnöksége alatt. Alig várom, hogy behívjon az irodájába, ahol végre áthághatom vele a felettesi-beosztotti viszonyt! Megmondta neki ugyaneztet a szintén zsidó rühmedék tanárnőci is a Kallisztó egyetemen, aki az ő 20 évvel későbbi megfelelője. Ekképp szólt a pudvástalpú tanárikanári zsidajnőci:"Sokra juthatsz ám, női buzikám, az üzleti karrier meg főleg az ilyen rusnya nők privilégiuma! Akár tényleg egy Berényi Klaudia kvalitású rühessé is válhatsz. Csak szorgalmas legyél, sok legyet egyél. Remélem a dógozatodban minden vessző a helyén van! Kedves leendő kolléganőm, tudom, hogy a privát életben egy medvével buzizol, de remélem az írásbeli munkáidon ennek nem lesz nyoma!" Így-e, aztán buziztak tovább, ő is meg a kurva tanárnéne, mindketten konzervatív konfekcióruhában, a maguk medvéjével köcsögözve, vagy egymáséval, vagy egymással, esetleg neten egymásra köthető Fufme-gépeken által! Klappol a padlón a klumpa, benne van a harisnya, abba' meg az Ildikóka!

"Rájori vagyok, a harcoshős, aki az Ildikónéni képeit végre közreadta. Aszondom, a kerektumor zsályázzon bele a méhedbeeee, te rühös Ildikónéne. Höhöhö, ez jó duma. Ezt a szöveget attól a büdös cigánytól tanultam, akinek a képeit a sajátomként használtam! Igazi snájdig kis cigányférfijút játszottam anno a fórumokon, így nyertem el a különböző fórumozozó rusnyapicsák rokonszenvét. Én voltam a fórumok főcigánya. Valójában viszont vöröshajú németes-norvégos szúnyogcsődör kinézetem van, ami szöges ellentéte egykori virtuális valómnak. A valóságban amolyan Kelly Family-s külsővel egérfogazok, a neten meg egy jóképű barna cigány vagyok. Baszki te hányadék zsidó liba.,,"

Miszter Henry Bájsztokk tisztelendő gatya is megszólalt ez ügyben, hogy elemezze a történteket: "Nézzük a rühös cigányos fényképet, amit Rájori feltett magáról. Az bizony akárhogy nézzük is, egy jóképű, koromfekete hajú, kidolgozott izomzatú, félmeztelen fiatal férfit ábrázolt, egyértelműen latin
2010.06.13 11:51
Valaki

 Szia Encsy a trópusi hőséget esetleg próbáld meg a netmaffiáról letölteni ott rengeteg film fenn van vagy az egy link kulcs mindenhez oldalró.

Remélem tudtam segiteni neked.

Én változatlanul keresem a Veritas the quest című sorozatot (Arnold Vosloo és Alex Carter főszereplésével). Magyarul vagy felirattal.”


[111-92] [91-72] [71-52] [51-32] [31-12] [11-1] [Archívum]

 
A hét sorozata
Everwood
 
LOST
 
Szívek szállodája
 
Tuti gimi
 
Narancsvidék
 
Bűbájos boszorkák
 
Hetedik mennyország
 
Született feleségek
 
Szex és New York
 
Szappanoperák
 
Tini sorozatok
 
Vígjátékok
 
Magyar sorozatok
 
Orvosi sorozatok
 
.:Számláló:.
Indulás: 2005-03-17
 

Játsz és gyüjcsd össze 10 millió forintót! Minden össze gyüjtöt összeget megnyered!    *****    Creative Colors &#187; Új külsõbe bújt a Creative Colors, gyere és nézz be! Grafika, leírások és más tippek &#187; Creative Colors    *****    AUGUSZTUSI NYEREMÉNYJÁTÉK** "IDE MINDIG ÉRDEMES BENÉZNI!" Picur Mini ABC Nyitva:mindennap 5-21h-ig Bp. IV. Nádor u. 87    *****    Éld egészségesen életed. Egészségmagazin minden korosztálynak.Receptek, tanácsok, sport.    *****    Új kinézetben! - Egy lány élete    *****    HI-ALICE REOPENED!  Graphics, design, Photoshop, help RELOADED!  HI-ALICE REOPENED!  Graphics, design, Photoshop, etc    *****    Hallgasd meg a One Direction legújabb kislemezét, a Drag Me Downt! Legfrissebb hírek az 1Dfans által, gyere és olvass.    *****    SZEREPJÁTÉK - Újra nyitva! Lépj be egy olyan világba,ahol elõtted még biztos nem jártak! DESIGNERT KERESÜNK! Csatlakozz!    *****    Felkerült a legújabb kinézet Silvia Navarro színésznõ magyar rajongói oldalára! SILVIA NAVARRO HUNGARY!    *****    Új kinézet Mo egyetlen mûködõ Reign-es lapján! // REIGNWEB // Új kinézet Mo egyetlen mûködõ Reign-es lapján! // REIGNWEB    *****    Megnyitott a Hugs & Cups egy személyes és életmód blog, inspiráció, élmények, gondolatok, pozitivitás stb.    *****    MAGYARORSZÁG EGYETLEN OLICITY RAJONGÓI OLDALA HA SZERETED AZ ARROW SIKERSOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT 4. ÉVAD ÕSZTÕL    *****    Több EZER FANTASY KÉP:Amazonok,Angyalok,Vámpírok,Szörnyek,Oline-Teljes FILMEK:Fantasy,Horror,Sci-Fi,Romantika,Vígjáték,    *****    Ha szeretnél nyerni 10.000000ft forintot regisztráld magad és minden 100-ig regisztráló nyer! Regisztráció itt! KLIKK    *****    Társra vágysz vagy csak flörtölgetni akarsz akkor itt a helyed! Itt bisztos megtalálod!Gyere regisztráld magad!    *****    --- TÚL A MAINSTREAMEN blog - könyv, film, zene, sorozat, amivel magadtól nem találkoznál - TÚL A MAINSTREAMEN blog ---    *****    SZEREPJÁTÉK - SHELTER HOUSE újra nyitva, téged is vár a menedékház! - SZEREPJÁTÉK - SHELTER HOUSE - A menedékház    *****    HI-ALICE REOPENED! // Grafikák, Photoshop, Tutorialok! // HI-ALICE REOPENED! // Grafikák, Photoshop, Tutorialok!    *****    Szerepjáték - egy város, tele titkokkal - Lépd át a határaidat! - RPG GAME - SZEREPJÁTÉK    *****    **JÚLIUSI NYEREMÉNYJÁTÉK** "IDE MINDIG ÉRDEMES BENÉZNI!" Picur Mini ABC Nyitva:mindennap 5-21h-ig Bp. IV. Nádor u. 87